U okviru Nacionalnog programa stambenog zbrinjavanja u Kistanjama započinje izgradnja sedam obiteljskih kuća

02.08.2018, 14:23   /   Ispiši članak

Župan Goran Pauk nazočio je danas potpisivanju Ugovora o izvođenju radova izgradnje sedam obiteljskih kuća u Kistanjama. Kuće će se izgraditi u okviru Nacionalnog programa stambenog zbrinjavanja za korisnike stambenog zbrinjavanja.

Ugovor o izvođenju radova vrijedan 2.785.116,15 kuna potpisali su predstavnik investitora, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje Nikola Mažar i Ismet Šatri predstavnik izvoditelja radova, tvrtke „Građevinar Vrbnik“ iz Knina, odabrane na osnovu provedenog postupka javne nabave.

„Drago mi je da smo ustupanjem građevinskog zemljišta bez naknade dali svoj doprinos i omogućili da sedam obitelji dobije krov nad glavom“, rekao je župan Goran Pauk prilikom potpisivanja ugovora te istaknuo da je pored darovanih 10 tisuća m2 za izgradnju sedam obiteljskih kuća, darovano još 500 m2 zemljišta za izgradnju prometnice na području Općine Kistanje.

Ugovoreni rok početka radova je 10 dana od potpisivanja ugovora, a ugovoreni rok za izgradnju sedam obiteljskih kuća je 150 kalendarskih dana od dana uvođenja u posao izvoditelja radova.

Potpisivanju ugovora nazočio je i zamjenik načelnika Općine Kistanje Roko Antić.

  FOTO GALERIJA: U okviru Nacionalnog programa stambenog zbrinjavanja u Kistanjama započinje izgradnja sedam obiteljskih kuća

  02.08.2018 14:24  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Župan Pauk sudjelovao je na konferenciji Smart islands 2018

Predsjednik Hrvatske zajednice županija i šibensko-kninski župan Goran Pauk sudjelovao je danas na konferenciji Smart islands koja je održana u Hvaru.
prije 21 sata

Započinju radovi na poslovnoj zgradi Adriatic Business Centre

Ravnateljica Javne ustanove Razvojna agencija Šibensko-kninske županije Mira Lepur i Ante Perica, direktor tvrtke Mini gradnja d.o.o. Vodice, danas su potpisali ugovore za izvršenje radova u sklopu projekta „Rekonstrukcija i opremanje poduzetničke poslovne infrastrukture - Adriatic Business Centre (ABC)“, vrijedne gotovo 14 milijuna kuna.
18.10.2018, 12:46

Nastavak projekta valorizacije Kanala sv. Ante

Nekadašnja vojarna u Minerskoj uskoro postaje posjetiteljski centar
15.10.2018, 15:02