Županiju posjetili trećaši Oš Brodarica

19.11.2019, 12:50   /   Ispiši članak

Zamjenica župana Darija Puljić i pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, znanost, kulturu i šport Dijana Ercegović jutros su u Uredu župana ugostile učenike trećih razreda Osnovne škole Brodarica i područnih škola Grebaštica i Krapanj.

U okviru nastavnog programa iz predmeta priroda i društvo učiteljice Marina Nadoveza, Ivana Desnica i Gordana Mrinjek  u pratnji ravnateljice OŠ Brodarica Maje Morić, dovele su svojih 45 trećaša u Županiju s ciljem da teoriju provedu i u praksi.

Znatiželjne učenike zanimalo je kako je to biti zamjenica župana, koje su njezine obveze, a i koliko zaposlenika ima u Županiji. Učenici su pokazali svoje znanje o gradovima naše županije i zaključili da živimo u najljepšoj županiji, a nisu krili ni zadovoljstvo svojim dolaskom u Ured župana.

Prije nego su stigli u Županiju, učenici su posjetili gradonačelnika Šibenika, a nakon ugodnog i veselog druženja i fotografiranja sa zamjenicom župana uputili su se u obilazak Muzeja grada Šibenika.

  FOTO GALERIJA: Županiju posjetili trećaši Oš Brodarica

  19.11.2019 11:46  

  Ključne riječi:   O Brodarica / Krapanj / Grebaštica / Darija Puljić / terenska nastava

 Pogledajte još vijesti:

Potpisan Sporazum o sufinanciranju Sanacijskog programa lagune na području „Bare“ u gradu Kninu

Sporazum o sufinanciranju Sanacijskog programa s prijedlogom mjera za otklanjanje štete u okolišu-laguna na području „Bare“ u gradu Kninu potpisali su danas u Ministarstvu zaštite okoliša i energetike generalni direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković, zamjenik župana Nikola Blažević, gradonačelnik Knina Marko Jelić i član Uprave DIV Grupe Darko Pappo.
prije 9 sata

Usvojen Proračun Šibensko-kninske županije za 2020. godinu

Danas je u prostorijama Studija energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije u Šibeniku, održana 15. sjednica Županijske skupštine na kojoj su vijećnici usvojili svih 18. točaka dnevnog reda.
prije 14 sata

Završna konferencija projekta „Turistička valorizacija Tvrđave sv. Nikole u Kanalu sv. Ante“

Na blagdan sv. Nikole, 6. prosinca 2019., u Interpretacijskom centru Civitas Sacra u Šibeniku održana je završna konferencija projekta "Turistička valorizacija Tvrđave sv. Nikole u Kanalu sv. Ante". Rezultate projekta predstavili su župan Goran Pauk, ravnateljica JU Priroda Šibensko – kninske županije, mr.sc. Anita Babačić Ajduk, glavna projektantica Hrvatskog restauratorskog zavoda, Ana Škevin Mikulandra i dr.sc. Renata Tomljenović, znanstvena suradnica Instituta za turizam iz Zagreba.
06.12.2019, 14:29