Položeni vijenci održana komemoracija uoči Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

03.08.2018, 12:28   /   Ispiši članak

U povodu obilježavanja 5. kolovoza - Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja izaslanstvo Šibensko-kninske županije predvođeno županom Goranom Paukom, položilo je cvijeće i zapalilo svijeće u spomen na poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve u Domovinskom ratu, kod Središnjeg križa na gradskom groblju Kvanj.

Vijence je položilo  i izaslanstvo Grada Šibenika na čelu s gradonačelnikom Željkom Burićem,  gradova  Drniša i Skradina na čelu s gradonačelnicima Jospiom Begonjom i Antonijom Brajkovićem, predstojnica Ureda državne uprave u Šibensko-kninskoj županiji, predstavnici Hrvatske vojske, Hrvatske ratne mornarice, Policijske uprave Šibensko-kninske, predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rata te izaslanstva političkih stranaka.

Nakon polaganja vijenaca na Kvanju, održana je komemoracija kod Spomen obilježja smrtno stradalim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata, gdje su pročitana imena svih 269 poginulih, smrtno stradalih i nestalih branitelja Šibensko-kninske županije.

Molitvu za poginule, stradale i nestale branitelje predvodio je policijski kapelan don Darko Poljak, a zajednički vijenac u ime svih žitelja Šibensko-kninske županije položili su pripadnici šibenske gradske straže.

  FOTO GALERIJA: Položeni vijenci održana komemoracija uoči Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

  03.08.2018 12:35  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Župan Pauk sudjelovao je na konferenciji Smart islands 2018

Predsjednik Hrvatske zajednice županija i šibensko-kninski župan Goran Pauk sudjelovao je danas na konferenciji Smart islands koja je održana u Hvaru.
19.10.2018, 17:23

Započinju radovi na poslovnoj zgradi Adriatic Business Centre

Ravnateljica Javne ustanove Razvojna agencija Šibensko-kninske županije Mira Lepur i Ante Perica, direktor tvrtke Mini gradnja d.o.o. Vodice, danas su potpisali ugovore za izvršenje radova u sklopu projekta „Rekonstrukcija i opremanje poduzetničke poslovne infrastrukture - Adriatic Business Centre (ABC)“, vrijedne gotovo 14 milijuna kuna.
18.10.2018, 12:46

Nastavak projekta valorizacije Kanala sv. Ante

Nekadašnja vojarna u Minerskoj uskoro postaje posjetiteljski centar
15.10.2018, 15:02