Održana sjednica Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije

13.02.2020, 10:01   /   Ispiši članak

U srijedu, 12. veljače, održana je sjednica Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije na temu potencijalnih ugroza od koronavirusa na području Šibensko-kninske županije. Sjednicu je vodio zamjenik župana, ujedno i načelnik Stožera civilne zaštite Nikola Blažević.

„Koronavirus predstavlja jedan od najvećih globalnih javnozdravstvenih izazova. Iako straha od koronavirusa u našoj državi i županiji nema, organizirali smo ovaj sastanak kako bismo razmotrili stanje stvari na terenu i pripremljenost svih službi uključenih u sustav civilne zaštite, ukoliko bi došlo do potrebe za njihovim djelovanjem.“, kazao je načelnik Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije Nikola Blažević.

Članovi Stožera civilne zaštite utvrdili su protokol djelovanja, obveze i zadaće svake od institucija uključenih u sustav civilne zaštite u slučaju ugroze koronavisrusom

  FOTO GALERIJA: Održana sjednica Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije

  13.02.2020 10:05  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Ministar Butković u Šibensko-kninskoj županiji potpisao ugovore ukupne vrijednosti 113 milijuna kuna

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković boravio je danas u Šibensko–kninskoj županiji povodom potpisivanja ugovora u svrhu unaprjeđenja prometnih sustava u Gradu Šibeniku te više ugovora u svrhu izgradnje i unaprjeđenja lučkih infrastruktura na području Šibensko-kninske županije.
21.02.2020, 17:12

U Ministarstvu državne imovine održan sastanak na temu revitalizacije otoka Smokvica

U utorak, 18. veljače 2020., u Ministarstvu državne imovine, ministar Mario Banožić održao je radni sastanak sa šibensko-kninskim županom Goranom Paukom, načelnicom Općine Rogoznica Sandrom Jakelić, predstavnicima tvrtke Zelene nekretnine d.o.o., predstavnicima Ministarstva obrane te Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja.
18.02.2020, 14:51

Održan radni sastanak s ministricom poljoprivrede na temu Luke Peleš u Rogoznici

Ministrica poljoprivrede mr.sc. Marija Vučković, sa suradnicima, boravila je danas u Šibensko-kninskoj županiji gdje je održan radni sastanak na temu „Luka otvorena za javni promet Rogoznica – ribarski dio u uvali Peleš“.
17.02.2020, 15:01