Održana 11. sjednica Županijske skupštine Šibensko – kninske županije

14.05.2019, 14:28   /   Ispiši članak

U Gradskoj vijećnici danas su županijski vijećnici raspravljali o ukupno 21 točci dnevnog reda.

Tijekom aktualnog sata, jedna trećina vijećnika Županijske skupštine podnijela je zahtjev za održavanje tematske sjednice vezano uz temu Opće i veteranske bolnice „Hrvatski ponos“ u Kninu, te je isti usvojen.

Nakon provedene rasprave, u nastavku sjednice, Županijska skupština usvojila je rebalans Proračuna Šibensko – kninske županije za 2019. godinu, te je također donijeta Odluka o dodjeli nagrada i priznanja u Šibensko – kninskoj županiji za 2019. godinu.

Ovogodišnji laureati županije su; Gimnazija Antuna Vrančića kojoj je dodijeljena nagrada Šibensko – kninske županije zbog iznimnog doprinosa u obrazovanju brojnih generacija učenika, te Crveni Križ Knin i Lions Klub Šibenik kojima je za izuzetno djelovanje na području humanitarnog rada dodijeljen grb Šibensko – kninske županije.

Skupština je također usvojila rješenje o imenovanju sudaca porotnika Općinskog suda u Šibeniku kao i Provedbeni plan unaprjeđenja zaštite od požara za 2019. godinu.

  FOTO GALERIJA: Održana 11. sjednica Županijske skupštine Šibensko – kninske županije

  14.05.2019 14:33  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Održana 4. proširena sjednica Gospodarskog vijeća Županijske komore Šibenik

Zamjenica župana Darija Puljić nazočila je danas na proširenoj sjednici Gospodarskog vijeća Županijske komore Šibenik koja se održala u Razvojnoj agenciji Šibensko - kninske županije.
19.07.2019, 14:28

Svečanom sjednicom obilježen Dan Općine Kijevo

Zamjenik župana Nikola Blažević nazočio je svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Kijevo, koja se jučer održala u kijevskom Domu kulture u povodu obilježavanja Dana Općine i blagdana Gospe od Karmela, zaštitnice Kijeva.
16.07.2019, 13:46

Župan Goran Pauk sudjelovao na sjednicama povjerenstava Europskog odbora regija

Predsjednik Hrvatske zajednice županija i župan Šibensko-kninske županije Goran Pauk boravio je 10. i 11. srpnja u Bruxellesu na sastanku Povjerenstva za politiku teritorijalne kohezije i proračun EU-a (COTER), te Povjerenstva za socijalnu politiku, obrazovanje, zapošljavanje, istraživanje i kulturu (SEDEC), koji se održao u organizaciji Europskog odbora regija
12.07.2019, 14:24