U okviru Nacionalnog programa stambenog zbrinjavanja u Kistanjama započinje izgradnja sedam obiteljskih kuća

U okviru Nacionalnog programa stambenog zbrinjavanja u Kistanjama započinje izgradnja sedam obiteljskih kuća

02.08.2018, 14:23   /   Ispiši članak

Župan Goran Pauk nazočio je danas potpisivanju Ugovora o izvođenju radova izgradnje sedam obiteljskih kuća u Kistanjama. Kuće će se izgraditi u okviru Nacionalnog programa stambenog zbrinjavanja za korisnike stambenog zbrinjavanja.

Ugovor o izvođenju radova vrijedan 2.785.116,15 kuna potpisali su predstavnik investitora, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje Nikola Mažar i Ismet Šatri predstavnik izvoditelja radova, tvrtke „Građevinar Vrbnik“ iz Knina, odabrane na osnovu provedenog postupka javne nabave.

„Drago mi je da smo ustupanjem građevinskog zemljišta bez naknade dali svoj doprinos i omogućili da sedam obitelji dobije krov nad glavom“, rekao je župan Goran Pauk prilikom potpisivanja ugovora te istaknuo da je pored darovanih 10 tisuća m2 za izgradnju sedam obiteljskih kuća, darovano još 500 m2 zemljišta za izgradnju prometnice na području Općine Kistanje.

Ugovoreni rok početka radova je 10 dana od potpisivanja ugovora, a ugovoreni rok za izgradnju sedam obiteljskih kuća je 150 kalendarskih dana od dana uvođenja u posao izvoditelja radova.

Potpisivanju ugovora nazočio je i zamjenik načelnika Općine Kistanje Roko Antić.

  FOTO GALERIJA: U okviru Nacionalnog programa stambenog zbrinjavanja u Kistanjama započinje izgradnja sedam obiteljskih kuća

  02.08.2018 14:24  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Obilježen Dan logoraša i logora Knin i prve razmjene logoraša kod Tepljuha

U Kninu i Tepljuhu jučer je obilježen Dan logoraša srpskih koncentracijskih logora kao spomen na prvu razmjenu zatočenika u Tepljuhu koja se dogodila u noći između 13. i 14. kolovoza 1991. godine, kojom prilikom je pušteno na slobodu 54 hrvatska vojnika i policajca. Bila je to još jedna prigoda da se bivši logoraši susretnu i odaju počast stradalima te se prisjete kalvarije koju su prošli u kninskim zatvorima.
14.08.2018, 13:57

Uz vatromet i zabavu otvoreno 4. međunarodno ribolovno natjecanje „TUNA FEVER –ROGOZNICA 2018“

Direktor Hrvatske turističke zajednice Kristijan Staničić sinoć je u Rogoznici svečano otvorio četvrto po redu međunarodno kvalifikacijsko natjecanje u Big Game ribolovu pod nazivom „TUNA FIVER –ROGOZNICA 2018“.
09.08.2018, 08:36

Potpisan ugovor o suradnji s predstavnicima županijskih savjeta mladih

Hrvatska zajednica županija je u srpnju potpisala Ugovor o suradnji s predstavnicima Koordinacije županijskih savjeta mladih Republike Hrvatske kako bi se intenzivirala suradnja jedinica regionalne samouprave i mladih.
08.08.2018, 08:00