Arhiva novosti

 

Ispiši sadržaj

Obilježen Dan Općine Primošten

U povodu Dana Općine Primošten i blagdana Gospe od Loreta održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Primošten na kojoj je nazočio Šibensko-kninski župan Goran Pauk. Tom prigodom župan Goran Pauk čestitao je načelniku Općine, vijećnicima Općinskog vijeća kao i svim žiteljima Općine Primošten Dan Općine i blagdan Gospe od Loreta. Župan je kazao da je Županija ove godine osigurala u Proračunu sredstva u iznosu od 1.5 mil. kuna za sanaciju školske zgrade i školske športske dvorane u Primoštenu , te da će sve projekte u Općini Primošten županija i nadalje podržavati.
09.05.2007, 15:45

Obilježavanje 09. svibnja – Dana Europe

I ove godine Šibensko-kninska županija se pridružuje Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija u obilježavanju Dana Europe – 09. svibnja. U svrhu upoznavanja šire javnosti i informiranja građana o europskim integracijama, šibensko-kninski župan Goran Pauk i njegov zamjenik Ante Tanfara, na Trgu kralja Držislava u Šibeniku dijelili su građanima propagandni materijal MVPEI, kao i sadnice sezonskog cvijeća.
09.05.2007, 15:44

Predavanje na temu ''Hrvatska i EU'' održano u Kninu

Županijski savjet za europske integracije Šibensko-kninske županije, u sklopu obilježavanja“europskog tjedna“ na Veleučilištu „Marka Marulića“ u Kninu organizirao je predavanje na temu „Hrvatska i EU“. Pred brojnim studentima i zainteresiranim građanima zanimljivo predavanje o pridruživanju Hrvatske EU, održala je Nelija Vržina, iz Uprave za informiranje i obrazovanje Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija.U ime organizatora nazočne je pozdravio Željko Šimunac, zamjenik župana Šibensko-kninske županije. Ispred Grada Knina,studente je pozdravila gradonačelnica Josipa Rimac, a riječi dobrodošlice ispred Veleučilišta „Marka Marulića“ uputio je prof.dr. Zlatko Ćesić.
08.05.2007, 00:00

Obilježen 04. svibanj - Dan vatrogastva

U povodu obilježavanja 04. svibnja – Dana vatrogastva i sv. Florijana zaštitnika vatrogasaca, šibensko-kninski župan Goran Pauk i njegovi zamjenici Željko Šimunac i Ante Tanfara, položili su vijenac i zapaliti svijeću kod spomenika Hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata, u spomen na sve poginule i umrle vatrogasce.
04.05.2007, 00:00

ODRŽANA PREZENTACIJA NA TEMU ULOGA UNUTARNJE REVIZIJE U SUSTAVU UNUTARNJIH FINANCIJSKIH KONTROLA U JAVNOM SEKTORU

Danas, 03. svibnja, u Šibensko-kninskoj županiji održana je prezentacija na temu Uloga unutarnje revizije u sustavu unutarnjih financijskih kontrola u javnom sektoru. Temu su izložili g. Vlado Radman i gđa Katarina Šnobl, koordinatori u Odjelu za metodologiju i razvoj unutarnje revizije Središnje harmonizacijske jedinice Ministarstva financija. Na radnom sastanku sudjelovali su župan ŠKŽ Goran Pauk sa suradnicima, gradonačelnica Grada Šibenika Nedjeljka Klarić sa suradnicima, predstojnica Ureda državne uprave u ŠKŽ, Edita Grubišić te imenovani unutarnji revizori Županije i Grada Šibenika, Hrvojka Bačić i Tonko Kalauz.
03.05.2007, 00:00

Šibensko-kninski župan Goran Pauk uputio čestitku vatrogascima

Šibensko-kninski župan Goran Pauk uputio čestitku vatrogascima slijedećeg sadržaja: U povodu 04. svibnja – Dana Vatrogastva i sv. Florijana vašeg zaštitnika, svim pripadnicima vatrogasnih postrojbi, dobrovoljnih vatrogasnih društava, te pripadnicima državne intervencijske postrojbe Državne uprave za zaštitu i spašavanje, upućujem iskrene čestitke. Vjerujem da ćemo zajedničkim naporima poboljšati uvjete rada vatrogasaca i na taj način spremnije dočekati i ovo ljeto. Želim vam puno uspjeha u radu i neka vas blagoslov sv. Florijana prati prilikom obavljanja vašeg složenog i nadasve odgovornog posla!

ŽUPAN
Goran Pauk
03.05.2007, 00:00

Župan na proslavi Dana Grada Vodica

Šibensko-kninski župan Goran Pauk sudjelovao je na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Vodica. Čestitavši Dan Grada i blagdana zaštitnice Sv. Jeline, župan je zaželio duhovno i materijalno bogatstvo, kazavši kako je Grad Vodice nositelj razvoja turizma u našoj županiji a i šire. Šibensko-kninska županije u skladu sa svojim mogućnostima, sufinancira projekte na području Grada Vodica počevši od Veleučilišta, O Čista Velika, protupožarnih putova, zbrinjavanja otpada, odvodnje, plinofikacije, dodao je župan.
03.05.2007, 00:00

U NP Krka proslavljen međunarodni praznik rada

Međunarodni praznik rada, 1. svibnja i blagdan sv. Josipa radnika, danas su žitelji Šibensko-kninske županije proslavili u NP Krka. U organizaciji Šibensko-kninske županije i župana Gorana Pauka, tradicionalno se podijelilo 2500 obroka graha s kobasicama, a što je pripremila Hrvatska vojska.
01.05.2007, 00:00