Arhiva novosti

 

Ispiši sadržaj

Brodarica dobiva novu ambulantu primarne zdravstvene zaštite

Župan Goran Pauk u pratnji gradonačelnika Grada Šibenika Željka Burića i Joška Jurića, ravnatelja Doma zdravlja Šibenik, danas je obišao prostor novouređene ambulante u Brodarici.
31.05.2017, 14:50

Sve se više mladih bavi poljoprivredom

Župan Goran Pauk obišao je danas mladog poljoprivrednika Antu Sladića u njegovoj budućoj kušaonici vina u Plastovu.
31.05.2017, 12:39

Šibenska bolnica dobiva novu zgradu dnevne bolnice i novi uređaj za magnetsku rezonancu

Državni tajnik u ministarstvu zdravstva Željko Plazonić i pomoćnica ministra zdravstva Ružica Palić Kramarić, danas su u Općoj bolnici Šibenik održali radni sastanak sa županom Goranom Paukom i ravnateljicom šibenske bolnice Sanjom Jakelić i njihovim suradnicima.
30.05.2017, 14:45

Otvorena izložba slika na temu "Katastrofe i snage sustava civilne zaštite"

Zamjenik župana Zoran Smolić prisustvovao je u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić otvaranju izložbe likovnih radova djece predškolskog i školskog uzrasta te djece s posebnim obrazovnim potrebama na temu "Katastrofe i snage sustava civilne zaštite".
30.05.2017, 14:07

Predstavljen Arheološki vodič po Šibensko-kninskoj županiji

U atriju Muzeja Grada Šibenika danas je predstavljena publikacija Arheološki vodič po Šibensko-kninskoj županiji.
29.05.2017, 14:33

Župan Goran Pauk čestitao europskim prvacima VK „Krka“

Župan Goran Pauk jutros je obišao veslače Veslačkog kluba „Krka“ nakon redovnog subotnjeg treninga, kako bi im zajedno sa gradonačelnikom Željkom Burićem čestitao na osvojenoj zlatnoj medalji na europskom juniorskom prvenstvu u veslanju održanom prošlog vikenda u njemačkom gradu Krefeldu.
27.05.2017, 10:26

Kreće projekt Centra za upravljanje katastrofama Kornat

Zamjenik župana Zoran Smolić ujedno i predsjednik Vatrogasne zajednice Šibensko-kninske županije i gradonačelnik Šibenika Željko Burić danas su u Zagrebu održali sastanak s ravnateljem Državne uprave za zaštitu i spašavanje Damirom Lozančićem.
26.05.2017, 15:58

Međužupanijska smotra učeničkih zadruga Zadarske i Šibensko-kninske županija

Međužupanijska smotra učeničkih zadruga Zadarske i Šibensko-kninske županije održava se danas u Šibeniku. Učeničko zadrugarstvo usmjerava mlade u izboru obrazovnih mogućnosti i zanimanja vezanih uz poljoprivredu i selo, obrt i druge djelatnosti.
26.05.2017, 11:34