Arhiva novosti

 

Ispiši sadržaj

U Šibeniku održana prva Regionalna konferencija o privlačenju sredstava iz fondova Europske unije

U organizaciji Šibensko-kninske županije, Hrvatske zajednice županija i Poslovnog dnevnika, u Šibeniku je danas održana prva Regionalna konferencija o dostupnosti i privlačenju sredstava iz fondova Europske unije. Cilj regionalne konferencije bio je informirati građane o trenutno dostupnim EU programima u Republici Hrvatskoj, predstaviti rad institucija uključenih u provedbu EU projekata te pokazati primjere uspješno provedenih projekata na lokalnoj i regionalnoj razini.
23.03.2018, 15:08

U Kistanjama otvorena igraonica za djecu

U Kistanjama je u srijedu svečano otvorena igraonica Udruge ''Čarobni svijet'' iz Knina. Otvaranje igraonice plod je suradnje Udruge Čarobni svijet i Općine Kistanje te je od iznimne važnosti za 50-ak djece od 4 do 6 godina, budući na prostoru Općine Kistanje nije organizirana djelatnost dječjih vrtića.
23.03.2018, 09:39

U Kninu predstavljen projekt „Hrvatska stvara“

U Osnovnoj školi dr. Franje Tuđmana u Kninu, u suradnji sa Zajednicom tehničke kulture Šibensko-kninske županije, u srijedu je predstavljen projekt pod nazivom „Hrvatska stvara“ kojem je cilj kod mladih ljudi povećati interes za tehničku kulturu, prirodoslovna i znanstvena područja te poduzetništvo.
23.03.2018, 09:13

Sajam strukovnog obrazovanja okupio učenike završnih razreda osnovnih škola iz cijele županije

U Katoličkom domu biskupa Jeronima Milete u Šibeniku, održan Sajam strukovnog obrazovanja u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Savjeta mladih Grada Šibenika i udruge Mladi u Europskoj uniji.
21.03.2018, 14:44

Županija financira sanaciju pomorskog dobra na području tri grada i šest općina

Župan Goran Pauk zaključio je danas s predstavnicima gradova: Šibenik, Vodice i Skradin, te s predstavnicima općina: Bilice, Pirovac, Tribunj, Tisno, Primošten i Murter-Kornati, sporazume o zajedničkom financiranju sanacija pomorskog dobra.
21.03.2018, 14:22

„Naše domaće, sada i ubuduće“

U hotelu Punta u Vodicama, održan je danas radni ručak s ministrom poljoprivrede Tomislavom Tolušićem, kao i manifestacija “Naše domaće, sada i ubuduće“, kojom Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska poljoprivredna agencija i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju promovira hrvatske poljoprivredne proizvode te novosti u Programu ruralnog razvoja.
16.03.2018, 16:30

Župan Pauk na vježbi Koordinacije za sustav domovinske sigurnosti

Prva kibernetička vježba Koordinacije za sustav domovinske sigurnosti pod nazivom Kibernetički štit 2018. održana je danas u Ministarstvu obrane RH.
15.03.2018, 18:39

Župan primio prvog tajnika Veleposlanstva Japana

Prvi tajnik Veleposlanstva Japana u Republici Hrvatskoj g. Susumu Kiyosawa boravio je danas u službenom posjetu Šibensko-kninskoj županiji te se sastao sa županom Goranom Paukom. Župan je prvog tajnika upoznao sa gospodarskom situacijom u našoj županiji, njezinim potencijalima i strateškim ciljevima.
14.03.2018, 14:07