Predstavljanje Šibensko-kninske županije na 5. izložbi proizvoda i usluga ruralnih područja Eko-etno

16.09.2007, 16:22   /   Ispiši članak

Jučer je u paviljonu 1 Zagrebačkog velesajma u okviru 5. izložbe proizvoda i usluga ruralnog područja Eko-etno predstavljena Šibensko-kninska županija. Nazočne na predstavljanju naše županije pozdravio je šibensko-kninski župan Goran Pauk koji je kazao, kako je zbog tragičnog događaja na otoku Kornatu 30. kolovoza o. g. i pogibije naših vatrogasaca predviđeni kulturno-umjetnički program otkazan.

Župan je nazočne pozvao da obiđu prostor na kojem je 16 izlagača iz Šibensko-kninske županije izložilo autohtone proizvode naše županije. U okviru ječerašnjeg posjeta Zagrebu župan je posjetio izložbu „Dalmatinska zagora – nepoznata zemlja“, najveći kulturološki projekt ministarstva kulture u Galeriji Klovićevi dvori.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Šibensko-kninska županija sufinacira igrani film „General“

Župan Goran Pauk, nakon usvojenih I. izmjena i dopuna Proračuna za 2019. godinu, potpisao je danas ugovor o sufinanciranju igranog filma i TV serije „General“.
24.05.2019, 16:00

Potpisana Povelja o gospodarskoj suradnji na području metala i plastike

Temeljem uspješne suradnje na Europskom prekograničnom projektu „Compete Plamet“ putem kojeg se na području Šibensko – kninske i Zapadnohercegovačke županije u posljednje dvije godine kontinuirano osnažuju ljudski, institucionalni i gospodarski kapaciteti u sektoru metala i plastike, danas je u Solarisu održana Konferencija pod nazivom Jačanje gospodarske i institucionalne suradnje Šibensko – kninske i Zapadnohercegovačke županije na području metala i plastike.
24.05.2019, 14:20

Okupljanje žena aktivnih u lokalnoj i regionalnoj politici u Šibeniku

Edukacija za žene u lokalnoj i regionalnoj politici u Šibeniku nastavak je inicijative Hrvatske zajednice županije pokrenute početkom 2017. godine.
23.05.2019, 11:09