Otvorena cesta Miočić – Štikovo

10.04.2008, 13:20   /   Ispiši članak

Predsjednik Uprave Fonda za regionalni razvoj Republike Hrvatske mr. Danijel Žamboki i šibensko-kninski župan Goran Pauk u nazočnosti saborskih zastupnika Ante Kulušića i Tomislava Vrdoljaka, gradonačelnika Drniša Ante Dželalije, ravnatelja ŽUC-a Šibensko-kninske županije Ante Parata, predstavnika izvođača radova i njihovih suradnika svečano su pustili u promet dionicu ceste Miočić – Štikovo. Riječ je o županijskoj cesti ŽC 6082 dužine 5,4 km u koju je uloženo cca 7.000.000,00 kuna. Investitori su Županijska uprava za ceste Šibenik i Fond za regionalni razvoj Republike Hrvatske. Izvođač radova je poduzeće za ceste Split d.o.o., a stručni nadzor obavila je tvrtka KRAK d.o.o. iz Šibenika. Puštanjem u promet izgrađene dionice ceste Miočić – Štikovo od velikog je značaja, kako za Šibensko-kninsku tako i za Splitsko-dalmatinsku županiju, kazao je župan Pauk. Nakon svečanosti puštanja u promet dionice ceste Miočić – Štikovo, mr. Danijel Žamboki i župan Pauk sa suradnicima održali su radni sastanak na temu regionalni razvoj u Uredu župana.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Izaslanstvo Šibensko-kninske županije odalo počast hrvatskim braniteljima uoči Dana državnosti

Uoči Dana državnosti Republike Hrvatske župan Goran Pauk i njegovi zamjenici, Nikola Blažević, Darija Puljić i Anja Šimpraga, podno Središnjeg križa na gradskom groblju Kvanj položili su vijenac i zapaliti svijeće u spomen na poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve u Domovinskom ratu.
29.05.2020, 12:29

U Kninu održan javni uvid u Prijedlog Zakona o proglašenju Parka prirode Dinara

Na današnji Međunarodni dan bioraznolikosti i Dan zaštite prirode u Republici Hrvatskoj, u Kninu je održan javni uvid u Prijedlog Zakona o proglašenju Parka prirode Dinara. Prijedlog zakona izradilo je Ministarstvo zaštite okoliša i energetike, a njime će se zaštiti masiv Dinare (Dinara, Troglav i Kamešnica), izvorišni dio i gornji tok rijeke Cetine te krška polja (Hrvatačko, Paško i Vrličko) uz Cetinu u kategoriji parka prirode.
22.05.2020, 15:09

Potpisan ugovor o izgradnji cikloturističkog vidikovca Vrelo Cetine

Župan Goran Pauk, vlasnik građevinskog obrta Spahija gradnja g. Ivan Spahija i g. Lino Jajac, nadzor nad izvođenjem radova, potpisali su danas Ugovor o izgradnji Cikloturističkog vidikovca s odmorištem Vrelo Cetine.
21.05.2020, 12:05