Položeni vijenci i zapaljene svijeće podno Središnjeg križa na gradskom groblju Kvanj

17.05.2018, 17:37   /   Ispiši članak

U povodu obilježavanja Dana Šibensko-kninske županije položeni su danas vijenci i zapaljene svijeće u spomen na sve koji su dali svoje živote za samostalnu, neovisnu i demokratsku Republiku Hrvatsku.

Podno Središnjeg križa na gradskom groblju Kvanj župan Goran Pauk položio je vijenac i zapalio svijeću u ime predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, dok je u ime Šibensko-kninske županije to učinilo izaslanstvo na čelu s predsjednikom Županijske skupštine Nediljkom Dujićem i zamjenicima župana Darijom Puljić i Nikolom Blaževićem.

Vijence je položilo i izaslanstvo Ureda državne uprave u Šibensko-kninskoj županiji, Grada Šibenika, ostalih jedinica lokalne samouprave, policije, vojske, mornarice, udruga proisteklih iz Domovinskog rata i političkih stranaka.

Molitvu odrješenja predvodio je policijski kapelan don Darko Poljak.

  FOTO GALERIJA: Položeni vijenci i zapaljene svijeće podno Središnjeg križa na gradskom groblju Kvanj

  17.05.2018 17:39  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Nastavak projekta valorizacije Kanala sv. Ante

Nekadašnja vojarna u Minerskoj uskoro postaje posjetiteljski centar
15.10.2018, 15:02

Dovršen projekt Dnevne bolnice i jednodnevne kirurgije u Općoj i veteranskoj bolnici „Hrvatski ponos Knin“

U Općoj i veteranskoj bolnici „Hrvatski ponos Knin“, danas je organizirana svečanost povodom dovršetka projekta Dnevna bolnica i jednodnevna kirurgija Opće i veteranske bolnice „Hrvatski ponos“ Knin“, koji je financiran sredstvima EU iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, preko Ministarstva regionalnog razvoja i europskih fondova, pod nadzorom Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU.
12.10.2018, 13:49

Održan prvi sastanak Povjerenstva za praćenje izrade Plana upravljanja kulturnom baštinom

Povjerenstvo za praćenje izrade Plana upravljanja kulturnom baštinom u okviru projekta "Turistička valorizacija tvrđave sv. Nikole u kanalu sv. Ante" jučer je održalo svoj prvi sastanak.
11.10.2018, 10:57