Otvoreni radovi na cesti Laškovica – Roški slap

16.04.2008, 14:14   /   Ispiši članak

Šibensko-kninski župan Goran Pauk danas je otvorio radove na županijskoj cesti ŽC 6246 Laškovica-Roški slap. Riječ je o županijskoj cesti koja prolazi kroz NP „Krka“ u dužini od 2,4 km čija investicija iznosi 7 milijuna kuna. Investitor izgradnje su Hrvatske ceste, izvođač radova  su tvrtke Cetina Sinj i Asfaltna cesta Split koje su se zajednički javile na natječaj, dok će nadzor izvoditi tvrtka Armabeton. Rok izvedbe je 180 dana. Otvaranju radova nazočili su saborski zastupnik Ante Kulušić, šef ispostave Hrvatskih cesta Ispostave Šibenik Branko Kužina, gradonačelnik Skradina Nedjeljko Dujić, ravnatelja NP „Krka“ Željko Bulat, ravnatelja ŽUC-a Šibensko-kninske županije Ante Parata i predstavnici izvođača radova.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Izaslanstvo Šibensko-kninske županije odalo počast hrvatskim braniteljima uoči Dana državnosti

Uoči Dana državnosti Republike Hrvatske župan Goran Pauk i njegovi zamjenici, Nikola Blažević, Darija Puljić i Anja Šimpraga, podno Središnjeg križa na gradskom groblju Kvanj položili su vijenac i zapaliti svijeće u spomen na poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve u Domovinskom ratu.
prije 10 sata

U Kninu održan javni uvid u Prijedlog Zakona o proglašenju Parka prirode Dinara

Na današnji Međunarodni dan bioraznolikosti i Dan zaštite prirode u Republici Hrvatskoj, u Kninu je održan javni uvid u Prijedlog Zakona o proglašenju Parka prirode Dinara. Prijedlog zakona izradilo je Ministarstvo zaštite okoliša i energetike, a njime će se zaštiti masiv Dinare (Dinara, Troglav i Kamešnica), izvorišni dio i gornji tok rijeke Cetine te krška polja (Hrvatačko, Paško i Vrličko) uz Cetinu u kategoriji parka prirode.
22.05.2020, 15:09

Potpisan ugovor o izgradnji cikloturističkog vidikovca Vrelo Cetine

Župan Goran Pauk, vlasnik građevinskog obrta Spahija gradnja g. Ivan Spahija i g. Lino Jajac, nadzor nad izvođenjem radova, potpisali su danas Ugovor o izgradnji Cikloturističkog vidikovca s odmorištem Vrelo Cetine.
21.05.2020, 12:05