Osma prezentacija proizvođača prehrambenih proizvoda Šibensko-kninske županije

18.04.2008, 14:45   /   Ispiši članak

U organizaciji HGK Županijske komore Šibenik u suradnji s HOK Obrtničkom komorom Šibensko-kninske županije i Udruženjem obrtnika Šibenik, danas je održana osma prezentacija proizvođača prehrambenih proizvoda Šibensko-kninske županije na prostoru etno sela DALMATI (ETNOLAND) u Pakovom Selu. Pokrovitelj i ovogodišnje prezentacije je Šibensko-kninska županija, a otvorio ju je Željko Šimunac, zamjenik župana. Na prezentaciji je sudjelovalo tridesetak proizvođača, koji su uz prehrambene proizvode izložili i suvenire, proizvode koji mogu upotpuniti ukupnu ponudu u trgovini i u turizmu.Cilj ove manifestacije je uz predstavljanje proizvođača, promovirati ponudu prehrambenih proizvoda i uspostaviti direktni kontakt između potražnje i ponude prehrambenih proizvoda u županiji, čime bi se olakšalo snabdijevanje hotela i restorana te istovremeno omogućio plasman proizvoda domaćih proizvođača u turističkoj ponudi županije. Želja je ŽK Šibenik podržati i potaknuti domaću proizvodnju hrane, posebice ekološki proizvedene hrane. Gost ovogodišnje manifestacije je ŽK Otočac koja će u suradnji s Udrugom kuhara Ličko-senjske županije svim sudionicima predstaviti gastronomsku ponudu Ličko-senjske županije.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

U Ministarstvu državne imovine održan sastanak na temu revitalizacije otoka Smokvica

U utorak, 18. veljače 2020., u Ministarstvu državne imovine, ministar Mario Banožić održao je radni sastanak sa šibensko-kninskim županom Goranom Paukom, načelnicom Općine Rogoznica Sandrom Jakelić, predstavnicima tvrtke Zelene nekretnine d.o.o., predstavnicima Ministarstva obrane te Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja.
18.02.2020, 14:51

Održan radni sastanak s ministricom poljoprivrede na temu Luke Peleš u Rogoznici

Ministrica poljoprivrede mr.sc. Marija Vučković, sa suradnicima, boravila je danas u Šibensko-kninskoj županiji gdje je održan radni sastanak na temu „Luka otvorena za javni promet Rogoznica – ribarski dio u uvali Peleš“.
17.02.2020, 15:01

Započelo razminiranje područja uz rijeku Čikolu i u zaselku Vlajići

17. veljače 2020. započeli su radovi razminiranja, prema izvedbenom planu razminiranja: površina uz rijeku Čikolu i u zaselku Vlajići, PR-ŠKDRN-078-08-19, površine 491.397 m2.
17.02.2020, 13:01