Održan svečani prijem članica KBK Dalmatino

30.10.2019, 13:10   /   Ispiši članak

Povodom ostvarenog velikog uspjeha na Svjetskom prvenstvu u kickboxingu u Sarajevu, zamjenica župana Darija Puljić i gradonačelnik Željko Burić primili su danas svjetsku prvakinju, zlatnu šibenčanku Nives Radić, brončanu Snježanu Prgomet i njihovog trenera Damira Lambašu.

Ispred Šibensko-kninske županije i u ime župana Gorana Pauka, zamjenica župana Darija Puljić čestitala je Nives Radić, Snježani Prgomet te odsutnoj Karmeli Makelji, na ostvarenom velikom uspjehu.

„Ponosna sam i sretna što ste svojim radom, disciplinom i požrtvovanošću ostvarile ovaj veličanstveni uspjeh. Osvojenom titulom svjetske prvakinje, kao i s dvije osvojene bronce najbolje promovirate svoj grad, županiju i domovinu Hrvatsku diljem svijeta. Još jednom od srca vam čestitam i želim još mnogo sportskih i osobnih uspjeha!“ – kazala je zamjenica župana Darija Puljić.

Nives Radić je u finalnom meču u kategoriji low kick iznad 70 kilograma pobijedila dosadašnju svjetsku prvakinju, predstavnicu Brazila Valdirene Stanski, te se popela na svjetski tron u Sarajevu na Svjetskom prvenstvu u kickboxingu.

Karmela Makelja (low kick -56 kg) i Snježana Prgomet (low kick -48 kg) osvojile su brončane medalje na svjetskom prvenstvu.

Ovo je veliki uspjeh za šibenski i hrvatski sport,  jer su sve tri članice šibenskog KBK  „Dalmatino“ , te članice hrvatske reprezentacije.

  FOTO GALERIJA: Održan svečani prijem članica KBK Dalmatino

  30.10.2019 13:12  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Izaslanstvo Šibensko-kninske županije odalo počast hrvatskim braniteljima uoči Dana državnosti

Uoči Dana državnosti Republike Hrvatske župan Goran Pauk i njegovi zamjenici, Nikola Blažević, Darija Puljić i Anja Šimpraga, podno Središnjeg križa na gradskom groblju Kvanj položili su vijenac i zapaliti svijeće u spomen na poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve u Domovinskom ratu.
29.05.2020, 12:29

U Kninu održan javni uvid u Prijedlog Zakona o proglašenju Parka prirode Dinara

Na današnji Međunarodni dan bioraznolikosti i Dan zaštite prirode u Republici Hrvatskoj, u Kninu je održan javni uvid u Prijedlog Zakona o proglašenju Parka prirode Dinara. Prijedlog zakona izradilo je Ministarstvo zaštite okoliša i energetike, a njime će se zaštiti masiv Dinare (Dinara, Troglav i Kamešnica), izvorišni dio i gornji tok rijeke Cetine te krška polja (Hrvatačko, Paško i Vrličko) uz Cetinu u kategoriji parka prirode.
22.05.2020, 15:09

Potpisan ugovor o izgradnji cikloturističkog vidikovca Vrelo Cetine

Župan Goran Pauk, vlasnik građevinskog obrta Spahija gradnja g. Ivan Spahija i g. Lino Jajac, nadzor nad izvođenjem radova, potpisali su danas Ugovor o izgradnji Cikloturističkog vidikovca s odmorištem Vrelo Cetine.
21.05.2020, 12:05