U okviru programa „Eurodyssee“ Josip Alfirević odlazi u Portugal

  Datum objave: 12.06.2014, 12:36h

U okviru programa „Eurodyssee“ Josip Alfirević odlazi u PortugalU okviru programa „Eurodyssee“ Josip Alfirević odlazi u PortugalU okviru programa „Eurodyssee“ Josip Alfirević odlazi u PortugalU okviru programa „Eurodyssee“ Josip Alfirević odlazi u Portugal

Tim povodom, Josipa Alfirevića danas je u svom uredu primio župan Goran Pauk gdje je Josip potpisao Izjavu o odlasku na profesionalno i jezično usavršavanje.

16. lipnja 2014. godine Josip će započeti svoje šestomjesečno stažiranje kao administrativni asistent u sklopu Centra za istraživanje prirodnih resursa u Ponta Delgadi na Azorima (Portugal).

U prosincu 2012. godine Šibensko-kninska županija postala je aktivni sudionik programa „Eurodyssee“, primivši Pilar Gomis iz Španjolske na tromjesečno stručno usavršavanje. Izuzev Josipa, Šibensko-kninska županija poslala je još četvero kandidata na 6-mjesečno usavršavanje u inozemstvo: Anu Stošić, Vicu Krnčevića, Moranu Periša i Anu Cukrov koja se trenutno nalazi u Barceloni, a svoje bi usavršavanje trebala završiti u listopadu ove godine.

Eurodyssee program provodi se u još 4 županije u Hrvatskoj, a Šibensko-kninska županija je jedina županija u Dalmaciji koja ga provodi.