U okviru programa „Eurodyssee“ Loriss Bollens i Thomas Cambier stigli u Šibenik

  Datum objave: 18.09.2014, 12:01h

U okviru programa „Eurodyssee“  Loriss Bollens i Thomas Cambier stigli u ŠibenikU okviru programa „Eurodyssee“  Loriss Bollens i Thomas Cambier stigli u ŠibenikU okviru programa „Eurodyssee“  Loriss Bollens i Thomas Cambier stigli u ŠibenikU okviru programa „Eurodyssee“  Loriss Bollens i Thomas Cambier stigli u ŠibenikU okviru programa „Eurodyssee“  Loriss Bollens i Thomas Cambier stigli u ŠibenikU okviru programa „Eurodyssee“  Loriss Bollens i Thomas Cambier stigli u ŠibenikU okviru programa „Eurodyssee“  Loriss Bollens i Thomas Cambier stigli u ŠibenikU okviru programa „Eurodyssee“  Loriss Bollens i Thomas Cambier stigli u Šibenik

Tim povodom danas ih je u Uredu župana primio zamjenik župana Tomislav Vrdoljak te su potpisali Ugovor o profesionalnom i jezičnom usavršavanju.

Loriss će svoju tromjesečnu stručnu praksu obavljati u frizerskom salonu Modissa u Šibeniku, dok će Thomas svoju praksu odraditi u restoranu Pelegrini također u Šibeniku.

Lucija Aužina, koordinatorica programa „Eurodyssee“ zahvalila je mentorima g. Rudolfu Štefanu, vlasniku restorana Pelegrini i gđi. Josipi Gaćini, vlasnici frizerskog salona Modissa bez kojih se ova razmjena ne bi mogla realizirati.

Program „Eurodyssee“ provodi se u još 4 županije u Hrvatskoj, a Šibensko-kninska županija je jedina županija u Dalmaciji koja ga provodi.  Petero mladih Šibenčana već su odradili ili su na usavršavanju u inozemstvu, a još 20-ak njih je u aktivnoj potrazi za budućim poslodavcima u inozemstvu.