Župan Goran Pauk predao ključeve sanitetskih vozila ravnatelju Zavodu za hitnu medicinu Šibensko-kninske županije

27.12.2017, 12:41   /   Ispiši članak

Župan Goran Pauk predao je danas ključeve dva nova sanitetska vozila ravnatelju Zavoda za hitnu medicinu Šibensko-kninske županije g. Tomislavu Jukiću. Svečana primopredaja vozila odvila se na parkingu Objedinjenog hitnog bolničkog prijema.

„Kupoprodajna cijena ova dva vozila iznosi 792.500,00 kn, a cjelokupni iznos osiguran je iz decentraliziranih sredstava namijenjenih za zdravstvo Šibensko-kninske županije. Vozila su u potpunosti opremljena i za svako vozilo kupljen je defibrilator, transportni respirator i prijenosni aspirator koji su zajedno vrijedni nešto malo manje od 450 tisuća kuna.“, kazao je župan Goran Pauk.

Radi se o vozilima Ford Transit V363 350 L2H2 Trend 2.0 TDCi, snage motora 125 kW/170 KS sa pogonom na prednje kotače i Ford Transit V363 350 L2H2 Trend 2.0 TDCi, snage motora 125 kW/170 KS sa pogonom na sve kotače.  

„Vozilo s pogonom na četiri kotača nabavili smo za područje Grada Drniša, kako bismo lakše došli do naselja koja su teže pristupačna. Kad je, 2012. godine, Zavod započeo s radom imali smo nešto naslijeđenih starih vozila, a danas, pet godina kasnije imamo suvremeni i novi vozni park sa 17 vozila za područje cijele županije. To znači da će svaka ispostava u županiji imati po dva vozila hitne medicinske službe što je jedan veliki iskorak. Ovom prilikom želim zahvaliti Županiji i svim jedinicama lokalne samouprave što su prepoznale rad Zavoda i njegovo značenje za stanovnike naše županije.“, kazao je Tomislav Jukić prilikom preuzimanja ključeva sanitetskih vozila.

  FOTO GALERIJA: Župan Goran Pauk predao ključeve sanitetskih vozila ravnatelju Zavodu za hitnu medicinu Šibensko-kninske županije

  27.12.2017 12:43  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Svečanom akademijom obilježen Dan Općine Pirovac i blagdan sv. Jurja

Povodom obilježavanja Dana Općine Pirovac i blagdana sv. Jurja, u kino dvorani u Pirovcu održana je svečana akademija kojoj je nazočio i šibensko-kninski župan Goran Pauk.
prije 41 minuta

Potpisan ugovor o korištenju Minerske za uređenje Posjetiteljskog centra u Kanalu sv. Ante

U prisustvu predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, župan Goran Pauk i ministar državne imovine Goran Marić potpisali su ugovor o dodjeli na korištenje bivše vojne nekretnine Minerska Šibensko-kninskoj županiji za potrebe provedbe II. faze Projekta „Turistička valorizacija Kanala sv. Ante u Šibeniku“.
19.04.2018, 14:33

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović otvorila privremeni Ured u Šibensko-kninskoj županiji

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović otvorila je privremeni Ured u Šibensko-kninskoj županiji. Privremeni Ured predsjednice RH otvoren je prigodnom svečanosti na Trgu Pavla Šubića ispred zgrade Županije intoniranjem himne „Lijepa naša domovino“ u izvedbi Šibenskog pjevačkog društva Kolo i svečanim podizanjem predsjedničke zastave, a koju je podigao maturant Gimnazije Antuna Vrančića Srećko Perković.
17.04.2018, 12:54