Svečano obilježena 14. godišnjica osnutka Veleučilišta ''Marko Marulić'' u Kninu

10.06.2019, 14:39   /   Ispiši članak

Danas je povodom obilježavanja 14 godina od osnutka Veleučilišta ''Marko Marulić'' u Kninu održana Svečana sjednica Stručnog vijeća na kojoj su sudjelovali zamjenik šibensko – kninskog župana Nikola Blažević, te gradonačelnik Grada Knina Marko Jelić.

Zamjenik župana Blažević u svom prigodnom obraćanju pohvalio je dobru suradnju Veleučilišta i Šibensko-kninske županije, te izrazio nadu da će čelni ljudi Veleučilišta iskoristiti resurse koje imaju i uspjeti održati stabilan i efikasan sustav upravljanja ustanovom.

Okupljene je pozdravio i gradonačelnik Jelić dok je dekanica Lovorka Blažević iznijela aktivnosti i razvojne projekte Veleučilišta, te dodijelila zahvalnice za 14 studenata koji promiču ugled Veleučilišta kroz izvannastavne aktivnosti.

  FOTO GALERIJA: Svečano obilježena 14. godišnjica osnutka Veleučilišta ''Marko Marulić'' u Kninu

  10.06.2019 14:43  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Na tvrđavi sv. Niklole predstavljen jedinstveni slatki suvenir – tvrđava izlivena u raskošnoj bijeloj čokoladi

Povodom treće obljetnice uvrštenja Tvrđave sv. Nikole na UNESCO popis svjetske baštine, Javna ustanova Priroda Šibensko – kninske županije i Kraš predstavili su jedinstveni suvenir. Ručno rađena Tvrđava sv. Nikole izlivena u bijeloj čokoladi izrađena je u sklopu projekta „Hrvatska baština“, kojim naša najstarija konditorska industrija priprema obilježavanje 110. godišnjice postojanja. Ekskluzivni suvenir predstavljen je u jedinstvenom ambijentu tvrđave pred oko stotinjak uzvanika iz kulturnog i javnog života. Među njima bili su i župan Goran Pauk, te zamjenik gradonačelnika Šibenika Danijel Mileta, koji nisu krili ponos što je Šibenik dobio reprezentativni službeni suvenir
09.07.2020, 11:29

Otvoren obradni centra za metal i plastiku Šibensko-kninske županije u prostorijama Poduzetničkog inkubatora

Razvojna agencija Šibensko–kninske županije otvorenjem Centra za obradu metala i plastike Šibensko-kninske županije u Poduzetničkom inkubatoru PIN Šibenik simbolično je obilježila završetak svog Europskog projekta naziva Compete Plamet.
08.07.2020, 12:30

Projektu šibenske Industrijsko-obrtničke škole dodijeljeno je 30.7 milijuna kuna za projekt "Ars Mechanica za nove kompetencije"

U Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu 03. srpnja 2020. godine održano je svečano potpisivanje i uručenje ugovora za poziv ‘Uspostava regionalnih centara kompetentnosti u strukovnom obrazovanju u (pod)sektorima: strojarstvo, elektrotehnika i računalstvo, poljoprivreda i zdravstvo’ iz Europskog socijalnog fonda.
07.07.2020, 14:24