Svečano obilježena 14. godišnjica osnutka Veleučilišta ''Marko Marulić'' u Kninu

10.06.2019, 14:39   /   Ispiši članak

Danas je povodom obilježavanja 14 godina od osnutka Veleučilišta ''Marko Marulić'' u Kninu održana Svečana sjednica Stručnog vijeća na kojoj su sudjelovali zamjenik šibensko – kninskog župana Nikola Blažević, te gradonačelnik Grada Knina Marko Jelić.

Zamjenik župana Blažević u svom prigodnom obraćanju pohvalio je dobru suradnju Veleučilišta i Šibensko-kninske županije, te izrazio nadu da će čelni ljudi Veleučilišta iskoristiti resurse koje imaju i uspjeti održati stabilan i efikasan sustav upravljanja ustanovom.

Okupljene je pozdravio i gradonačelnik Jelić dok je dekanica Lovorka Blažević iznijela aktivnosti i razvojne projekte Veleučilišta, te dodijelila zahvalnice za 14 studenata koji promiču ugled Veleučilišta kroz izvannastavne aktivnosti.

  FOTO GALERIJA: Svečano obilježena 14. godišnjica osnutka Veleučilišta ''Marko Marulić'' u Kninu

  10.06.2019 14:43  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Šesti sastanak Vlade RH i župana: Razvijen je intenzivan dijalog s lokalnom i regionalnom samoupravom

Zadarska županija bila je domaćin šestog sastanka Vlade Republike Hrvatske i župana, održanog u petak 14. lipnja na Sveučilištu u Zadru.
14.06.2019, 23:45

Šibensko-kninski župan Goran Pauk: Revitalizacija Tvrđave sv. Nikole u Kanalu sv. Ante naš je životni projekt

Novinari ekskluzivno zavirili unutar zidina ponosnog morskog čuvara Šibenika UNESCO-ov biser će biti moguće posjetiti nakon subote
13.06.2019, 17:46

Potpisan ugovor za izgradnju Centra za gospodarenje otpadom Šibensko-kninske županije

Priča o sustavu gospodarenja otpadom na području Šibensko-kninske županije započela je još 2007. godine kada je Šibensko-kninska županija, kao županijski koordinator, pokrovitelj i sudionik projekta uspostave Centra za gospodarenje otpadom, potpisala s gradovima i općinama na području županije Glavni sporazum o regionalnom-županijskom centru za gospodarenje otpadom - Bikarac.
13.06.2019, 17:01