Ustrojene ambulante Domova zdravlja Šibensko-kninske županije za pregled pacijenata sa sumnjom na COVID-19

20.03.2020, 14:13   /   Ispiši članak

Nastavno na uputu Kriznog stožera Ministarstva zdravstva, na području Šibensko-kninske županije ustrojene su ambulante Domova zdravlja za pregled pacijenata pod sumnjom na zaraženost koronavirusom.

Od jučer su počele s radom ambulante u:

  • Drnišu na adresi Josipa Kosora 16, kontakt telefon 022/888-980 (ambulanta interne medicine, izdvojena zgrada u sklopu zgrade Doma zdravlja), ambulanta radi 24 sata, 7 dana u tjednu.
  • Kninu na adresi Kneza Ivaniša Nelipića 1, kontakt telefon 022/664-041 koja je dostupna 24 sata, 7 dana u tjednu.

Od sutra, 21. ožujka 2020. godine od 6:00 sati  počinje s radom izdvojena ambulanta u Šibeniku na adresi Ulica Ivana Meštrovića 11 d (zgrada ambulante „TEF“ nasuprot nogometnog stadiona i ex kuglane Metalac), kontakt telefon 091/2275 110, ambulanta radi 24 sata, 7 dana u tjednu.

Ambulanta dr. Sanje Čikara Pleić, za rad s ostalim pacijentima koji su do sada koristili navedeni prostor, nastavlja svoj rad u zgradi Doma zdravlja, bočni ulaz , prizemlje lijevo. 

Napominjemo da se navedene ambulante koriste isključivo za pacijente sa simptomima koronavirusa, te da se isti slijede uputstva koja će biti istaknuta na ulazu u ambulantu.

 

  FOTO GALERIJA: Ustrojene ambulante Domova zdravlja Šibensko-kninske županije za pregled pacijenata sa sumnjom na COVID-19

  20.03.2020 14:15  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Na tvrđavi sv. Niklole predstavljen jedinstveni slatki suvenir – tvrđava izlivena u raskošnoj bijeloj čokoladi

Povodom treće obljetnice uvrštenja Tvrđave sv. Nikole na UNESCO popis svjetske baštine, Javna ustanova Priroda Šibensko – kninske županije i Kraš predstavili su jedinstveni suvenir. Ručno rađena Tvrđava sv. Nikole izlivena u bijeloj čokoladi izrađena je u sklopu projekta „Hrvatska baština“, kojim naša najstarija konditorska industrija priprema obilježavanje 110. godišnjice postojanja. Ekskluzivni suvenir predstavljen je u jedinstvenom ambijentu tvrđave pred oko stotinjak uzvanika iz kulturnog i javnog života. Među njima bili su i župan Goran Pauk, te zamjenik gradonačelnika Šibenika Danijel Mileta, koji nisu krili ponos što je Šibenik dobio reprezentativni službeni suvenir
09.07.2020, 11:29

Otvoren obradni centra za metal i plastiku Šibensko-kninske županije u prostorijama Poduzetničkog inkubatora

Razvojna agencija Šibensko–kninske županije otvorenjem Centra za obradu metala i plastike Šibensko-kninske županije u Poduzetničkom inkubatoru PIN Šibenik simbolično je obilježila završetak svog Europskog projekta naziva Compete Plamet.
08.07.2020, 12:30

Projektu šibenske Industrijsko-obrtničke škole dodijeljeno je 30.7 milijuna kuna za projekt "Ars Mechanica za nove kompetencije"

U Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu 03. srpnja 2020. godine održano je svečano potpisivanje i uručenje ugovora za poziv ‘Uspostava regionalnih centara kompetentnosti u strukovnom obrazovanju u (pod)sektorima: strojarstvo, elektrotehnika i računalstvo, poljoprivreda i zdravstvo’ iz Europskog socijalnog fonda.
07.07.2020, 14:24