Održana sjednica Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije

13.02.2020, 10:01   /   Ispiši članak

U srijedu, 12. veljače, održana je sjednica Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije na temu potencijalnih ugroza od koronavirusa na području Šibensko-kninske županije. Sjednicu je vodio zamjenik župana, ujedno i načelnik Stožera civilne zaštite Nikola Blažević.

„Koronavirus predstavlja jedan od najvećih globalnih javnozdravstvenih izazova. Iako straha od koronavirusa u našoj državi i županiji nema, organizirali smo ovaj sastanak kako bismo razmotrili stanje stvari na terenu i pripremljenost svih službi uključenih u sustav civilne zaštite, ukoliko bi došlo do potrebe za njihovim djelovanjem.“, kazao je načelnik Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije Nikola Blažević.

Članovi Stožera civilne zaštite utvrdili su protokol djelovanja, obveze i zadaće svake od institucija uključenih u sustav civilne zaštite u slučaju ugroze koronavisrusom

  FOTO GALERIJA: Održana sjednica Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije

  13.02.2020 10:05  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Ukrajinski veleposlanik Vasilj Kirilić u posjeti Šibensko-kninskoj županiji i gradu Šibeniku

NJ.E. Vasilja Kirilića, izvanrednog i opunomoćenog veleposlanika Ukrajine u Republici Hrvatskoj primili su danas u Šibeniku župan Goran Pauk i gradonačelnik Šibenika Željko Burić.
prije 16 sata

Uz 25. obljetnicu VRO „Oluja“ odana počast hrvatskim braniteljima

U povodu obilježavanja 25. obljetnice vojno-redarstvene operacije „Oluja“, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja župan Goran Pauk i njegovi zamjenici Nikola Blažević i Darija Puljić položili su vijence i zapalili svijeće kod Središnjeg križa na gradskom groblju Kvanj te položili cvijeće i zapalili svijeću kod Spomen obilježja smrtno stradalim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata na Baldekinu.
04.08.2020, 10:35

Župan Pauk primio maturante koji su se svojom izvrsnošću pozicionirali na prvih pet mjesta na listi Državne mature u Republici Hrvatskoj

Sad već bivši maturanti Gimnazije Antuna Vrančića Šibenik: Marko Miljković, Marija Vuletić, Adrian Jablan, Franka Sunjka i Magdalena Zrnić te maturant Opće gimnazije Lovre Montija Knin Dioklecijan Jakovčević Brečić pozicionirali su se na prvih pet mjesta na listi državne mature u Republici Hrvatskoj. Tim povodom primio ih je župan Goran Pauk u svom uredu kako bi im često na iznimnim rezultatima.
03.08.2020, 13:06