Osma prezentacija proizvođača prehrambenih proizvoda Šibensko-kninske županije

18.04.2008, 14:45   /   Ispiši članak

U organizaciji HGK Županijske komore Šibenik u suradnji s HOK Obrtničkom komorom Šibensko-kninske županije i Udruženjem obrtnika Šibenik, danas je održana osma prezentacija proizvođača prehrambenih proizvoda Šibensko-kninske županije na prostoru etno sela DALMATI (ETNOLAND) u Pakovom Selu. Pokrovitelj i ovogodišnje prezentacije je Šibensko-kninska županija, a otvorio ju je Željko Šimunac, zamjenik župana. Na prezentaciji je sudjelovalo tridesetak proizvođača, koji su uz prehrambene proizvode izložili i suvenire, proizvode koji mogu upotpuniti ukupnu ponudu u trgovini i u turizmu.Cilj ove manifestacije je uz predstavljanje proizvođača, promovirati ponudu prehrambenih proizvoda i uspostaviti direktni kontakt između potražnje i ponude prehrambenih proizvoda u županiji, čime bi se olakšalo snabdijevanje hotela i restorana te istovremeno omogućio plasman proizvoda domaćih proizvođača u turističkoj ponudi županije. Želja je ŽK Šibenik podržati i potaknuti domaću proizvodnju hrane, posebice ekološki proizvedene hrane. Gost ovogodišnje manifestacije je ŽK Otočac koja će u suradnji s Udrugom kuhara Ličko-senjske županije svim sudionicima predstaviti gastronomsku ponudu Ličko-senjske županije.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Župan Goran Pauk sudjelovao na plenarnom sastanku Europskog odbora regija putem interneta

Župan Goran Pauk, zajedno sa svojim kolegama Nikolom Dobroslavićem i Danijelom Marušićem,sudjelovao je u radu trodnevnog plenarnog sastanka Europskog odbora regija koji se o putem interneta odvijao od 30.6. do 2.7.
03.07.2020, 09:39

Šibensko-kninskoj županiji za transparentnost proračuna i ove godine čista petica

Institut za javne financije (IJF), koji iz godine u godinu analizira proračunsku transparentnost hrvatskih županija, gradova i općina, predstavio je u srijedu, 1. srpnja rezultate istraživanja proračunske transparentnosti za period od studenog 2019. do travnja 2020.
02.07.2020, 11:05

Na gatu Vrulje gradit će se pomorsko-putnički terminal vrijedan 64 milijuna kuna

Na šibenskoj tvrđavi Barone potpisan je danas Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava iz fondova Europske unije za projekt „Dogradnja gata Vrulje u sklopu pomorsko-putničkog terminala (PPT) u luci Šibenik (III. faza zahvata)“.
01.07.2020, 14:06