Svečano obilježena 14. godišnjica osnutka Veleučilišta ''Marko Marulić'' u Kninu

10.06.2019, 14:39   /   Ispiši članak

Danas je povodom obilježavanja 14 godina od osnutka Veleučilišta ''Marko Marulić'' u Kninu održana Svečana sjednica Stručnog vijeća na kojoj su sudjelovali zamjenik šibensko – kninskog župana Nikola Blažević, te gradonačelnik Grada Knina Marko Jelić.

Zamjenik župana Blažević u svom prigodnom obraćanju pohvalio je dobru suradnju Veleučilišta i Šibensko-kninske županije, te izrazio nadu da će čelni ljudi Veleučilišta iskoristiti resurse koje imaju i uspjeti održati stabilan i efikasan sustav upravljanja ustanovom.

Okupljene je pozdravio i gradonačelnik Jelić dok je dekanica Lovorka Blažević iznijela aktivnosti i razvojne projekte Veleučilišta, te dodijelila zahvalnice za 14 studenata koji promiču ugled Veleučilišta kroz izvannastavne aktivnosti.

  FOTO GALERIJA: Svečano obilježena 14. godišnjica osnutka Veleučilišta ''Marko Marulić'' u Kninu

  10.06.2019 14:43  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Radni posjet ministrice za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Vesne Bedeković Šibensko-kninskoj županiji

U okviru službenog posjeta Šibensko-kninskoj županiji ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku izv. prof. dr. sc. Vesna Bedeković danas je u Uredu župana održala radni sastanak sa županom Goranom Paukom i njegovim suradnicima te ravnateljima ustanova socijalne skrbi s područja Šibensko-kninske županije kojima je ministarstvo osnivač.
prije 13 sata

Svečano potpisan Ugovor za izgradnju Studentskog doma Palacin

Ugovor o izvođenju građevinskih i obrtničkih radova na izgradnji Studentskog doma Palacin vrijedan 68.584.392,25 kuna potpisali su danas na tvrđavi Barone v. d. dekanice Veleučilišta u Šibeniku mr. sc. Tanja Radić Lakoš i izvođači radova Lavčević d.d. i Lavčević-inženjering i d.o.o. iz Splita.
15.10.2019, 19:06

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU dodijelilo sredstva za energetsku obnovu Cvjetnog doma i Doma za starije i nemoćne osobe Knin

Ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Marko Pavić na tvrđavi Barone potpisao je danas 17 ugovora ukupne vrijednosti oko 100 milijuna kuna.
15.10.2019, 18:27