Održan svečani prijem članica KBK Dalmatino

30.10.2019, 13:10   /   Ispiši članak

Povodom ostvarenog velikog uspjeha na Svjetskom prvenstvu u kickboxingu u Sarajevu, zamjenica župana Darija Puljić i gradonačelnik Željko Burić primili su danas svjetsku prvakinju, zlatnu šibenčanku Nives Radić, brončanu Snježanu Prgomet i njihovog trenera Damira Lambašu.

Ispred Šibensko-kninske županije i u ime župana Gorana Pauka, zamjenica župana Darija Puljić čestitala je Nives Radić, Snježani Prgomet te odsutnoj Karmeli Makelji, na ostvarenom velikom uspjehu.

„Ponosna sam i sretna što ste svojim radom, disciplinom i požrtvovanošću ostvarile ovaj veličanstveni uspjeh. Osvojenom titulom svjetske prvakinje, kao i s dvije osvojene bronce najbolje promovirate svoj grad, županiju i domovinu Hrvatsku diljem svijeta. Još jednom od srca vam čestitam i želim još mnogo sportskih i osobnih uspjeha!“ – kazala je zamjenica župana Darija Puljić.

Nives Radić je u finalnom meču u kategoriji low kick iznad 70 kilograma pobijedila dosadašnju svjetsku prvakinju, predstavnicu Brazila Valdirene Stanski, te se popela na svjetski tron u Sarajevu na Svjetskom prvenstvu u kickboxingu.

Karmela Makelja (low kick -56 kg) i Snježana Prgomet (low kick -48 kg) osvojile su brončane medalje na svjetskom prvenstvu.

Ovo je veliki uspjeh za šibenski i hrvatski sport,  jer su sve tri članice šibenskog KBK  „Dalmatino“ , te članice hrvatske reprezentacije.

  FOTO GALERIJA: Održan svečani prijem članica KBK Dalmatino

  30.10.2019 13:12  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Hrvatska zajednica županija i Udruga poslodavaca u zdravstvu o organizaciji primarne zdravstvene zaštite

Na sastanku se raspravljalo o otvorenim pitanjima u provedbi Zakona o zdravstvenoj zaštiti (NN 100/18) te njegovom utjecaju na poslovanje i funkcioniranje domova zdravlja
prije 6 sata

Otvoren Stručni skup ravnatelja osnovnih škola RH

Župan Goran Pauk i pročelnica UO za prosvjetu, znanost, kulturu i šport Diana Ercegović, danas su u Vodicama prisustvovali otvaranju trodnevnog Stručnog skupa ravnatelja osnovnih škola na temu „Rukovođenje i promjene u osnovnoj školi“.
prije 8 sata

Svečano obilježen Dan Općine Tisno i blagdan sv. Martina

Povodom obilježavanja Dana Općine Tisno i blagdana sv. Martina, u petak je u prostorijama Društvenog doma u Tisnom održana Svečana sjednica na kojoj je nazočio zamjenik župana Nikola Blažević.
prije 9 sata