POTPISANI UGOVORI O IZVOĐENJU RADOVA NA SANACIJAMA I ADAPTACIJAMA ŠKOLSKIH ZGRADA

POTPISANI UGOVORI O IZVOĐENJU RADOVA NA SANACIJAMA I ADAPTACIJAMA ŠKOLSKIH ZGRADA

09.07.2007, 12:37   /   Ispiši članak

Danas, u Uredu župana potpisani su Ugovori o izvođenju radova na sanacijama i adaptacijama školskih zgrada u ukupnom iznosu od 2.911.545,16 kuna. Ugovore o izvođenju radova u ime Šibensko-kninske županije potpisao je župan Goran Pauk s izvođačima radova odabranih temeljem provedenog postupaka javnog nadmetanja i odabira najpovoljnijih ponuda.

Izvođači radova su tvrtka AZ COMMERCE d.o.o. Šibenik koja će izvršiti sanaciju školske zgrade i športske dvorane u O.Š. Primošten, kao i sanaciju krova i fasade školske zgrade u O.Š. Skradin; tvrtka NAPRIJED d.d. Šibenik koja će urediti fasadu školske zgrade u O.Š. Kistanje i građevinski obrtnik KREŠO GABRIĆ koji će izvršiti sanaciju sanitarnih čvorova i poda u športskoj dvorani Gimnazije Antuna Vrančića u Šibeniku. Svi radovi biti će gotovi do početka školske godine.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Obilježen Dan logoraša i logora Knin i prve razmjene logoraša kod Tepljuha

U Kninu i Tepljuhu jučer je obilježen Dan logoraša srpskih koncentracijskih logora kao spomen na prvu razmjenu zatočenika u Tepljuhu koja se dogodila u noći između 13. i 14. kolovoza 1991. godine, kojom prilikom je pušteno na slobodu 54 hrvatska vojnika i policajca. Bila je to još jedna prigoda da se bivši logoraši susretnu i odaju počast stradalima te se prisjete kalvarije koju su prošli u kninskim zatvorima.
14.08.2018, 13:57

Uz vatromet i zabavu otvoreno 4. međunarodno ribolovno natjecanje „TUNA FEVER –ROGOZNICA 2018“

Direktor Hrvatske turističke zajednice Kristijan Staničić sinoć je u Rogoznici svečano otvorio četvrto po redu međunarodno kvalifikacijsko natjecanje u Big Game ribolovu pod nazivom „TUNA FIVER –ROGOZNICA 2018“.
09.08.2018, 08:36

Potpisan ugovor o suradnji s predstavnicima županijskih savjeta mladih

Hrvatska zajednica županija je u srpnju potpisala Ugovor o suradnji s predstavnicima Koordinacije županijskih savjeta mladih Republike Hrvatske kako bi se intenzivirala suradnja jedinica regionalne samouprave i mladih.
08.08.2018, 08:00