Arhiva novosti -

 

Arhiva novosti

 

Ispiši sadržaj

Uručeni ključevi stanarima novih POS-ovih stanova u Šibeniku

Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar, direktor Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama Slavko Čukelj i gradonačelnik Šibenika Željko Burić danas su uručili ključeve stanarima novih POS-ovih zgrada na Šubićevcu u Šibeniku. Svečanom uručivanju ključeva prisustvovala je i zamjenica župana Šibensko-kninske županije Darija Puljić.
19.06.2018, 14:40

Legendarna 113. šibenska brigada obilježila 27. obljetnicu osnutka

Polaganjem vijenaca i svijeća na spomeniku smrtno stradalim braniteljima iz Domovinskog rata na Baldekinu danas je obilježena 27. obljetnice osnutka legendarne šibenske 113. brigade.
19.06.2018, 13:46

Decentralizacija države i efikasna uprava ključ su razvoja

Šibensko-kninski župan i predsjednik Hrvatske zajednice županija Goran Pauk sudjelovao je, zajedno s profesorom s Pravnog fakulteta Ivanom Koprićem, u nedjeljnoj emisiji Točka na tjedan N1 televizije. Tema emisije bio je status županija i smjer daljnjeg regionalnog razvoja
18.06.2018, 19:14

Obilježavanje 27. obljetnice ustroja legendarne 113. šibenske brigade

U sklopu obilježavanja 27. obljetnice ustroja 113. P.br. HV šibenske brigade Šibensko-kninsku županiju posjetili su danas predstavnici gradova i općina s područja Bosne i Hercegovine na kojima je ta brigada ratovala.
18.06.2018, 15:04

Predstavljen program mjera aktivne politike zapošljavanja Ministarstva rada i mirovinskog sustava

Gospodarstvenicima Šibensko-kninske županije su danas u Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“ u Šibeniku predstavljanje mogućnosti korištenja mjera aktivne politike zapošljavanja koje provode Ministarstvo rada i mirovinskog sustava te Hrvatski zavod za zapošljavanje.
18.06.2018, 13:11

Gospodarski savjetnici akreditirani pri stranim diplomatskim misijama u posjetu Šibensko-kninskoj županiji

Šibensko-kninski župan Goran Pauk i zamjenik gradonačelnika Grada Šibenika Danijel Mileta u Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“ održali su danas sastanak s gospodarskim savjetnicima akreditiranim pri stranim diplomatskim misijama.
14.06.2018, 15:57

Pomoćnik ministrice znanosti i obrazovanja Vlado Prskalo u radnom posjetu Šibensko-kninskoj županiji

U radnom posjetu Šibensko-kninskoj županiji danas boravi pomoćnik ministrice znanosti i obrazovanja Vlado Prskalo. Pomoćnik ministrice radni je posjet započeo sastankom sa županom, njegovim zamjenicima, pročelnicom Upravnog odjela za prosvjetu, znanost, kulturu i sport, ravnateljima srednjih strukovnih škola s područja Šibensko-kninske županije, predstavnikom HGK – Županijske komore Šibenik, predstavnikom Obrtničke komore Šibensko–kninske županije, ravnateljicom Razvojne agencije Šibensko–kninske županije te predstavnikom Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Područnog ureda Šibenik kojima je predstavio projekt izgradnje regionalnih centara kompetentnosti u strukovnom obrazovanju.
14.06.2018, 15:21

U Otavicama otkriven spomenik Anti Toniju Meštroviću

U utorak je u Otavicama održana svečanost otkrivanja spomen obilježja heroju Domovinskog rata Anti Toniju Meštroviću, u organizaciji Općine Ružić i Udruge 142. drniške brigade, a u nazočnosti Antine majke Kate Meštrović, generala Ante Gotovine te brojnih mještana i prijatelja obitelji Meštrović. Svečanosti otkrivanja spomenika nazočila je i zamjenica župana Šibensko-kninske županije Darija Puljić.
13.06.2018, 09:07