Zamjenici župana sudjelovali u svečanom obilježavanju Dana općine Jasenice u Zadarskoj županiji

22.01.2019, 13:35   /   Ispiši članak

Zamjenik župana Nikola Blažević u svojstvu izaslanika Predsjednika Vlade Republike Hrvatske pozdravio okupljene

Zamjenik župana Nikola Blažević nazočio je svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Jasenice u Zadarskoj županiji u svojstvu izaslanika Predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića, ali i kao predstavnik Šibensko-kninske županije. Svečana sjednica održala se povodom Dana općine Jasenice.

U svom prigodnom obraćanju okupljenima, Nikola Blažević izrazio je duboku zahvalnost i poštovanje poginulim i preživjelim hrvatskim braniteljima, a posebice onima koji su prije 26 godina u oslobodilačkoj akciji Maslenica vratili dijelove okupiranih područja pod teritorijalni integritet Republike Hrvatske. Nadalje je izrazio uvjerenje kako će mjere koje Vlada Republike Hrvatske poduzima, a posebice demografske i gospodarske mjere, naići na plodno tlo na području Općine Jasenice kao i brojnih potpomognutih područja širom Republike Hrvatske iz kojih se hrvatski građani iseljavaju tijekom posljednjih nekoliko godina.

Sjednici su uz predsjednika Općinskog vijeća Šimu Maruna i općinskog načelnika Martina Baričevića nazočili gosti i mještani, među kojima i zamjenica šibensko-kninskog župana Darija Puljić, saborska zastupnica Grozdana Perić i zamjenik zadarskog župana Šime Vicković.

Općinsko vijeće ove je godine posebno priznanje uručilo glazbeniku Đaniju Maršanu koji je Općini Jasenice ustupio pravo na javno korištenje njegove pjesme „Velebite, suzo moja“ u svim svečanim prigodama Općine Jasenice.

Izvor fotografija: www.kalelargainfo.hr

  FOTO GALERIJA: Zamjenici župana sudjelovali u svečanom obilježavanju Dana općine Jasenice u Zadarskoj županiji

  22.01.2019 13:49  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Sastao se Stožer civilne zaštite: U Šibensko-kninskoj županiji nema koronavirusa, situacija je pod kontrolom

U četvrtak 27. veljače, održana je sjednica Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije na temu potencijalnih ugroza od koronavirusa na području Šibensko-kninske županije.
27.02.2020, 15:20

U Kninu održan okrugli stol na temu "Klimatske promjene - izazovi za civilnu zaštitu"

U sklopu aktivnosti obilježavanja Dana civilne zaštite, Služba civilne zaštite Šibenik u suradnji sa Šibensko–kninskom županijom, Gradom Kninom i Veleučilištem "Marko Marulić" u Kninu je organizirala okrugli stol na temu "Klimatske promjene - izazovi za civilnu zaštitu".
26.02.2020, 14:30

Župan Goran Pauk predao ključeve sanitetskih vozila ravnatelju Zavodu za hitnu medicinu Šibensko-kninske županije

Župan Goran Pauk predao je danas ključeve dva nova sanitetska vozila ravnatelju Zavoda za hitnu medicinu Šibensko-kninske županije Tomislavu Jukiću.
26.02.2020, 13:14