Trećaši s Murtera posjetili Županiju

22.01.2020, 13:01   /   Ispiši članak

Župan Goran Pauk i pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, znanost, kulturu i sport Sanja Kumanović Stipaničev primili su jutros u Uredu župana učenike trećih razreda Osnovne škole Murterski škoji.

Učiteljice Matija Kapov i Marina Kulušić, u okviru terenske nastave iz predmeta Priroda i društvo, dovele su svojih 29 učenika u posjet Županiji.

Dvadesetero mališana iz Murtera i devetero iz Betine imalo je za župana jako puno pitanja. Zanimalo ih je kakav je njegov posao, što on uključuje, što mu je u poslu najdraže, a što najteže.

Osim toga, htjeli su znati i koji je županov najdraži klub te što je u njihovim godinama  htio biti kad odraste.

Dobro pripremljeni, pokazali su i zavidno znanje o svojoj županiji, a župan ga je upotpunio objasnivši im na koji način Županija funkcionira.

Nakon veselog i ugodnog druženja sa županom i pročelnicom, djeca su otišla u posjet Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić i meteorološkoj postaji, a prije povratka kući u Cinestaru će pogledati i film o doktoru Dolittleu.

 

  FOTO GALERIJA: Trećaši s Murtera posjetili Županiju

  22.01.2020 13:04  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Ministar Butković u Šibensko-kninskoj županiji potpisao ugovore ukupne vrijednosti 113 milijuna kuna

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković boravio je danas u Šibensko–kninskoj županiji povodom potpisivanja ugovora u svrhu unaprjeđenja prometnih sustava u Gradu Šibeniku te više ugovora u svrhu izgradnje i unaprjeđenja lučkih infrastruktura na području Šibensko-kninske županije.
21.02.2020, 17:12

U Ministarstvu državne imovine održan sastanak na temu revitalizacije otoka Smokvica

U utorak, 18. veljače 2020., u Ministarstvu državne imovine, ministar Mario Banožić održao je radni sastanak sa šibensko-kninskim županom Goranom Paukom, načelnicom Općine Rogoznica Sandrom Jakelić, predstavnicima tvrtke Zelene nekretnine d.o.o., predstavnicima Ministarstva obrane te Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja.
18.02.2020, 14:51

Održan radni sastanak s ministricom poljoprivrede na temu Luke Peleš u Rogoznici

Ministrica poljoprivrede mr.sc. Marija Vučković, sa suradnicima, boravila je danas u Šibensko-kninskoj županiji gdje je održan radni sastanak na temu „Luka otvorena za javni promet Rogoznica – ribarski dio u uvali Peleš“.
17.02.2020, 15:01