Župan Pauk i gradonačelnik Burić primili brončanog vaterpolskog izbornika Ivicu Tucka

31.07.2018, 13:54   /   Ispiši članak

U povodu osvajanja brončane medalje na Europskom prvenstvu u Barceloni, gradonačelnik Željko Burić i župan Goran Pauk primili su danas izbornika Hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivicu Tucka.

"Cijelom je svijetu sasvim jasno da je naša mala Hrvatska svjetska sportska velesila. Izuzetno smo ponosni na uspjehe svih naših reprezentacija, a posebno smo ponosni kad jednu vrhunsku reprezentaciju vodi naš sugrađanin. Čestitam na osvojenom odličju i želim puno uspjeha u budućnosti.", kazao je župan Goran Pauk.

Gradonačelnik Željko Burić pridružio se čestitkama. „U prvom redu čestitke na brončanoj medalji, sjajnoj prezentaciji Hrvatske, ali i na hrabrom i uljuđenom ponašanju, time je sjaj ove medalje veći.  Sad je već postao običaj da svako sudjelovanje Hrvatske vaterpolske reprezentacije na natjecanjima znači uspjeh i medalju, a vjerujem da će se tako nastaviti i dalje te da će Ivica Tucak ući u povijest kao najuspješniji vaterpolski trener.“,  kazao je ovom prilikom gradonačelnik Željko Burić.

Izbornik brončanih „Barakuda“ Ivica Tucak zahvalio se na čestitkama te istaknuo kako će nastaviti s kontinuitetom ostvarivanja vrhunskih rezultata.

„Ponosan sam što smo napravili još jedan veliki rezultat za vaterpolo i sport u Hrvatskoj. Prije svega ponosan sam na način kako smo to napravili, bez ijedne mrlje i incidenta. Koristim priliku da zahvalim i čestitam svim mojim momcima, stožeru te Hrvatskom vaterpolskom savezu.“, poručio je izbornik Tucak.

  FOTO GALERIJA: Župan Pauk i gradonačelnik Burić primili brončanog vaterpolskog izbornika Ivicu Tucka

  31.07.2018 14:04  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Župan Pauk sudjelovao je na konferenciji Smart islands 2018

Predsjednik Hrvatske zajednice županija i šibensko-kninski župan Goran Pauk sudjelovao je danas na konferenciji Smart islands koja je održana u Hvaru.
prije 21 sata

Započinju radovi na poslovnoj zgradi Adriatic Business Centre

Ravnateljica Javne ustanove Razvojna agencija Šibensko-kninske županije Mira Lepur i Ante Perica, direktor tvrtke Mini gradnja d.o.o. Vodice, danas su potpisali ugovore za izvršenje radova u sklopu projekta „Rekonstrukcija i opremanje poduzetničke poslovne infrastrukture - Adriatic Business Centre (ABC)“, vrijedne gotovo 14 milijuna kuna.
18.10.2018, 12:46

Nastavak projekta valorizacije Kanala sv. Ante

Nekadašnja vojarna u Minerskoj uskoro postaje posjetiteljski centar
15.10.2018, 15:02