Arhiva novosti

 

Ispiši sadržaj

Održana sjednica Povjerenstva za suzbijanje zlouporabe droga Šibensko-kninske županije

Uoči međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama, koji se obilježava 26. lipnja, održana je sjednica Povjerenstva za suzbijanje zlouporabe droga Šibensko-kninske županije.
21.06.2018, 13:12

Uoči Dana antifašizma i Dana državnosti Republike Hrvatske položeni vijenci i zapaljene svijeće kod Središnjeg križa na gradskom groblju Kvanj

Uoči obilježavanja 22. lipnja - Dana antifašističke borbe i 25. lipnja - Dana državnosti Republike Hrvatske, kod Središnjeg križa na gradskom groblju Kvanj polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća odana je počast poginulim hrvatskim braniteljima i civilnim žrtvama Domovinskog rata te svima onima koji su dali svoj život za stvaranje samostalne hrvatske države temeljene na demokratskim i antifašističkim načelima.
21.06.2018, 11:14

Župan primio nagrađenog učenika i profesora Prometno-tehničke škole

Šibensko-kninski župan Goran Pauk i pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, znanost, kulturu i sport Diana Ercegović primili su danas nagrađenog učenika Prometno-tehničke škole u Šibeniku Jakova Renka i njegovog mentora, profesora Davora Lakoša, povodom ostvarenog sjajnog uspjeha na 21. državnom natjecanju u sektoru prometa i logistike.
20.06.2018, 13:38

Održano ponovno javno izlaganje Nacrta prostornog plana područja posebnih obilježja Žutsko-sitske otočne skupine

U utorak je u organizaciji Upravnog odjela za zaštitu okoliša i komunalne poslove Šibensko-kninske županije, u prostorijama Narodne knjižnice i čitaonice u Murteru, održano javno izlaganje za Nacrt prostornog plana područja posebnih obilježja Žutsko-sitske otočne skupine.
20.06.2018, 12:06

Uručeni ključevi stanarima novih POS-ovih stanova u Šibeniku

Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar, direktor Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama Slavko Čukelj i gradonačelnik Šibenika Željko Burić danas su uručili ključeve stanarima novih POS-ovih zgrada na Šubićevcu u Šibeniku. Svečanom uručivanju ključeva prisustvovala je i zamjenica župana Šibensko-kninske županije Darija Puljić.
19.06.2018, 14:40

Legendarna 113. šibenska brigada obilježila 27. obljetnicu osnutka

Polaganjem vijenaca i svijeća na spomeniku smrtno stradalim braniteljima iz Domovinskog rata na Baldekinu danas je obilježena 27. obljetnice osnutka legendarne šibenske 113. brigade.
19.06.2018, 13:46

Decentralizacija države i efikasna uprava ključ su razvoja

Šibensko-kninski župan i predsjednik Hrvatske zajednice županija Goran Pauk sudjelovao je, zajedno s profesorom s Pravnog fakulteta Ivanom Koprićem, u nedjeljnoj emisiji Točka na tjedan N1 televizije. Tema emisije bio je status županija i smjer daljnjeg regionalnog razvoja
18.06.2018, 19:14

Obilježavanje 27. obljetnice ustroja legendarne 113. šibenske brigade

U sklopu obilježavanja 27. obljetnice ustroja 113. P.br. HV šibenske brigade Šibensko-kninsku županiju posjetili su danas predstavnici gradova i općina s područja Bosne i Hercegovine na kojima je ta brigada ratovala.
18.06.2018, 15:04