Župan primio učenike trećeg razreda iz Tisnog i Jezera

  Datum objave: 08.05.2018, 07:56h

Župan primio učenike trećeg razreda iz Tisnog i JezeraŽupan primio učenike trećeg razreda iz Tisnog i JezeraŽupan primio učenike trećeg razreda iz Tisnog i JezeraŽupan primio učenike trećeg razreda iz Tisnog i JezeraŽupan primio učenike trećeg razreda iz Tisnog i JezeraŽupan primio učenike trećeg razreda iz Tisnog i JezeraŽupan primio učenike trećeg razreda iz Tisnog i JezeraŽupan primio učenike trećeg razreda iz Tisnog i JezeraŽupan primio učenike trećeg razreda iz Tisnog i JezeraŽupan primio učenike trećeg razreda iz Tisnog i JezeraŽupan primio učenike trećeg razreda iz Tisnog i JezeraŽupan primio učenike trećeg razreda iz Tisnog i Jezera

Učiteljice Jaka Jakovčev i Paula Zorzin, u okviru terenske nastave iz predmeta Priroda i društvo, dovele su 18 svojih učenika u posjet Šibensko-kninskoj županiji. Iz matične škole u Tisnom stiglo je sedmero, a iz područne škole u Jezerima jedanaestero djevojčica i dječaka, učenika trećeg razreda.

Mališani su se za posjet Županiji i za susret sa  županom Goranom Paukom jako dobro pripremili, pokazavši zavidno znanje  o svojoj županiji.

Ipak, imali su i puno pitanja za župana; između ostaloga i kako se postaje župan, a on im je objasnio da su ga građani izabrali na izborima.

Zanimalo ih je i što je župan želio biti kad je bio dječak te ima li kakav hobi. Župan im je odgovorio da je maštao o tome da postane nogometaš, a da je danas nogomet njegov hobi.

Prije nego su stigli u Županiju, mališani su posjetili tvrđavu Barone, a nakon ugodnog i veselog druženja i fotografiranja sa županom uputili su se u obilazak katedrale.