Županiju posjetili učenici trećeg i četvrtog razreda Osnovne škole Murterski škoji

Županiju posjetili učenici trećeg i četvrtog razreda Osnovne škole Murterski škoji

29.11.2017, 14:49   /   Ispiši članak

Zamjenik župana Nikola Blažević i pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, znanost, kulturu i šport Dijana Ercegović, primili su jutros u Uredu župana učenike trećeg i četvrtog razreda Osnovne škole Murterski škoji iz Murtera i Betine

Učiteljice Lucija Banov Markov i Edita Jakas  u okviru nastave iz predmeta Priroda i društvo svojih 38 učenika trećeg i četvrtog razreda dovele su u posjet Županiji.

Zamjenik župana mališanima je objasnio kako je župan na službenom putu u inozemstvo, te ga on zamjenjuje. Odgovarao je na njihova brojna pitanja, a  radoznale mališane zanimalo što se radi u Županiji, sviđa li se dožupanu njegov posao i kako izgleda jedan njegov radni dan.

Na kraju veselog druženja učenici su na dar dobili prigodne poklone i uputili se u obilazak katedrale sv. Jakova i posjet Muzeju grada Šibenika.

  FOTO GALERIJA: Županiju posjetili učenici trećeg i četvrtog razreda Osnovne škole Murterski škoji

  29.11.2017 15:06  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Obilježen Dan logoraša i logora Knin i prve razmjene logoraša kod Tepljuha

U Kninu i Tepljuhu jučer je obilježen Dan logoraša srpskih koncentracijskih logora kao spomen na prvu razmjenu zatočenika u Tepljuhu koja se dogodila u noći između 13. i 14. kolovoza 1991. godine, kojom prilikom je pušteno na slobodu 54 hrvatska vojnika i policajca. Bila je to još jedna prigoda da se bivši logoraši susretnu i odaju počast stradalima te se prisjete kalvarije koju su prošli u kninskim zatvorima.
14.08.2018, 13:57

Uz vatromet i zabavu otvoreno 4. međunarodno ribolovno natjecanje „TUNA FEVER –ROGOZNICA 2018“

Direktor Hrvatske turističke zajednice Kristijan Staničić sinoć je u Rogoznici svečano otvorio četvrto po redu međunarodno kvalifikacijsko natjecanje u Big Game ribolovu pod nazivom „TUNA FIVER –ROGOZNICA 2018“.
09.08.2018, 08:36

Potpisan ugovor o suradnji s predstavnicima županijskih savjeta mladih

Hrvatska zajednica županija je u srpnju potpisala Ugovor o suradnji s predstavnicima Koordinacije županijskih savjeta mladih Republike Hrvatske kako bi se intenzivirala suradnja jedinica regionalne samouprave i mladih.
08.08.2018, 08:00