Županiju posjetili trećaši Oš Brodarica

19.11.2019, 12:50   /   Ispiši članak

Zamjenica župana Darija Puljić i pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, znanost, kulturu i šport Dijana Ercegović jutros su u Uredu župana ugostile učenike trećih razreda Osnovne škole Brodarica i područnih škola Grebaštica i Krapanj.

U okviru nastavnog programa iz predmeta priroda i društvo učiteljice Marina Nadoveza, Ivana Desnica i Gordana Mrinjek  u pratnji ravnateljice OŠ Brodarica Maje Morić, dovele su svojih 45 trećaša u Županiju s ciljem da teoriju provedu i u praksi.

Znatiželjne učenike zanimalo je kako je to biti zamjenica župana, koje su njezine obveze, a i koliko zaposlenika ima u Županiji. Učenici su pokazali svoje znanje o gradovima naše županije i zaključili da živimo u najljepšoj županiji, a nisu krili ni zadovoljstvo svojim dolaskom u Ured župana.

Prije nego su stigli u Županiju, učenici su posjetili gradonačelnika Šibenika, a nakon ugodnog i veselog druženja i fotografiranja sa zamjenicom župana uputili su se u obilazak Muzeja grada Šibenika.

  FOTO GALERIJA: Županiju posjetili trećaši Oš Brodarica

  19.11.2019 11:46  

  Ključne riječi:   O Brodarica / Krapanj / Grebaštica / Darija Puljić / terenska nastava

 Pogledajte još vijesti:

U Kninu održan javni uvid u Prijedlog Zakona o proglašenju Parka prirode Dinara

Na današnji Međunarodni dan bioraznolikosti i Dan zaštite prirode u Republici Hrvatskoj, u Kninu je održan javni uvid u Prijedlog Zakona o proglašenju Parka prirode Dinara. Prijedlog zakona izradilo je Ministarstvo zaštite okoliša i energetike, a njime će se zaštiti masiv Dinare (Dinara, Troglav i Kamešnica), izvorišni dio i gornji tok rijeke Cetine te krška polja (Hrvatačko, Paško i Vrličko) uz Cetinu u kategoriji parka prirode.
22.05.2020, 15:09

Potpisan ugovor o izgradnji cikloturističkog vidikovca Vrelo Cetine

Župan Goran Pauk, vlasnik građevinskog obrta Spahija gradnja g. Ivan Spahija i g. Lino Jajac, nadzor nad izvođenjem radova, potpisali su danas Ugovor o izgradnji Cikloturističkog vidikovca s odmorištem Vrelo Cetine.
21.05.2020, 12:05

Društvu Crvenog križa Šibensko-kninske županije uručena vrijedna donacija

Predstavnici Turske agencije za suradnju i koordinaciju TIKA, isporučili su danas 200 humanitarnih paketa Društvu Crvenog križa Šibensko-kninske županije. Donacija je namijenjena potrebitim građanima naše županije pogođenih krizom prouzročenom koronavirusom. Ukupna vrijednost paketa koji sadrži živežne namirnice iznosi cca. 350 kuna.
19.05.2020, 16:03