Radni sastanak s predsjednikom Vlade RH

08.02.2019, 15:27   /   Ispiši članak

Župan Goran Pauk i gradonačelnik Grada Šibenika Željko Burić sa suradnicima i predsjednik Županijske skupštine Nediljko Dujić danas su u Uredu župana održali radni sastanak s predsjednikom Vlade Andrejem Plenkovićem.

Župan i gradonačelnik upoznali su premijera s aktualnim projektima na području Šibensko-kninske županije i Grada Šibenika, te istaknuli dobru suradnju i podršku resornih ministarstava pri realizaciji projekata. Istaknuto je da se u gotovo svim jedinicama lokalne samouprave na području županije provodi jedan ili više projekata.

Predsjednik Vlade izrazio je zadovoljstvo  nizom gospodarskih i drugih projekata koje se provode na području naše županije.

Na sastanku su nazočili ministar uprave Lovro Kuščević i ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić.

  FOTO GALERIJA: Radni sastanak s predsjednikom Vlade RH

  08.02.2019 15:29  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Uz Dan državnosti Republike Hrvatske položeni vijenci i zapaljene svijeće

Uoči obilježavanja 25. lipnja - Dana državnosti Republike Hrvatske, šibensko - kninski župan Goran Pauk, te njegovi zamjenici Nikola Blažević i Darija Puljić polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod Središnjeg križa na gradskom groblju Kvanj, odali su počast poginulim hrvatskim braniteljima i civilnim žrtvama Domovinskog rata, te svima onima koji su dali svoj život za stvaranje samostalne hrvatske države temeljene na demokratskim načelima.
24.06.2019, 09:29

Uz bogati kulturno zabavni program održan 7. festival Hrvatskog otočnog proizvoda u Prvić Šepurini

Sedmi festival Hrvatskog otočnog proizvoda u Šibensko-kninskoj županiji održao se 22. i 23. lipnja na otoku Prviću.
23.06.2019, 21:11

Obilježena 27. obljetnica oslobođenja Miljevaca

Povodom obilježavanja 27. obljetnice oslobođenja Miljevaca, župan šibensko - kninski Goran Pauk, te njegovi zamjenici Nikola Blažević i Darija Puljić odali su počast poginulim braniteljima u oslobodilačkoj akciji Miljevci polaganjem vijenca i paljenjem svijeće kod Spomen obilježja u Drinovcima.
21.06.2019, 12:27