Otvorena cesta Miočić – Štikovo

10.04.2008, 13:20   /   Ispiši članak

Predsjednik Uprave Fonda za regionalni razvoj Republike Hrvatske mr. Danijel Žamboki i šibensko-kninski župan Goran Pauk u nazočnosti saborskih zastupnika Ante Kulušića i Tomislava Vrdoljaka, gradonačelnika Drniša Ante Dželalije, ravnatelja ŽUC-a Šibensko-kninske županije Ante Parata, predstavnika izvođača radova i njihovih suradnika svečano su pustili u promet dionicu ceste Miočić – Štikovo. Riječ je o županijskoj cesti ŽC 6082 dužine 5,4 km u koju je uloženo cca 7.000.000,00 kuna. Investitori su Županijska uprava za ceste Šibenik i Fond za regionalni razvoj Republike Hrvatske. Izvođač radova je poduzeće za ceste Split d.o.o., a stručni nadzor obavila je tvrtka KRAK d.o.o. iz Šibenika. Puštanjem u promet izgrađene dionice ceste Miočić – Štikovo od velikog je značaja, kako za Šibensko-kninsku tako i za Splitsko-dalmatinsku županiju, kazao je župan Pauk. Nakon svečanosti puštanja u promet dionice ceste Miočić – Štikovo, mr. Danijel Žamboki i župan Pauk sa suradnicima održali su radni sastanak na temu regionalni razvoj u Uredu župana.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Svečanim presijecanjem vrpce otvoren Društveni dom u Unešiću i nerazvrstana cesta Unešić – Vinovo Donje

Danas su u Unešiću župan Goran Pauk, načelnik Općine Unešić Živko Bulat, državni tajnik u Ministarstvu branitelja, Ivan Vukić i ravnateljica Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Matilda Copić svečanim presijecanjem vrpce otvorili Društveni dom u Unešiću i nerazvrstanu cestu Unešić – Vinovo Donje.
20.09.2019, 13:52

Ministar turizma Gari Cappelli u radnom posjetu Šibensko-kninskoj županiji i Gradu Šibeniku

Ministar turizma Gari Cappelli, u pratnji državnog tajnika Tončija Glavine na tvrđavi Barone održao je radni sastanak sa županom Goranom Paukom i gradonačelnikom Grada Šibenika Željkom Burićem i njihovim suradnicima. Na sastanku, koji je bio zatvoren za javnost, razgovaralo se o pozitivnoj turističkoj sezoni u Šibensko-kninskoj županiji i Gradu Šibeniku.
20.09.2019, 13:22

IV. Regionalna konferencija o procjeni utjecaja na okoliš

U Vodicama je jučer počela IV. Regionalna konferencija o procjeni utjecaja na okoliš koja je već zauzela svoje istaknuto mjesto u regiji. Konferencija je okupila oko tri stotine sudionika iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Kosova, Sjeverne Makedonije sa preko sto stručnih radova – predstavnike tijela državne uprave, ovlaštenike na poslovima zaštite okoliša, poduzetnike i investitore te udruge civilnog društva, koji će naredna dva dana raspravljati o aktualnim temama iz područja zaštite okoliša.
20.09.2019, 11:05