Održan sastanak sa dekanom Pomorskog fakulteta dr.sc. Antom Munitićem i voditeljem Pomorskog fakulteta u Šibeniku mr.sc. Markom Tomaševićem

20.03.2007, 11:04   /   Ispiši članak

Danas 19. ožujka 2007. godine s početkom u 10.00 sati šibensko-kninski župan Goran Pauk sa suradnicima i zamjenik gradonačelnice Grada Šibenika Tomislav Ninić, održali su sastanak s dekanom Pomorskog fakulteta iz Splita dr.sc. Antom Munitićem i voditeljem Izvanrednog studija pomorstva u Šibeniku mr.sc. Markom Tomaševićem . Na sastanku, koji je bio otvoren za javnost razgovaralo se o problemima s kojima se susreće studij pomorstva.

Župan je istaknuo kako Županija u prošloj i ovoj akademskoj godini od strane Pomorskog fakulteta u Splitu nije dobila nikakve podatke u svezi ukupnog broja studenata, programa koji se izvode te upisanih u I godinu studija na Izvanredni studij pomorstva u Šibeniku i zahtjev za financijskom potporom programskoj djelatnosti visokoškolske ustanove. Navedeni podatci zatraženi su dopisom od 12. veljače 2007. godine, ali do današnjeg sastanka Županija ih nije dobila. Stoga je župan još jednom zatražio navedene podatke, kako bi mogao izvijestiti Županijsko poglavarstvo i nakon toga zauzeti konačan stav.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Svečanim presijecanjem vrpce otvoren Društveni dom u Unešiću i nerazvrstana cesta Unešić – Vinovo Donje

Danas su u Unešiću župan Goran Pauk, načelnik Općine Unešić Živko Bulat, državni tajnik u Ministarstvu branitelja, Ivan Vukić i ravnateljica Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Matilda Copić svečanim presijecanjem vrpce otvorili Društveni dom u Unešiću i nerazvrstanu cestu Unešić – Vinovo Donje.
20.09.2019, 13:52

Ministar turizma Gari Cappelli u radnom posjetu Šibensko-kninskoj županiji i Gradu Šibeniku

Ministar turizma Gari Cappelli, u pratnji državnog tajnika Tončija Glavine na tvrđavi Barone održao je radni sastanak sa županom Goranom Paukom i gradonačelnikom Grada Šibenika Željkom Burićem i njihovim suradnicima. Na sastanku, koji je bio zatvoren za javnost, razgovaralo se o pozitivnoj turističkoj sezoni u Šibensko-kninskoj županiji i Gradu Šibeniku.
20.09.2019, 13:22

IV. Regionalna konferencija o procjeni utjecaja na okoliš

U Vodicama je jučer počela IV. Regionalna konferencija o procjeni utjecaja na okoliš koja je već zauzela svoje istaknuto mjesto u regiji. Konferencija je okupila oko tri stotine sudionika iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Kosova, Sjeverne Makedonije sa preko sto stručnih radova – predstavnike tijela državne uprave, ovlaštenike na poslovima zaštite okoliša, poduzetnike i investitore te udruge civilnog društva, koji će naredna dva dana raspravljati o aktualnim temama iz područja zaštite okoliša.
20.09.2019, 11:05