Položeni vijenci i zapaljene svijeće podno Središnjeg križa na gradskom groblju Kvanj

Položeni vijenci i zapaljene svijeće podno Središnjeg križa na gradskom groblju Kvanj

17.05.2018, 17:37   /   Ispiši članak

U povodu obilježavanja Dana Šibensko-kninske županije položeni su danas vijenci i zapaljene svijeće u spomen na sve koji su dali svoje živote za samostalnu, neovisnu i demokratsku Republiku Hrvatsku.

Podno Središnjeg križa na gradskom groblju Kvanj župan Goran Pauk položio je vijenac i zapalio svijeću u ime predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, dok je u ime Šibensko-kninske županije to učinilo izaslanstvo na čelu s predsjednikom Županijske skupštine Nediljkom Dujićem i zamjenicima župana Darijom Puljić i Nikolom Blaževićem.

Vijence je položilo i izaslanstvo Ureda državne uprave u Šibensko-kninskoj županiji, Grada Šibenika, ostalih jedinica lokalne samouprave, policije, vojske, mornarice, udruga proisteklih iz Domovinskog rata i političkih stranaka.

Molitvu odrješenja predvodio je policijski kapelan don Darko Poljak.

  FOTO GALERIJA: Položeni vijenci i zapaljene svijeće podno Središnjeg križa na gradskom groblju Kvanj

  17.05.2018 17:39  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Obilježen Dan logoraša i logora Knin i prve razmjene logoraša kod Tepljuha

U Kninu i Tepljuhu jučer je obilježen Dan logoraša srpskih koncentracijskih logora kao spomen na prvu razmjenu zatočenika u Tepljuhu koja se dogodila u noći između 13. i 14. kolovoza 1991. godine, kojom prilikom je pušteno na slobodu 54 hrvatska vojnika i policajca. Bila je to još jedna prigoda da se bivši logoraši susretnu i odaju počast stradalima te se prisjete kalvarije koju su prošli u kninskim zatvorima.
14.08.2018, 13:57

Uz vatromet i zabavu otvoreno 4. međunarodno ribolovno natjecanje „TUNA FEVER –ROGOZNICA 2018“

Direktor Hrvatske turističke zajednice Kristijan Staničić sinoć je u Rogoznici svečano otvorio četvrto po redu međunarodno kvalifikacijsko natjecanje u Big Game ribolovu pod nazivom „TUNA FIVER –ROGOZNICA 2018“.
09.08.2018, 08:36

Potpisan ugovor o suradnji s predstavnicima županijskih savjeta mladih

Hrvatska zajednica županija je u srpnju potpisala Ugovor o suradnji s predstavnicima Koordinacije županijskih savjeta mladih Republike Hrvatske kako bi se intenzivirala suradnja jedinica regionalne samouprave i mladih.
08.08.2018, 08:00