Županiju posjetili učenici trećeg i četvrtog razreda Osnovne škole Murterski škoji

29.11.2017, 14:49   /   Ispiši članak

Zamjenik župana Nikola Blažević i pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, znanost, kulturu i šport Dijana Ercegović, primili su jutros u Uredu župana učenike trećeg i četvrtog razreda Osnovne škole Murterski škoji iz Murtera i Betine

Učiteljice Lucija Banov Markov i Edita Jakas  u okviru nastave iz predmeta Priroda i društvo svojih 38 učenika trećeg i četvrtog razreda dovele su u posjet Županiji.

Zamjenik župana mališanima je objasnio kako je župan na službenom putu u inozemstvo, te ga on zamjenjuje. Odgovarao je na njihova brojna pitanja, a  radoznale mališane zanimalo što se radi u Županiji, sviđa li se dožupanu njegov posao i kako izgleda jedan njegov radni dan.

Na kraju veselog druženja učenici su na dar dobili prigodne poklone i uputili se u obilazak katedrale sv. Jakova i posjet Muzeju grada Šibenika.

  FOTO GALERIJA: Županiju posjetili učenici trećeg i četvrtog razreda Osnovne škole Murterski škoji

  29.11.2017 15:06  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Šibensko-kninski župan i predsjednik Hrvatske zajednice županija na konferenciji o iskustvima Poljske s EU fondovima

Konferencija „Iskustva Poljske u pregovaračkim procesima i važnost regionalnih operativnih programa za razvoj regija“ u organizaciji Hrvatske zajednice županija i Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU održana je u petak 22. veljače u Zagrebu.
22.02.2018, 13:49

Održana treća sjednica Partnerskog vijeća Šibensko-kninske županije

Na današnjoj, trećoj po redu, sjednici Partnerskog vijeća Šibensko-kninske županije usvojen je Zapisnik s prošle sjednice, održane 12. prosinca 2017., nakon čega su ravnteljica Razvojne agencije Šibensko-kninske županije, Mira Lepur i župan Goran Pauk predstavili strateški okvir i strateške projekte Razvojne strategije Šibensko-kninske županije.
21.02.2018, 15:27

Održana 13. sjednica Gospodarskog vijeća Županijske komore Šibenik

U šibenskoj Gradskoj vijećnici danas je održana 13. sjednica Gospodarskog vijeća Županijske komore Šibenik, kojoj su osim članova Vijeća nazočili i: župan Goran Pauk; zamjenica župana Darija Puljić; gradonačelnik Grada Šibenika Željko Burić; zamjenik gradonačelnika Grada Knina Marijo Ćaćić, ravnateljica Razvojne agencije Šibensko-kninske županije Mira Lepur i predstojnik šibenskog Zavoda za zapošljavanje Luka Petrina.
21.02.2018, 15:15