Održana svečana sjednica Udruge „Šibenska gradska staža“

19.12.2019, 15:07   /   Ispiši članak

U Interpretacijskom centru katedrale sv. Jakova Civitas Sacra održana je svečana sjednica Udruge „Šibenska gradska straža“ na kojoj je predstavljena nova odora, te su uručene zahvalnice svima koji na poseban način pridonose radu Udruge.

Prigodnim govorom nazočnima su se obratili u ime Šibensko-kninskog župana Gorana Pauka, pročelnica Ureda župana Senka Bilać, gradonačelnik Grada Šibenika Željko Burić, biskup u miru, mons. Ante Ivas, te predsjednik Udruge Šibenske gradske straže Krste Friganović.

„Postali ste prepoznatljiv brend našega grada, sudjelujete u svim gradskim i županijskim manifestacijama, ali i diljem Lijepe naše. Predstavljate i naš grad u inozemstvu i nema onoga koji ostaje ravnodušan kad vas vidi tako ponosite i stamene, baš kao što je i naš Šibenik.“ – kazala je pročelnica Ureda župana Senka Bilać i poželjela im daljnji uspjeh u radu.

 Uz članove Šibenske gradske straže svečanosti su nazočili i šibenski biskup , mons. Tomislav Rogić, zamjenik gradonačelnika Paško Rakić, šibenska dizajnerica Karmen Herceg, te predstavnici ustanova i tvrtki iz grada i županije.

  FOTO GALERIJA: Održana svečana sjednica Udruge „Šibenska gradska staža“

  19.12.2019 15:10  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Župani o aktualnim pitanjima: Digitalizacija i daljnji rad na decentralizaciji

Na sjednici Izvršnog odbora Hrvatske zajednice županija raspravljalo se o aktualnim pitanjima vezanim uz digitalizaciju, jačanju kapaciteta javne uprave, utjecaju poreznih izmjena na proračune jedinica regionalne samouprave te problematiku javnog linijskog prijevoza.
prije 7 sata

U povodu Dana grada Šibenika i blagdana sv. Mihovila položeni vijenci i zapaljene svijeće

Vijenac je položilo i izaslanstvo Šibensko- kninske županije na čelu sa županom Goranom Paukom
28.09.2020, 10:16

Svečano obilježen Dan Općine Murter-Kornati

Zamjenik župana Šibensko-kninske županije Nikola Blažević, u subotu 26. Rujna, prisustvovao je svečanoj sjednici Općine Murter-Kornati upriličenoj u povodu obilježavanja Dana općine i njezinog zaštitnika sv. Mihovila.
27.09.2020, 17:49