Radni sastanak s predsjednikom Vlade RH

08.02.2019, 15:27   /   Ispiši članak

Župan Goran Pauk i gradonačelnik Grada Šibenika Željko Burić sa suradnicima i predsjednik Županijske skupštine Nediljko Dujić danas su u Uredu župana održali radni sastanak s predsjednikom Vlade Andrejem Plenkovićem.

Župan i gradonačelnik upoznali su premijera s aktualnim projektima na području Šibensko-kninske županije i Grada Šibenika, te istaknuli dobru suradnju i podršku resornih ministarstava pri realizaciji projekata. Istaknuto je da se u gotovo svim jedinicama lokalne samouprave na području županije provodi jedan ili više projekata.

Predsjednik Vlade izrazio je zadovoljstvo  nizom gospodarskih i drugih projekata koje se provode na području naše županije.

Na sastanku su nazočili ministar uprave Lovro Kuščević i ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić.

  FOTO GALERIJA: Radni sastanak s predsjednikom Vlade RH

  08.02.2019 15:29  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Završna konferencija projekta „Turistička valorizacija Tvrđave sv. Nikole u Kanalu sv. Ante“

Na blagdan sv. Nikole, 6. prosinca 2019., u Interpretacijskom centru Civitas Sacra u Šibeniku održana je završna konferencija projekta "Turistička valorizacija Tvrđave sv. Nikole u Kanalu sv. Ante". Rezultate projekta predstavili su župan Goran Pauk, ravnateljica JU Priroda Šibensko – kninske županije, mr.sc. Anita Babačić Ajduk, glavna projektantica Hrvatskog restauratorskog zavoda, Ana Škevin Mikulandra i dr.sc. Renata Tomljenović, znanstvena suradnica Instituta za turizam iz Zagreba.
06.12.2019, 14:29

Županiju posjetili trećaši Oš dr. Franje Tuđmana iz Knina

Župan Goran Pauk primio je jutros u Uredu župana učenike trećih razreda Osnovne škole dr. Franje Tuđmana iz Knina.
06.12.2019, 13:11

Župan Goran Pauk na 137. plenarnom zasjedanju Europskog odbora regija

U Bruxellesu se održava 137. sjednica Odbora regija na kojoj sudjeluju šibensko-kninski župan i predsjednik Hrvatske zajednice županija Goran Pauk, voditelj hrvatske delegacije, župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić, te župan Brodsko-posavske županije Danijel Marušić.
05.12.2019, 12:04