Arhiva novosti

 

Ispiši sadržaj

U Šibeniku je u tijeku Motocamp Svjetske motociklističke organizacije

U Šibeniku se od 6. do 9. lipnja 2018. održava FIM Motocamp 2018 Šibenik, Motocamp Svjetske motociklističke organizacije, čiju je organizaciju podržala i Šibensko-kninska županija.
08.06.2018, 13:03

Predstavljene konačne verzije Planova razvoja širokopojasne infrastrukture na području Šibensko-kninske županije

U sklopu druge faze projekta, a na temelju provedene javne rasprave, tvrtka Lator d.o.o. izradila je konačne verzije druge faze dva projekta razvoja širokopojasne infrastrukture na području Šibensko-kninske-županije. Konačne verzije projekta nakon suglasnosti HAKOM-a i provedene javne nabave, prilažu se za apliciranje na bespovratna sredstva fondova Europske unije za razvoj pristupne širokopojasne infrastrukture nove generacije u područjima u kojima ne postoji dostatni komercijalni interes za ulaganje od strane operatera i pružatelja usluga na tržištu.
07.06.2018, 14:49

Obilježena 25. godišnjica prerane smrti Dražena Petrovića

U povodu 25. godišnjice tragične pogibije jednog od najvećih hrvatskih sportaša svih vremena, Dražena Petrovića, upriličen je prigodni program uz polaganje cvijeća i paljenje svijeća.
07.06.2018, 13:47

Veleposlanici u eko-akciji na otoku Murteru

U povodu Svjetskog dana zaštite okoliša koji se obilježava 5. lipnja 2018., WhiteFlag International, pod vodstvom šibenskog ronioca Kristijana Curavića, u Murteru je danas lansirao ekološki projekt Ocean Ambassadors, u suradnji s Veleposlanstvom Kanade, Šibensko-kninske županije, Općine Murter-Kornati i TZO Murter –Kornati.
05.06.2018, 14:17

U pogon pušten uređaj za pročišćavanje otpadnih voda za grad Drniš

Svečanim prerezivanjem vrpce danas je u Drnišu u pogon pušten uređaj za pročišćavanje otpadnih voda, čime je ujedno završen i IPA pojekt „Unaprjeđenje vodoopskrbnog i kanalizacijskog sustava s uređajem za pročišćavanje otpadnih voda za grad Drniš“.
05.06.2018, 12:38

Župan Pauk japanskim ulagačima predstavio investicijski potencijal Šibensko-kninske županije

Župan Goran Pauk boravio je u ponedjeljak u Zagrebu gdje je u Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta sudjelovao na sastanku s predstavnicima vodećih japanskih tvrtki koji su Republiku Hrvatsku posjetili kako bi istražili poslovne mogućnosti za suradnju između dviju zemalja.
05.06.2018, 12:32

Hrvatska zajednica županija i Državna škola za javnu upravu potpisale Sporazum o suradnji

Sporazum o suradnji daje okvir budućih aktivnosti usmjerenih na jačanje kapaciteta jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, uključujući aktivnosti stručnog usavršavanja dužnosnika i službenika sa svrhom doprinosa kontinuiranom unapređivanju njihovih kompetencija.
04.06.2018, 15:08

Obilježavanje Dana Hrvatskog sabora

Šibensko-kninski župan Goran Pauk boravi danas u Zagrebu gdje je sudjelovao na svečanosti obilježavanja Dana Hrvatskog sabora.
30.05.2018, 14:44