Arhiva novosti

 

Ispiši sadržaj

Potpisan ugovor o sufinanciranju projekta "Zaštita Dalmatinskog meda"

Župan Goran Pauk i Ivan Mravak, predsjednik Udruge pčelara Dalmacije, danas su potpisali Ugovor o sufinanciranju projekta „Zaštita Dalmatinskog meda“. Potpisivanju ugovora prisustvovao je i voditelj projekta, prof. dr. sc. Dragan Bubalo s Agronomskog fakulteta u Zagrebu, te predstavnici udruga „Pčela“ iz Šibenika i „Drača“ iz Knina.
25.05.2017, 12:14

Državna svečanost dodijele Plave zastave za plaže i marine održana u Šibeniku

Marina D-Marin Mandalina ovogodišnji je domaćin dodjele Plave zastave za plaže i marine, koju je odabrala udruga „Lijepa naša“, nacionalni koordinator i voditelj projekta Plava zastava u Hrvatskoj.
19.05.2017, 14:46

Svečanost proglašenja najboljih sportaša Šibensko - kninske županije

U Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku danas je održana svečanost proglašenja najboljih sportaša Šibensko-kninske županije u 2016. godini kojoj su prisustvovali župan Goran Pauk i njegov zamjenik Zoran Smolić. Uz brojne osobe iz sportskog života Šibensko-kninske županije svečanosti su nazočili i Vjekoslav Šafranić, bivši vrhunski karataš i upravitelj zaklade društva sportaša veterana i rekreativaca te Danira Nakić Bilić dopredsjednica Hrvatskog kluba olimpijaca.
18.05.2017, 14:51

Svečano otvorena vodička zaobilaznica

Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković svečano je otvorio za promet novoizgrađenu obilaznicu Vodica u nazočnosti ministara Olega Butkovića i Gorana Marića, predsjednika uprave Hrvatskih cesta, Josipa Škorića te župana Gorana Pauka i gradonačelnice Vodica Branke Juričev Martinčev.
18.05.2017, 10:26

Svečanom akademijom obilježena 20. obljetnica Šibensko-kninske županije

Svečanom akademijom u Šibenskom kazalištu obilježen je Dan Šibensko-kninske županije, na kojoj su uručene nagrade i priznanja zaslužnim pojedincima i udrugama u Šibensko-kninskoj županiji.
18.05.2017, 08:30

Položeni vijenci u povodu Dana Šibensko-kninske županije

Povodom obilježavanja Dana županije, izaslanstvo Šibensko- kninske županije predvođeno zamjenikom župana Zoranom Smolićem položilo je vijenac i zapalilo svijeću u spomen na sve poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata kod Središnjeg križa na gradskom groblju Kvanj.
17.05.2017, 11:03

Obilježen Dan energetske učinkovitosti Šibensko-kninske županije

Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije u suradnji sa Šibensko-kninskom županijom već tradicionalno petu godinu za redom obilježava Dan energetske učinkovitosti Šibensko-kninske županije.
16.05.2017, 14:46

Župan Goran Pauk otvorio izložbu najboljih fotografija foto natječaja "Volim svoju županiju"

Pobjednička fotografija dolazi iz Krapinsko-zagorske županije
15.05.2017, 14:17