Otvoreni radovi na cesti Laškovica – Roški slap

16.04.2008, 14:14   /   Ispiši članak

Šibensko-kninski župan Goran Pauk danas je otvorio radove na županijskoj cesti ŽC 6246 Laškovica-Roški slap. Riječ je o županijskoj cesti koja prolazi kroz NP „Krka“ u dužini od 2,4 km čija investicija iznosi 7 milijuna kuna. Investitor izgradnje su Hrvatske ceste, izvođač radova  su tvrtke Cetina Sinj i Asfaltna cesta Split koje su se zajednički javile na natječaj, dok će nadzor izvoditi tvrtka Armabeton. Rok izvedbe je 180 dana. Otvaranju radova nazočili su saborski zastupnik Ante Kulušić, šef ispostave Hrvatskih cesta Ispostave Šibenik Branko Kužina, gradonačelnik Skradina Nedjeljko Dujić, ravnatelja NP „Krka“ Željko Bulat, ravnatelja ŽUC-a Šibensko-kninske županije Ante Parata i predstavnici izvođača radova.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Svečanim presijecanjem vrpce otvoren Društveni dom u Unešiću i nerazvrstana cesta Unešić – Vinovo Donje

Danas su u Unešiću župan Goran Pauk, načelnik Općine Unešić Živko Bulat, državni tajnik u Ministarstvu branitelja, Ivan Vukić i ravnateljica Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Matilda Copić svečanim presijecanjem vrpce otvorili Društveni dom u Unešiću i nerazvrstanu cestu Unešić – Vinovo Donje.
20.09.2019, 13:52

Ministar turizma Gari Cappelli u radnom posjetu Šibensko-kninskoj županiji i Gradu Šibeniku

Ministar turizma Gari Cappelli, u pratnji državnog tajnika Tončija Glavine na tvrđavi Barone održao je radni sastanak sa županom Goranom Paukom i gradonačelnikom Grada Šibenika Željkom Burićem i njihovim suradnicima. Na sastanku, koji je bio zatvoren za javnost, razgovaralo se o pozitivnoj turističkoj sezoni u Šibensko-kninskoj županiji i Gradu Šibeniku.
20.09.2019, 13:22

IV. Regionalna konferencija o procjeni utjecaja na okoliš

U Vodicama je jučer počela IV. Regionalna konferencija o procjeni utjecaja na okoliš koja je već zauzela svoje istaknuto mjesto u regiji. Konferencija je okupila oko tri stotine sudionika iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Kosova, Sjeverne Makedonije sa preko sto stručnih radova – predstavnike tijela državne uprave, ovlaštenike na poslovima zaštite okoliša, poduzetnike i investitore te udruge civilnog društva, koji će naredna dva dana raspravljati o aktualnim temama iz područja zaštite okoliša.
20.09.2019, 11:05