Arhiva novosti

 

Ispiši sadržaj

Savez športova Šibensko-kninske županije dobio 100.000 kuna

U Gradskoj vijećnici Grada Knina održano je svečano uručenje novčanih sredstava u okviru "HOO-ovog projekta potpore športu lokalne razine" koji Hrvatski olimpijski odbor realizira u suradnji sa Hrvatskom lutrijom. Dobitnik ove potpore je Savez športova Šibensko-kninske županije za projekt pod nazivom "Projekt poboljšanja uvjeta rada športaša i športskih udruga Grada Knina". Svečanom uručenju čeka nazočili su Zlatko Mateša,predsjednik HOO-a, Željko Šimunac, zamjenik župana, Josip Čop, glavni tajnik HOO-a, Alma Papić, pomoćnik glavnog tajnika za programe lokalnog športa,Tomislav Svetina, pomoćnik direktora Hrvatske lutrije, Areta Čuturaš, izvršni direktor Hrvatske lutrije i Nenad Bubrić, predsjednik Saveza športova Grada Šibenika.
25.04.2007, 14:25

Potpisana Izjava o realizaciji Programa ruralnog razvitka Pilot projekta ''Revitalizacija vinograda na položaju Bucavac – Primošten''

Danas, 19. travnja 2007. godine u službenoj posjeti Šibensko-kninskoj županiji boravi ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva, gospodin Petar Čobanković sa suradnicima. Na sastanku u Uredu župana ministar Čobanković, župan Goran Pauk, predstavnik „Vinoploda-Vinarija“ d.d. Šibenik, Zvonimir Skroza i predsjednik Udruge vinogradara, vinara i maslinara Primošten, Ante Gracin potpisali su Izjavu o realizaciji Programa ruralnog razvitka Pilot projekta „Revitalizacija vinograda na položaju Bucavac – Primošten“.
19.04.2007, 00:00

Humanitarna aukcija umjetnina za obranu hrvatskih branitelja

Zamjenik župana Željko Šimunac, sudjelovao je u hotelu The Westin u Zagrebu, na humanitarnoj aukciji umjetnina pod nazivom „Umjetnošću do ključa istine i slobode“. Aukciju je organizirala Zajednica županijskih udruga HVIDR-a RH pod visokim pokroviteljstvom potpredsjednice Vlade RH Jadranke Kosor i ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, a sav prihod aukcije namijenjen je obrani hrvatskih branitelja.
18.04.2007, 00:00

Potpredsjednica Vlade RH Jadranka Kosor na Izbornoj skupštini Udruge hrvatskih branitelja oboljelih od PTSP-a Šibensko-kninske županije

Danas je u Katoličkom domu, u nazočnosti potpredsjednice Vlade i ministrice Kosor, župana Gorana Pauka, gradonačelnice Grada Šibenika Nedjeljke Klarić, Oca biskupa msgr Ivasa, članova udruga proizašlih iz Domovinskog rata, održana 6. redovna godišnja i izborna skupština Udruge hrvatskih branitelja oboljelih od PTSP-a Šibensko-kninske županije. Uoči Skupštine, Županije, Grada Šibenika te brojnih udruga, položili su vijence na spomenik poginulim, smrtno stradalim i umrlim hrvatskim braniteljima iz Domovnskog rata.
14.04.2007, 00:00

Željko Šimunac i gradonačelnica Šibenika Neda Klarić primili su danas veleposlanika UK u nj.e. Sir John Ramsdena

Gradonačelnica Grada Šibenika Neda Klarić i zamjenik župana Šibensko-kninske županije Željko Šimunac primili su danas veleposlanika Ujedinjenog Kraljevstva u Republici Hrvatskoj nj.e. Sir John Ramsdena, koji je došao u pratnji svojih suradnika, glasnogovornice Tesse Fras i III političkog tajnika Jamie Carrolla. Gospodin Ramsden boravi u Šibeniku, točnije u Solarisu u sklopu 15. godišnje konferencije profesora engleskog jezika iz Hrvatske.
13.04.2007, 00:00

Sedma prezentacija proizvođača prehrambenih proizvoda Šibensko-kninske županije

U vodičkom hotelu Imperijal u organizaciji HGK, Županijske komore Šibenik i pokroviteljstvom županije Šibensko-kninske, održana je sedma prezentacija proizvođača prehrambenih proizvoda šibensko-kninske županije. Župan šibensko-kninski Goran Pauk otvorio je prezentaciju, te istakao, kako je ovo potvrda da je županija na dobrom putu kad se opredijelila za razvoj tradicionalnu poljoprivredu i turizam.
12.04.2007, 00:00

Memorijalni nogometni turnir ''MLADEN RAMLJAK'' Siverić

Šibensko-kninski župan Goran Pauk posjetio je danas Siverić, i nazočio tradicionalnom nogometnom turniru „MLADEN RAMLJAK“. Već nekoliko godina za redom župa sv. Petra u Siveriću, organizira nogometni turnir katoličkih župa.
10.04.2007, 00:00

Župan sa suradnicima posjetio Civljane i Kijevo

U sklopu svojih redovnih posjeta općinama i gradovima šibensko-kninske županije, župan Goran Pauk, sa suradnicima posjetio općine Civljane i Kijevo. Dana 10. travnja 2007. godine u općini Civljane župana je primio načelnik općine Ante Gutić. Na sastanku se govorilo o bitnoj problematici potrebnoj za kvalitetno funkcioniranje općine. Kao glavni prioritet koji se javlja u općini Civljane je gospodarska zona Brzica u kojoj se očekuje početak izgradnje punionica vode. Kao jedan od prioriteta je izgradnja cjevovoda za opskrbu vodom gospodarske zone.
10.04.2007, 00:00