Arhiva novosti

 

Ispiši sadržaj

Županiju posjetili učenici Osnovne škole Čista Velika

Zamjenica župana Darija Puljić i pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, znanost, kulturu i šport Dijana Ercegović, primile su jutros u Uredu župana učenike drugog i trećeg razreda Osnovne škole Čista Velika.
12.03.2018, 15:14

U Solarisu započeo stručni skup ravnatelja osnovnih škola

U Konvencijskom centru hotela Ivan u Solarisu, u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje danas je započeo trodnevni državni stručni skup za ravnatelje osnovnih škola. Tema ovogodišnjeg skupa je profesionalno komuniciranje, a na njemu sudjeluje više od 730 sudionika, ravnatelja osnovnih škola iz cijele Republike Hrvatske.
12.03.2018, 14:04

Sjednica Radne skupine za odnose s javnošću održana u Dubrovniku

Sjednica Radne skupine za odnose s javnošću: Zajedničkim projektima jačati kapacitete i komunikaciju s građanima
09.03.2018, 20:44

Potpisani ugovori s Crvenim križem i Udrugom Zvonimir vrijedni 14.8 milijuna kuna

U Gradskoj vijećnici u Kninu danas su potisani ugovori u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga "Zaželi - program zapošljavanja žena“
09.03.2018, 18:43

Šibensko-kninskoj županiji više od 52 milijuna kuna bespovratnih europskih sredstava

Danas je u prostorijama Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije u Zagrebu upriličeno svečano potpisivanje ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte iz područja zdravstva, socijalne skrbi, e- usluga te intervencijskih planova ratom pogođenih područja.
09.03.2018, 14:04

Škola protokola u Dubrovniku: „Protokolarna pravila su jasna, nedvosmislena i mora ih se poštivati“

U organizaciji Hrvatske zajednice županija i Dubrovačko-neretvanske županije, u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika u četvrtak 8. ožujka održana je ”Škola protokola“, edukacijski program usmjeren službencima zaduženim za poslove protokola u općinama, gradovima i županijama. Jednodnevnu edukaciju vodile su Ermina Duraj, voditeljica Kabineta župana – Službe za odnose s javnošću i protokol Primorsko-goranske županije i Senka Bilać, v.d. pročelnice Ureda župana Šibensko-kninske županije.
08.03.2018, 14:27

Održana peta sjednica Županijske skupštine Šibensko-kninske županije

Današnja, peta po redu, sjednica Županijske skupštine započela je, kao i obično, aktualnim satom na kojem je, između ostalih, vijećnica Tanja Radić Lakoš postavila pitanje o mogućnostima rješavanja problema koje uzrokuje podizanja razine mora na šibenskoj rivi, čemu svjedočimo posljednjih dana. Župan Goran Pauk i ravnatelj Luče uprave Šibensko-kninske županije Željko Dulibić objasnili su kako je za nedavnog posjeta ministra mora, prometa i infrastrukture Šibensko-kninskoj županiji pokrenuto rješavanje tog problema. „Za početak je potrebno utvrditi granice pomorskog dobra, na čemu se radi, a nakon toga može se pristupiti izradi odnosno realizaciji projekta.“, objasnio je župan.
07.03.2018, 14:39

Svečano otvorena dvodnevna radionica “Utvrđeni gradovi, otvorena društva” Regionalne mreže za upravljanje povijesnim zidinama i utvrdama u dobrima urbane svjetske baštine u Europi

Šibensko-kninska županija domaćin je radionice “Utvrđeni gradovi, otvorena društva” Regionalne mreže za upravljanje povijesnim zidinama i utvrdama u dobrima urbane svjetske baštine u Europi.
05.03.2018, 12:02