Predstavljanje Šibensko-kninske županije na 5. izložbi proizvoda i usluga ruralnih područja Eko-etno

16.09.2007, 16:22   /   Ispiši članak

Jučer je u paviljonu 1 Zagrebačkog velesajma u okviru 5. izložbe proizvoda i usluga ruralnog područja Eko-etno predstavljena Šibensko-kninska županija. Nazočne na predstavljanju naše županije pozdravio je šibensko-kninski župan Goran Pauk koji je kazao, kako je zbog tragičnog događaja na otoku Kornatu 30. kolovoza o. g. i pogibije naših vatrogasaca predviđeni kulturno-umjetnički program otkazan.

Župan je nazočne pozvao da obiđu prostor na kojem je 16 izlagača iz Šibensko-kninske županije izložilo autohtone proizvode naše županije. U okviru ječerašnjeg posjeta Zagrebu župan je posjetio izložbu „Dalmatinska zagora – nepoznata zemlja“, najveći kulturološki projekt ministarstva kulture u Galeriji Klovićevi dvori.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Obilježen Dan logoraša, Dan logora Knin i Prva razmjena logoraša u Tepljuhu

U Kninu i Tepljuhu jučer je obilježen Dan logoraša, Dan logora Knin i datum prve razmjene logoraša u Tepljuhu koja se dogodila u noći između 13. i 14. kolovoza 1991. godine. Tom prilikom slobodu su dočekala 54 hrvatska vojnika i policajca.
14.08.2019, 09:56

Župan Pauk i gradonačelnik Burić primili najtrofejnijeg izbornika Ivicu Tucka

Povodom osvajanja brončane medalje na Svjetskom prvenstvu u Gwangjuu u Južnoj Koreji, župan Goran Pauk i gradonačelnik Željko Burić primili su danas izbornika Hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivicu Tucka.
07.08.2019, 12:45

Svečano obilježena 24. obljetnica VRO „Oluja“

Povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 24. obljetnice VRO „Oluja“ u Kninu je 5. kolovoza održana središnja svečanost na kojoj je prisustvovao župan Goran Pauk sa zamjenicima Darijom Puljić i Nikolom Blaževićem.
06.08.2019, 11:24