Održana svečana sjednica Udruge „Šibenska gradska staža“

19.12.2019, 15:07   /   Ispiši članak

U Interpretacijskom centru katedrale sv. Jakova Civitas Sacra održana je svečana sjednica Udruge „Šibenska gradska straža“ na kojoj je predstavljena nova odora, te su uručene zahvalnice svima koji na poseban način pridonose radu Udruge.

Prigodnim govorom nazočnima su se obratili u ime Šibensko-kninskog župana Gorana Pauka, pročelnica Ureda župana Senka Bilać, gradonačelnik Grada Šibenika Željko Burić, biskup u miru, mons. Ante Ivas, te predsjednik Udruge Šibenske gradske straže Krste Friganović.

„Postali ste prepoznatljiv brend našega grada, sudjelujete u svim gradskim i županijskim manifestacijama, ali i diljem Lijepe naše. Predstavljate i naš grad u inozemstvu i nema onoga koji ostaje ravnodušan kad vas vidi tako ponosite i stamene, baš kao što je i naš Šibenik.“ – kazala je pročelnica Ureda župana Senka Bilać i poželjela im daljnji uspjeh u radu.

 Uz članove Šibenske gradske straže svečanosti su nazočili i šibenski biskup , mons. Tomislav Rogić, zamjenik gradonačelnika Paško Rakić, šibenska dizajnerica Karmen Herceg, te predstavnici ustanova i tvrtki iz grada i županije.

  FOTO GALERIJA: Održana svečana sjednica Udruge „Šibenska gradska staža“

  19.12.2019 15:10  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Troje laureata Suncokreta ruralnog turizma iz Šibensko-kninske županije

Zamjenica župana Šibensko-kninske županije Darija Puljić, nazočila je jučer svečanoj dodjeli nagrada Suncokret ruralnog turizma Hrvatske, održanoj u zagrebačkom hotelu Academia. Natječaj za dodjelu ove nacionalne godišnje nagrade organizira Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj „Klub članova Selo“, a nagrada se dodjeljuje već sedmu godinu. Komisija sastavljena od stručnjaka u turizmu nekoliko je mjeseci obilazila terene po cijeloj Hrvatskoj i između 150 nominiranih, po jasno razrađenim kriterijima, u sedam kategorija, odabrala najbolje.
prije 3 sata

Župan i lovoovlaštenici potpisali ugovore o financijskoj potpori razvoja lovstva

Župan Goran Pauk danas je s lovoovlaštenicima zajedničkih/državnih lovišta na području Šibensko-kninske županije potpisao Ugovore o dodjeli subvencija za razvoj i unapređenje lovstva. Devetnaest Ugovora o financijskoj potpori projektima u području razvoja i unapređenja lovstva potpisano je prema županovoj Odluci o rasporedu sredstava za razvoj i unapređenje lovstva, a za njih je u proračunu Šibensko-kninske županije osiguran ukupan iznos od 244.600,00 kn.
28.01.2020, 12:55

Trećaši s Murtera posjetili Županiju

Župan Goran Pauk i pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, znanost, kulturu i sport Sanja Kumanović Stipaničev primili su jutros u Uredu župana učenike trećih razreda Osnovne škole Murterski škoji.
22.01.2020, 13:01