U Ministarstvu državne imovine održan sastanak na temu revitalizacije otoka Smokvica

18.02.2020, 14:51   /   Ispiši članak

U utorak, 18. veljače 2020., u Ministarstvu državne imovine, ministar Mario Banožić održao je radni sastanak sa šibensko-kninskim županom Goranom Paukom, načelnicom Općine Rogoznica Sandrom Jakelić, predstavnicima tvrtke Zelene nekretnine d.o.o., predstavnicima Ministarstva obrane te Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja.

Tema sastanka bila je mogućnost revitalizacije postojećih građevina na otoku Smokvica radi privođenja svrsi za potrebe zakupca i provedba projekta.

Župan Pauk pozdravio je projekt investitora. „Županija podržava kvalitetne i konkretne projekte i uvijek je spremna na suradnju i pronalaženje zajedničkih rješenja u skladu s hrvatskim zakonima“, kazao je župan Pauk.

„Vrlo konkretno smo analizirali postojeće stanje, iznijeli prijedloge, ali i pokušali pronaći rješenje za mogući model prenamjene koji bi zakonski bio primjenjiv za otok Smokvicu, budući se radi o otoku posebne namjene“, rekao je ministar Banožić.

U cilju što brže realizacije za stvaranjem uvjeta za postupak revitalizacije postojećih građevina na otoku Smokvica utvrđen je hodogram aktivnosti za tvrtku Zelene nekretnine d.o.o.

  FOTO GALERIJA: U Ministarstvu državne imovine održan sastanak na temu revitalizacije otoka Smokvica

  18.02.2020 15:01  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Županijska ustanova Razvojno inovacijski centar AluTech pomaže medicinskom osoblju u borbi protiv COVID-19

Djelatnici županijske ustanove Razvojno inovacijski centar AluTech uključili su se u izradu zaštitnih maski 3D tehnologijom.
prije 7 sata

Nema novooboljelih od koronavirusa u Šibensko-kninskoj županiji

Na dan 30. ožujka 2020. godine u Šibensko-kninskoj županiji nema novooboljelih od COVID-19. Na Odjelu infektologije je hospitalizirano trinaest pacijenata, kod jedanaest pacijenata je potvrđen COVID-19 i nisu na respiratoru.
prije 11 sata

Još dvoje pozitivnih na bolest COVID-19 u Šibensko-kninskoj županiji

Od 16 poslanih uzoraka na testiranje dva su pozitivna na bolest COVID-19, što znači da je na dan 29. ožujka 2020. u Šibensko-kninskoj županiji oboljelo 24 osobe od koronavirsa. Dvije novooboljele osobe su iz Murtera.
29.03.2020, 11:04