Župan Pauk i gradonačelnik Burić primili brončanog vaterpolskog izbornika Ivicu Tucka

31.07.2018, 13:54   /   Ispiši članak

U povodu osvajanja brončane medalje na Europskom prvenstvu u Barceloni, gradonačelnik Željko Burić i župan Goran Pauk primili su danas izbornika Hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivicu Tucka.

"Cijelom je svijetu sasvim jasno da je naša mala Hrvatska svjetska sportska velesila. Izuzetno smo ponosni na uspjehe svih naših reprezentacija, a posebno smo ponosni kad jednu vrhunsku reprezentaciju vodi naš sugrađanin. Čestitam na osvojenom odličju i želim puno uspjeha u budućnosti.", kazao je župan Goran Pauk.

Gradonačelnik Željko Burić pridružio se čestitkama. „U prvom redu čestitke na brončanoj medalji, sjajnoj prezentaciji Hrvatske, ali i na hrabrom i uljuđenom ponašanju, time je sjaj ove medalje veći.  Sad je već postao običaj da svako sudjelovanje Hrvatske vaterpolske reprezentacije na natjecanjima znači uspjeh i medalju, a vjerujem da će se tako nastaviti i dalje te da će Ivica Tucak ući u povijest kao najuspješniji vaterpolski trener.“,  kazao je ovom prilikom gradonačelnik Željko Burić.

Izbornik brončanih „Barakuda“ Ivica Tucak zahvalio se na čestitkama te istaknuo kako će nastaviti s kontinuitetom ostvarivanja vrhunskih rezultata.

„Ponosan sam što smo napravili još jedan veliki rezultat za vaterpolo i sport u Hrvatskoj. Prije svega ponosan sam na način kako smo to napravili, bez ijedne mrlje i incidenta. Koristim priliku da zahvalim i čestitam svim mojim momcima, stožeru te Hrvatskom vaterpolskom savezu.“, poručio je izbornik Tucak.

  FOTO GALERIJA: Župan Pauk i gradonačelnik Burić primili brončanog vaterpolskog izbornika Ivicu Tucka

  31.07.2018 14:04  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Otvoren Simpozij agronoma u 2019. godini

Hrvatski i inozemni agronomski stručnjaci borave u Vodicama
19.02.2019, 11:13

Od monitoringa Ušća Krke do postava budućeg posjetiteljskog centra

Započela znanstvena istraživanja Ušća Krke u sklopu 2. faze projekta Turističke valorizacije Kanala sv. Ante u Šibeniku
18.02.2019, 07:42

Obilježen Dan sjećanja na 26. godišnjicu razaranja franjevačkog samostana i crkve u Donjem Karinu

Nikola Blažević, zamjenik šibensko - kninskog župana sudjelovao na obilježavanju
14.02.2019, 11:54