Predsjednik Stjepan Mesić sastao se s obiteljima poginulih vatrogasaca

17.09.2007, 18:44   /   Ispiši članak

Tijekom službenog posjeta Šibensko-kninskoj županiji, Predsjednik Republike Stjepan Mesić sastao se s obiteljima poginulih vatrogasaca. Sastanak koji je bio zatvoren za javnost održan je u zgradi Županije. Nakon sastanka, Predsjednik Republike dao je kratku izjavu za javnost.

"Na sastanku sam čuo mnoge pojedinosti vezane za tragediju na Kornatu i ono što sam obećao obiteljima je moja pomoć u pronalaženju odgovornih za ovu nezapamćenu nesreću. Nitko tko je odgovoran neće biti oslobođen odgovornosti, bez obzira o kojoj je karici lanca riječ", izjavio je Predsjednik Republike.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Šibensko-kninska županija sufinacira igrani film „General“

Župan Goran Pauk, nakon usvojenih I. izmjena i dopuna Proračuna za 2019. godinu, potpisao je danas ugovor o sufinanciranju igranog filma i TV serije „General“.
24.05.2019, 16:00

Potpisana Povelja o gospodarskoj suradnji na području metala i plastike

Temeljem uspješne suradnje na Europskom prekograničnom projektu „Compete Plamet“ putem kojeg se na području Šibensko – kninske i Zapadnohercegovačke županije u posljednje dvije godine kontinuirano osnažuju ljudski, institucionalni i gospodarski kapaciteti u sektoru metala i plastike, danas je u Solarisu održana Konferencija pod nazivom Jačanje gospodarske i institucionalne suradnje Šibensko – kninske i Zapadnohercegovačke županije na području metala i plastike.
24.05.2019, 14:20

Okupljanje žena aktivnih u lokalnoj i regionalnoj politici u Šibeniku

Edukacija za žene u lokalnoj i regionalnoj politici u Šibeniku nastavak je inicijative Hrvatske zajednice županije pokrenute početkom 2017. godine.
23.05.2019, 11:09