Župan Pauk i gradonačelnik Burić primili brončanog vaterpolskog izbornika Ivicu Tucka

Župan Pauk i gradonačelnik Burić primili brončanog vaterpolskog izbornika Ivicu Tucka

31.07.2018, 13:54   /   Ispiši članak

U povodu osvajanja brončane medalje na Europskom prvenstvu u Barceloni, gradonačelnik Željko Burić i župan Goran Pauk primili su danas izbornika Hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivicu Tucka.

"Cijelom je svijetu sasvim jasno da je naša mala Hrvatska svjetska sportska velesila. Izuzetno smo ponosni na uspjehe svih naših reprezentacija, a posebno smo ponosni kad jednu vrhunsku reprezentaciju vodi naš sugrađanin. Čestitam na osvojenom odličju i želim puno uspjeha u budućnosti.", kazao je župan Goran Pauk.

Gradonačelnik Željko Burić pridružio se čestitkama. „U prvom redu čestitke na brončanoj medalji, sjajnoj prezentaciji Hrvatske, ali i na hrabrom i uljuđenom ponašanju, time je sjaj ove medalje veći.  Sad je već postao običaj da svako sudjelovanje Hrvatske vaterpolske reprezentacije na natjecanjima znači uspjeh i medalju, a vjerujem da će se tako nastaviti i dalje te da će Ivica Tucak ući u povijest kao najuspješniji vaterpolski trener.“,  kazao je ovom prilikom gradonačelnik Željko Burić.

Izbornik brončanih „Barakuda“ Ivica Tucak zahvalio se na čestitkama te istaknuo kako će nastaviti s kontinuitetom ostvarivanja vrhunskih rezultata.

„Ponosan sam što smo napravili još jedan veliki rezultat za vaterpolo i sport u Hrvatskoj. Prije svega ponosan sam na način kako smo to napravili, bez ijedne mrlje i incidenta. Koristim priliku da zahvalim i čestitam svim mojim momcima, stožeru te Hrvatskom vaterpolskom savezu.“, poručio je izbornik Tucak.

  FOTO GALERIJA: Župan Pauk i gradonačelnik Burić primili brončanog vaterpolskog izbornika Ivicu Tucka

  31.07.2018 14:04  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Obilježen Dan logoraša i logora Knin i prve razmjene logoraša kod Tepljuha

U Kninu i Tepljuhu jučer je obilježen Dan logoraša srpskih koncentracijskih logora kao spomen na prvu razmjenu zatočenika u Tepljuhu koja se dogodila u noći između 13. i 14. kolovoza 1991. godine, kojom prilikom je pušteno na slobodu 54 hrvatska vojnika i policajca. Bila je to još jedna prigoda da se bivši logoraši susretnu i odaju počast stradalima te se prisjete kalvarije koju su prošli u kninskim zatvorima.
14.08.2018, 13:57

Uz vatromet i zabavu otvoreno 4. međunarodno ribolovno natjecanje „TUNA FEVER –ROGOZNICA 2018“

Direktor Hrvatske turističke zajednice Kristijan Staničić sinoć je u Rogoznici svečano otvorio četvrto po redu međunarodno kvalifikacijsko natjecanje u Big Game ribolovu pod nazivom „TUNA FIVER –ROGOZNICA 2018“.
09.08.2018, 08:36

Potpisan ugovor o suradnji s predstavnicima županijskih savjeta mladih

Hrvatska zajednica županija je u srpnju potpisala Ugovor o suradnji s predstavnicima Koordinacije županijskih savjeta mladih Republike Hrvatske kako bi se intenzivirala suradnja jedinica regionalne samouprave i mladih.
08.08.2018, 08:00