Trećaši s Murtera posjetili Županiju

22.01.2020, 13:01   /   Ispiši članak

Župan Goran Pauk i pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, znanost, kulturu i sport Sanja Kumanović Stipaničev primili su jutros u Uredu župana učenike trećih razreda Osnovne škole Murterski škoji.

Učiteljice Matija Kapov i Marina Kulušić, u okviru terenske nastave iz predmeta Priroda i društvo, dovele su svojih 29 učenika u posjet Županiji.

Dvadesetero mališana iz Murtera i devetero iz Betine imalo je za župana jako puno pitanja. Zanimalo ih je kakav je njegov posao, što on uključuje, što mu je u poslu najdraže, a što najteže.

Osim toga, htjeli su znati i koji je županov najdraži klub te što je u njihovim godinama  htio biti kad odraste.

Dobro pripremljeni, pokazali su i zavidno znanje o svojoj županiji, a župan ga je upotpunio objasnivši im na koji način Županija funkcionira.

Nakon veselog i ugodnog druženja sa županom i pročelnicom, djeca su otišla u posjet Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić i meteorološkoj postaji, a prije povratka kući u Cinestaru će pogledati i film o doktoru Dolittleu.

 

  FOTO GALERIJA: Trećaši s Murtera posjetili Županiju

  22.01.2020 13:04  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Ukrajinski veleposlanik Vasilj Kirilić u posjeti Šibensko-kninskoj županiji i gradu Šibeniku

NJ.E. Vasilja Kirilića, izvanrednog i opunomoćenog veleposlanika Ukrajine u Republici Hrvatskoj primili su danas u Šibeniku župan Goran Pauk i gradonačelnik Šibenika Željko Burić.
06.08.2020, 15:16

Uz 25. obljetnicu VRO „Oluja“ odana počast hrvatskim braniteljima

U povodu obilježavanja 25. obljetnice vojno-redarstvene operacije „Oluja“, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja župan Goran Pauk i njegovi zamjenici Nikola Blažević i Darija Puljić položili su vijence i zapalili svijeće kod Središnjeg križa na gradskom groblju Kvanj te položili cvijeće i zapalili svijeću kod Spomen obilježja smrtno stradalim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata na Baldekinu.
04.08.2020, 10:35

Župan Pauk primio maturante koji su se svojom izvrsnošću pozicionirali na prvih pet mjesta na listi Državne mature u Republici Hrvatskoj

Sad već bivši maturanti Gimnazije Antuna Vrančića Šibenik: Marko Miljković, Marija Vuletić, Adrian Jablan, Franka Sunjka i Magdalena Zrnić te maturant Opće gimnazije Lovre Montija Knin Dioklecijan Jakovčević Brečić pozicionirali su se na prvih pet mjesta na listi državne mature u Republici Hrvatskoj. Tim povodom primio ih je župan Goran Pauk u svom uredu kako bi im često na iznimnim rezultatima.
03.08.2020, 13:06