Prvaka Hrvatske u slobodnom hrvanju Ignacija Valečića primio župan Pauk

02.11.2017, 11:45   /   Ispiši članak

Povodom osvojenog prvog mjesta na prvenstvu Hrvatske u slobodnom hrvanju župan Goran Pauk primio je državnog prvaka Ignacija Valečića.

Ignacije Valečić član je hrvačkog kluba “Šibenik”, a titulu prvaka Hrvatske osvojio je na prvenstvu Hrvatske za seniore slobodnim stilom u kategoriji do 70 kg koje se održalo 21. listopada ove godine u Vrbovcu. Na prvenstvu je sudjelovalo 60-tak hrvača iz cijele Hrvatske, a do zlatne medalje je došao pobjedama protiv dvojice hrvača iz Sesvetskog Kraljevca.

“Ovim primanjem želim čestitati Ignaciju i njegovom klubu na trudu i izraziti zahvalu na promociji sporta Šibensko-kninske županije”, rekao je župan Goran Pauk koji je Ignaciju uručio i prigodni poklon u znak zahvale.

Ignaciju je čestitao i Ante Tanfara, glavni tajnik Zajednice sportova Šibensko-kninske županije.

“Odlično sam se snašao ovdje u Šibeniku i drago mi je da mogu napraviti nešto dobro za ovaj grad i njegovu mladost. Trenutno stignem vrlo malo trenirati jer sam zaokupljen radom sa djecom u klubu što me najviše ispunjava. Imamo trenutno 3 grupe sa oko 50-ak djece, a interes se i povećava što mi je dodatna motivacija u poslu kojim se bavim”, rekao je Ignacije.

“Mislim da je naš klub mnogo dobio dolaskom Ignacija kao trenera i natjecatelja. On trenira mlađe uzraste i ove godine bili smo prvaci Hrvatske za mlađe i starije djevojčice i dječake što smatram isključivo Ignacijevim zaslugama”, rekao je profesor Zvonko Erak, Ignacijev osobni trener i stalni trener Hrvačkog kluba „Šibenik”.

Ignacije Valečić, rođeni Zagrepčanin, hrvanjem se bavi od ranih tinejdžerskih dana. Na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu magistrirao je na temu „Metodika obrana od ulazaka i hvatova za noge u slobodnom načinu hrvanja“. Već je ranije osvajao medalje na hrvačkim natjecanjima. Dobitnik je i srebrne medalje na 26. Prvenstvu Hrvatske za seniore u hrvanju grčko-rimskim stilom.

  FOTO GALERIJA: Prvaka Hrvatske u slobodnom hrvanju Ignacija Valečića primio župan Pauk

  02.11.2017 11:48  

  Ključne riječi:   šibensko / kninska / županija / župan / goran / pauk / ignacije / valečić / hrvački / klub / šibenik

 Pogledajte još vijesti:

„Naše domaće, sada i ubuduće“

U hotelu Punta u Vodicama, održan je danas radni ručak s ministrom poljoprivrede Tomislavom Tolušićem, kao i manifestacija “Naše domaće, sada i ubuduće“, kojom Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska poljoprivredna agencija i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju promovira hrvatske poljoprivredne proizvode te novosti u Programu ruralnog razvoja.
16.03.2018, 16:30

Župan Pauk na vježbi Koordinacije za sustav domovinske sigurnosti

Prva kibernetička vježba Koordinacije za sustav domovinske sigurnosti pod nazivom Kibernetički štit 2018. održana je danas u Ministarstvu obrane RH.
15.03.2018, 18:39

Župan primio prvog tajnika Veleposlanstva Japana

Prvi tajnik Veleposlanstva Japana u Republici Hrvatskoj g. Susumu Kiyosawa boravio je danas u službenom posjetu Šibensko-kninskoj županiji te se sastao sa županom Goranom Paukom. Župan je prvog tajnika upoznao sa gospodarskom situacijom u našoj županiji, njezinim potencijalima i strateškim ciljevima.
14.03.2018, 14:07