POTPISANI UGOVORI O IZVOĐENJU RADOVA NA SANACIJAMA I ADAPTACIJAMA ŠKOLSKIH ZGRADA

09.07.2007, 12:37   /   Ispiši članak

Danas, u Uredu župana potpisani su Ugovori o izvođenju radova na sanacijama i adaptacijama školskih zgrada u ukupnom iznosu od 2.911.545,16 kuna. Ugovore o izvođenju radova u ime Šibensko-kninske županije potpisao je župan Goran Pauk s izvođačima radova odabranih temeljem provedenog postupaka javnog nadmetanja i odabira najpovoljnijih ponuda.

Izvođači radova su tvrtka AZ COMMERCE d.o.o. Šibenik koja će izvršiti sanaciju školske zgrade i športske dvorane u O.Š. Primošten, kao i sanaciju krova i fasade školske zgrade u O.Š. Skradin; tvrtka NAPRIJED d.d. Šibenik koja će urediti fasadu školske zgrade u O.Š. Kistanje i građevinski obrtnik KREŠO GABRIĆ koji će izvršiti sanaciju sanitarnih čvorova i poda u športskoj dvorani Gimnazije Antuna Vrančića u Šibeniku. Svi radovi biti će gotovi do početka školske godine.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Župan Pauk sudjelovao je na konferenciji Smart islands 2018

Predsjednik Hrvatske zajednice županija i šibensko-kninski župan Goran Pauk sudjelovao je danas na konferenciji Smart islands koja je održana u Hvaru.
prije 21 sata

Započinju radovi na poslovnoj zgradi Adriatic Business Centre

Ravnateljica Javne ustanove Razvojna agencija Šibensko-kninske županije Mira Lepur i Ante Perica, direktor tvrtke Mini gradnja d.o.o. Vodice, danas su potpisali ugovore za izvršenje radova u sklopu projekta „Rekonstrukcija i opremanje poduzetničke poslovne infrastrukture - Adriatic Business Centre (ABC)“, vrijedne gotovo 14 milijuna kuna.
18.10.2018, 12:46

Nastavak projekta valorizacije Kanala sv. Ante

Nekadašnja vojarna u Minerskoj uskoro postaje posjetiteljski centar
15.10.2018, 15:02