Održana 12. sjednica Županijske skupštine Šibensko – kninske županije

07.06.2019, 13:25   /   Ispiši članak

U prostorijama Gradske uprave u Kninu jučer je održana 12. sjednica Županijske skupštine Šibensko – kninske županije na kojoj se pretežno raspravljalo o stanju Opće i veteranske bolnice „Hrvatski ponos“ u Kninu.

Riječ je o temi povodom koje je na prethodnoj sjednici Županijske skupštine jedna trećina vijećnika podnijela zahtjev za održavanje tematske sjednice.

Sjednici su također nazočili i gradonačelnik Grada Knina Marko Jelić i ravnateljica kninske bolnice Kristina Bitunjac.

Nakon provedene rasprave, prijedlog oporbenih vijećnika da se Šibensko – kninska županija odrekne svih vlasničkih prava nad Općom i veteranskom bolnicom „Hrvatski ponos“ te da ih ustupi Republici Hrvatskoj nije usvojen. Većinu glasova županijskih vijećnika dobio je zaključak koji je predložio župan šibensko – kninski Goran Pauk a kojim se definiraju zadaće koje moraju provoditi Županija, uprava i svi odjeli bolnice s ciljem uspostave kvalitete usluga i financijske stabilnosti rada bolnice.

U nastavku sjednice na kojoj se odlučivalo o ukupno 7 točaka dnevnog reda, Županijska skupština je između ostaloga, dala suglasnost na odluke o prihvaćanju investicija energetske obnove Cvjetnog doma Šibenik i Doma za starije i nemoćne osobe Knin.

  FOTO GALERIJA: Održana 12. sjednica Županijske skupštine Šibensko – kninske županije

  07.06.2019 13:27  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Obilježen Dan logoraša, Dan logora Knin i Prva razmjena logoraša u Tepljuhu

U Kninu i Tepljuhu jučer je obilježen Dan logoraša, Dan logora Knin i datum prve razmjene logoraša u Tepljuhu koja se dogodila u noći između 13. i 14. kolovoza 1991. godine. Tom prilikom slobodu su dočekala 54 hrvatska vojnika i policajca.
14.08.2019, 09:56

Župan Pauk i gradonačelnik Burić primili najtrofejnijeg izbornika Ivicu Tucka

Povodom osvajanja brončane medalje na Svjetskom prvenstvu u Gwangjuu u Južnoj Koreji, župan Goran Pauk i gradonačelnik Željko Burić primili su danas izbornika Hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivicu Tucka.
07.08.2019, 12:45

Svečano obilježena 24. obljetnica VRO „Oluja“

Povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 24. obljetnice VRO „Oluja“ u Kninu je 5. kolovoza održana središnja svečanost na kojoj je prisustvovao župan Goran Pauk sa zamjenicima Darijom Puljić i Nikolom Blaževićem.
06.08.2019, 11:24