Župan Goran Pauk sudjelovao u radu Izborne skupštine TZ Grada Šibenika

14.03.2007, 13:05   /   Ispiši članak

Na poziv predsjednika Turističke zajednice Grada Šibenika Borislava Lokasa, župan Goran Pauk sudjelovao je danas u radu Izborne skupštine TZ Grada Šibenika. Župan se prigodnim riječima obrationazočnima, zaželivši uspješan rad Izborne skupštine, te  izrazio zahvalu TZ Grada na promociji Grada i Županije upravo kroz turistički segment.

Naglasio je kako su zapaženi rezultati u prošloj turističkoj sezoni, te da očekuje još bolju nadolazeću turističku sezona.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Sastao se Stožer civilne zaštite: U Šibensko-kninskoj županiji nema koronavirusa, situacija je pod kontrolom

U četvrtak 27. veljače, održana je sjednica Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije na temu potencijalnih ugroza od koronavirusa na području Šibensko-kninske županije.
27.02.2020, 15:20

U Kninu održan okrugli stol na temu "Klimatske promjene - izazovi za civilnu zaštitu"

U sklopu aktivnosti obilježavanja Dana civilne zaštite, Služba civilne zaštite Šibenik u suradnji sa Šibensko–kninskom županijom, Gradom Kninom i Veleučilištem "Marko Marulić" u Kninu je organizirala okrugli stol na temu "Klimatske promjene - izazovi za civilnu zaštitu".
26.02.2020, 14:30

Župan Goran Pauk predao ključeve sanitetskih vozila ravnatelju Zavodu za hitnu medicinu Šibensko-kninske županije

Župan Goran Pauk predao je danas ključeve dva nova sanitetska vozila ravnatelju Zavoda za hitnu medicinu Šibensko-kninske županije Tomislavu Jukiću.
26.02.2020, 13:14