Arhiva novosti -

 

Arhiva novosti

 

Ispiši sadržaj

Potpisani ugovori o koncesijama na pomorskom dobru

Župan Goran Pauk je s ovlaštenicima koncesija na pomorskom dobru i odabranim ponuditeljima za dodjelu koncesija potpisao danas anekse (dodatke) ugovora te nove ugovore o koncesijama na pomorskom dobru.
27.06.2018, 11:47

Ravnatelj Državne uprave za zaštitu i spašavanje dr.sc. Dragan Lozančić u posjetu Šibensko-kninskoj županiji

Ravnatelj Državne uprave za zaštitu i spašavanje dr. sc. Dragan Lozančić sa suradnicima posjetio je danas Šibensko-kninsku županiju te se sastao sa županom Goranom Paukom i zamjenikom župana, ujedno načelnikom Stožera civilne zaštite Nikolom Blaževićem. Sastanku su prisustvovali i pročelnica Upravnog odjela za zaštitu okoliša i komunalne poslove dr. sc. Sanja Slavica Matešić, županijski vatrogasni zapovjednik Darko Dukić i pročelnik Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Šibenik Milovan Kević.
26.06.2018, 14:47

Uručeni certifikati o uspješno završenom profesionalnom i jezičnom usavršavanju mladim stažistima u okviru programa razmjene mladih Eurodyssee

U ožujku 2018. godine Šibensko-kninska županija je zajedno s Javnom ustanovom Razvojna agencija Šibensko-kninske županije, Gradom Šibenikom i Nacionalnim parkom Krka, odabrala četvero mladih Europljana za tromjesečno profesionalno i jezično usavršavanje.
26.06.2018, 13:10

Županija poljoprivrednicima dodijelila još 256.000,00 kuna

Župan Goran Pauk potpisao je danas ugovore o dodjeli subvencija u poljoprivredi poljoprivrednicima s područja Šibensko-kninske županije kojima su odobrena sredstva po Programu potpora poljoprivredi u razdoblju od 2016. do 2020. godine.
26.06.2018, 11:26

Održana sjednica Povjerenstva za suzbijanje zlouporabe droga Šibensko-kninske županije

Uoči međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama, koji se obilježava 26. lipnja, održana je sjednica Povjerenstva za suzbijanje zlouporabe droga Šibensko-kninske županije.
21.06.2018, 13:12

Uoči Dana antifašizma i Dana državnosti Republike Hrvatske položeni vijenci i zapaljene svijeće kod Središnjeg križa na gradskom groblju Kvanj

Uoči obilježavanja 22. lipnja - Dana antifašističke borbe i 25. lipnja - Dana državnosti Republike Hrvatske, kod Središnjeg križa na gradskom groblju Kvanj polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća odana je počast poginulim hrvatskim braniteljima i civilnim žrtvama Domovinskog rata te svima onima koji su dali svoj život za stvaranje samostalne hrvatske države temeljene na demokratskim i antifašističkim načelima.
21.06.2018, 11:14

Župan primio nagrađenog učenika i profesora Prometno-tehničke škole

Šibensko-kninski župan Goran Pauk i pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, znanost, kulturu i sport Diana Ercegović primili su danas nagrađenog učenika Prometno-tehničke škole u Šibeniku Jakova Renka i njegovog mentora, profesora Davora Lakoša, povodom ostvarenog sjajnog uspjeha na 21. državnom natjecanju u sektoru prometa i logistike.
20.06.2018, 13:38

Održano ponovno javno izlaganje Nacrta prostornog plana područja posebnih obilježja Žutsko-sitske otočne skupine

U utorak je u organizaciji Upravnog odjela za zaštitu okoliša i komunalne poslove Šibensko-kninske županije, u prostorijama Narodne knjižnice i čitaonice u Murteru, održano javno izlaganje za Nacrt prostornog plana područja posebnih obilježja Žutsko-sitske otočne skupine.
20.06.2018, 12:06