Župan održao radni sastanak sa čelnicima općina Primošten i Rogoznica

  Datum objave: 11.02.2015, 14:04h

Župan održao radni sastanak sa čelnicima općina Primošten i RogoznicaŽupan održao radni sastanak sa čelnicima općina Primošten i RogoznicaŽupan održao radni sastanak sa čelnicima općina Primošten i Rogoznica

Župan Goran Pauk i načelnik općine Primošten Stipe Petrina razgovarali su o značajnim projektima za razvoj Općine Primošten: od primarne važnosti je uređenje dva kraka obalne crte u Primoštenu u 2015./2016. godini, uređenje Trga don Ive Šarića i uređenje kompletne infrastrukture u ulici Bana Josipa Jelačića. Među značajnim projektima su i izgradnja Doma za stare i nemoćne, kao i izgradnja Dijagnostičkog centra za estetsku i sportsku kirurgiju.

Jedan od velikih problema koji muči općinu Primošten je završena i kompletno uređena zgrada u kojoj je predviđen sadržaj zdravstvene zaštite, a koja još nije dobila priključak električne energije, te je načelnik tražio podršku župana za rješenje toga problema. Načelnik i župan obišli su zgradu u kojoj su predviđeni sadržaji zdravstvene zaštite i  radove na odvodnji u Primoštenu. Načelnik Stipe Petrina zahvalio je županu na dobroj suradnji Općine Primošten i županijskih stručnih službi i Ustanova.

Na sastanku sa načelnicom općine Rogoznica Sandrom Jakelić, župan je upoznat sa projektima od značajne važnosti za razvoj Općine. Među važnim projektima istaknuti su: vodoopskrba, izgradnja ribarske luke u uvali Peleš, izgradnja školske sportske dvorane, odvodnja i izrada projekta odvodnje za cijelo priobalno područje Općine. Također, načelnica je istaknula da je danas raspisan natječaj za izgradnju dječjeg vrtića u Rogoznici.