Predsjednik Stjepan Mesić sastao se s obiteljima poginulih vatrogasaca

17.09.2007, 18:44   /   Ispiši članak

Tijekom službenog posjeta Šibensko-kninskoj županiji, Predsjednik Republike Stjepan Mesić sastao se s obiteljima poginulih vatrogasaca. Sastanak koji je bio zatvoren za javnost održan je u zgradi Županije. Nakon sastanka, Predsjednik Republike dao je kratku izjavu za javnost.

"Na sastanku sam čuo mnoge pojedinosti vezane za tragediju na Kornatu i ono što sam obećao obiteljima je moja pomoć u pronalaženju odgovornih za ovu nezapamćenu nesreću. Nitko tko je odgovoran neće biti oslobođen odgovornosti, bez obzira o kojoj je karici lanca riječ", izjavio je Predsjednik Republike.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Obilježen Dan logoraša, Dan logora Knin i Prva razmjena logoraša u Tepljuhu

U Kninu i Tepljuhu jučer je obilježen Dan logoraša, Dan logora Knin i datum prve razmjene logoraša u Tepljuhu koja se dogodila u noći između 13. i 14. kolovoza 1991. godine. Tom prilikom slobodu su dočekala 54 hrvatska vojnika i policajca.
14.08.2019, 09:56

Župan Pauk i gradonačelnik Burić primili najtrofejnijeg izbornika Ivicu Tucka

Povodom osvajanja brončane medalje na Svjetskom prvenstvu u Gwangjuu u Južnoj Koreji, župan Goran Pauk i gradonačelnik Željko Burić primili su danas izbornika Hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivicu Tucka.
07.08.2019, 12:45

Svečano obilježena 24. obljetnica VRO „Oluja“

Povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 24. obljetnice VRO „Oluja“ u Kninu je 5. kolovoza održana središnja svečanost na kojoj je prisustvovao župan Goran Pauk sa zamjenicima Darijom Puljić i Nikolom Blaževićem.
06.08.2019, 11:24