Položeni vijenci održana komemoracija uoči Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

03.08.2018, 12:28   /   Ispiši članak

U povodu obilježavanja 5. kolovoza - Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja izaslanstvo Šibensko-kninske županije predvođeno županom Goranom Paukom, položilo je cvijeće i zapalilo svijeće u spomen na poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve u Domovinskom ratu, kod Središnjeg križa na gradskom groblju Kvanj.

Vijence je položilo  i izaslanstvo Grada Šibenika na čelu s gradonačelnikom Željkom Burićem,  gradova  Drniša i Skradina na čelu s gradonačelnicima Jospiom Begonjom i Antonijom Brajkovićem, predstojnica Ureda državne uprave u Šibensko-kninskoj županiji, predstavnici Hrvatske vojske, Hrvatske ratne mornarice, Policijske uprave Šibensko-kninske, predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rata te izaslanstva političkih stranaka.

Nakon polaganja vijenaca na Kvanju, održana je komemoracija kod Spomen obilježja smrtno stradalim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata, gdje su pročitana imena svih 269 poginulih, smrtno stradalih i nestalih branitelja Šibensko-kninske županije.

Molitvu za poginule, stradale i nestale branitelje predvodio je policijski kapelan don Darko Poljak, a zajednički vijenac u ime svih žitelja Šibensko-kninske županije položili su pripadnici šibenske gradske straže.

  FOTO GALERIJA: Položeni vijenci održana komemoracija uoči Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

  03.08.2018 12:35  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Održana 4. proširena sjednica Gospodarskog vijeća Županijske komore Šibenik

Zamjenica župana Darija Puljić nazočila je danas na proširenoj sjednici Gospodarskog vijeća Županijske komore Šibenik koja se održala u Razvojnoj agenciji Šibensko - kninske županije.
19.07.2019, 14:28

Svečanom sjednicom obilježen Dan Općine Kijevo

Zamjenik župana Nikola Blažević nazočio je svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Kijevo, koja se jučer održala u kijevskom Domu kulture u povodu obilježavanja Dana Općine i blagdana Gospe od Karmela, zaštitnice Kijeva.
16.07.2019, 13:46

Župan Goran Pauk sudjelovao na sjednicama povjerenstava Europskog odbora regija

Predsjednik Hrvatske zajednice županija i župan Šibensko-kninske županije Goran Pauk boravio je 10. i 11. srpnja u Bruxellesu na sastanku Povjerenstva za politiku teritorijalne kohezije i proračun EU-a (COTER), te Povjerenstva za socijalnu politiku, obrazovanje, zapošljavanje, istraživanje i kulturu (SEDEC), koji se održao u organizaciji Europskog odbora regija
12.07.2019, 14:24