Položeni vijenci održana komemoracija uoči Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

03.08.2018, 12:28   /   Ispiši članak

U povodu obilježavanja 5. kolovoza - Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja izaslanstvo Šibensko-kninske županije predvođeno županom Goranom Paukom, položilo je cvijeće i zapalilo svijeće u spomen na poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve u Domovinskom ratu, kod Središnjeg križa na gradskom groblju Kvanj.

Vijence je položilo  i izaslanstvo Grada Šibenika na čelu s gradonačelnikom Željkom Burićem,  gradova  Drniša i Skradina na čelu s gradonačelnicima Jospiom Begonjom i Antonijom Brajkovićem, predstojnica Ureda državne uprave u Šibensko-kninskoj županiji, predstavnici Hrvatske vojske, Hrvatske ratne mornarice, Policijske uprave Šibensko-kninske, predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rata te izaslanstva političkih stranaka.

Nakon polaganja vijenaca na Kvanju, održana je komemoracija kod Spomen obilježja smrtno stradalim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata, gdje su pročitana imena svih 269 poginulih, smrtno stradalih i nestalih branitelja Šibensko-kninske županije.

Molitvu za poginule, stradale i nestale branitelje predvodio je policijski kapelan don Darko Poljak, a zajednički vijenac u ime svih žitelja Šibensko-kninske županije položili su pripadnici šibenske gradske straže.

  FOTO GALERIJA: Položeni vijenci održana komemoracija uoči Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

  03.08.2018 12:35  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Otvoren Simpozij agronoma u 2019. godini

Hrvatski i inozemni agronomski stručnjaci borave u Vodicama
19.02.2019, 11:13

Od monitoringa Ušća Krke do postava budućeg posjetiteljskog centra

Započela znanstvena istraživanja Ušća Krke u sklopu 2. faze projekta Turističke valorizacije Kanala sv. Ante u Šibeniku
18.02.2019, 07:42

Obilježen Dan sjećanja na 26. godišnjicu razaranja franjevačkog samostana i crkve u Donjem Karinu

Nikola Blažević, zamjenik šibensko - kninskog župana sudjelovao na obilježavanju
14.02.2019, 11:54