Župan sa suradnicima posjetio Civljane i Kijevo

10.04.2007, 00:00   /   Ispiši članak

U sklopu svojih redovnih posjeta općinama i gradovima šibensko-kninske županije, župan Goran Pauk, sa suradnicima posjetio općine Civljane i Kijevo. Dana 10. travnja 2007. godine u općini Civljane župana je primio načelnik općine Ante Gutić. Na sastanku se govorilo o bitnoj problematici potrebnoj za kvalitetno funkcioniranje općine. Kao glavni prioritet koji se javlja u općini Civljane je gospodarska zona Brzica u kojoj se očekuje početak izgradnje punionica vode. Kao jedan od prioriteta je izgradnja cjevovoda za opskrbu vodom gospodarske zone.

U općini Kijevo, župana sa suradnicima primio je načelnik Ivan Stjepan Bajan, koji je župana izvijestio o problemima sa kojima se općina susreće kao i planovima razvoja općine. Na sastanku se razgovaralo o aktualnim problemima u komunalnoj infrastrukturi. Jedan od najznačajniji projekata za općinu Kijevo svakako je izgradnja nogostupa uz državnu cestu D-1. Cesta Štikovo-Biočić-Siverić biti će ove godine završena u dužini od 5,4 km, kao će pridonijeti razvoju ovoga kraja istakao je župan.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Ukrajinski veleposlanik Vasilj Kirilić u posjeti Šibensko-kninskoj županiji i gradu Šibeniku

NJ.E. Vasilja Kirilića, izvanrednog i opunomoćenog veleposlanika Ukrajine u Republici Hrvatskoj primili su danas u Šibeniku župan Goran Pauk i gradonačelnik Šibenika Željko Burić.
06.08.2020, 15:16

Uz 25. obljetnicu VRO „Oluja“ odana počast hrvatskim braniteljima

U povodu obilježavanja 25. obljetnice vojno-redarstvene operacije „Oluja“, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja župan Goran Pauk i njegovi zamjenici Nikola Blažević i Darija Puljić položili su vijence i zapalili svijeće kod Središnjeg križa na gradskom groblju Kvanj te položili cvijeće i zapalili svijeću kod Spomen obilježja smrtno stradalim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata na Baldekinu.
04.08.2020, 10:35

Župan Pauk primio maturante koji su se svojom izvrsnošću pozicionirali na prvih pet mjesta na listi Državne mature u Republici Hrvatskoj

Sad već bivši maturanti Gimnazije Antuna Vrančića Šibenik: Marko Miljković, Marija Vuletić, Adrian Jablan, Franka Sunjka i Magdalena Zrnić te maturant Opće gimnazije Lovre Montija Knin Dioklecijan Jakovčević Brečić pozicionirali su se na prvih pet mjesta na listi državne mature u Republici Hrvatskoj. Tim povodom primio ih je župan Goran Pauk u svom uredu kako bi im često na iznimnim rezultatima.
03.08.2020, 13:06