Održana sjednica Hrvatske zajednice županija

16.03.2007, 16:58   /   Ispiši članak

Šibensko-kninski župan Goran Pauk sudjelovao je na sjednici Skupštine zajednice županija održanoj u Bjelovaru. Na sjednici je donesena odluka o izmjenama i dopunama statuta i poslovnika Hrvatske zajednice županija. Prihvaćeno je financijsko izvješće za 2006. godinu, te donesen plan rada i financijski plan za 2007. godinu.

Na sjednici Izvršnog odbora raspravljalo se o tekućoj problematici iz domene zajednice županija. Jedan od zaključaka je otvaranja zajedničkog ureda županija u Bruxellesu.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Sastao se Stožer civilne zaštite: U Šibensko-kninskoj županiji nema koronavirusa, situacija je pod kontrolom

U četvrtak 27. veljače, održana je sjednica Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije na temu potencijalnih ugroza od koronavirusa na području Šibensko-kninske županije.
27.02.2020, 15:20

U Kninu održan okrugli stol na temu "Klimatske promjene - izazovi za civilnu zaštitu"

U sklopu aktivnosti obilježavanja Dana civilne zaštite, Služba civilne zaštite Šibenik u suradnji sa Šibensko–kninskom županijom, Gradom Kninom i Veleučilištem "Marko Marulić" u Kninu je organizirala okrugli stol na temu "Klimatske promjene - izazovi za civilnu zaštitu".
26.02.2020, 14:30

Župan Goran Pauk predao ključeve sanitetskih vozila ravnatelju Zavodu za hitnu medicinu Šibensko-kninske županije

Župan Goran Pauk predao je danas ključeve dva nova sanitetska vozila ravnatelju Zavoda za hitnu medicinu Šibensko-kninske županije Tomislavu Jukiću.
26.02.2020, 13:14