Održan sastanak sa dekanom Pomorskog fakulteta dr.sc. Antom Munitićem i voditeljem Pomorskog fakulteta u Šibeniku mr.sc. Markom Tomaševićem

20.03.2007, 11:04   /   Ispiši članak

Danas 19. ožujka 2007. godine s početkom u 10.00 sati šibensko-kninski župan Goran Pauk sa suradnicima i zamjenik gradonačelnice Grada Šibenika Tomislav Ninić, održali su sastanak s dekanom Pomorskog fakulteta iz Splita dr.sc. Antom Munitićem i voditeljem Izvanrednog studija pomorstva u Šibeniku mr.sc. Markom Tomaševićem . Na sastanku, koji je bio otvoren za javnost razgovaralo se o problemima s kojima se susreće studij pomorstva.

Župan je istaknuo kako Županija u prošloj i ovoj akademskoj godini od strane Pomorskog fakulteta u Splitu nije dobila nikakve podatke u svezi ukupnog broja studenata, programa koji se izvode te upisanih u I godinu studija na Izvanredni studij pomorstva u Šibeniku i zahtjev za financijskom potporom programskoj djelatnosti visokoškolske ustanove. Navedeni podatci zatraženi su dopisom od 12. veljače 2007. godine, ali do današnjeg sastanka Županija ih nije dobila. Stoga je župan još jednom zatražio navedene podatke, kako bi mogao izvijestiti Županijsko poglavarstvo i nakon toga zauzeti konačan stav.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Sastao se Stožer civilne zaštite: U Šibensko-kninskoj županiji nema koronavirusa, situacija je pod kontrolom

U četvrtak 27. veljače, održana je sjednica Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije na temu potencijalnih ugroza od koronavirusa na području Šibensko-kninske županije.
27.02.2020, 15:20

U Kninu održan okrugli stol na temu "Klimatske promjene - izazovi za civilnu zaštitu"

U sklopu aktivnosti obilježavanja Dana civilne zaštite, Služba civilne zaštite Šibenik u suradnji sa Šibensko–kninskom županijom, Gradom Kninom i Veleučilištem "Marko Marulić" u Kninu je organizirala okrugli stol na temu "Klimatske promjene - izazovi za civilnu zaštitu".
26.02.2020, 14:30

Župan Goran Pauk predao ključeve sanitetskih vozila ravnatelju Zavodu za hitnu medicinu Šibensko-kninske županije

Župan Goran Pauk predao je danas ključeve dva nova sanitetska vozila ravnatelju Zavoda za hitnu medicinu Šibensko-kninske županije Tomislavu Jukiću.
26.02.2020, 13:14