Održan Kolegij gradonačelnika gradova i načelnika općina

29.03.2007, 00:00   /   Ispiši članak

Šibensko-kninski župan, Goran Pauk održao je Kolegij s gradonačelnicima gradova i načelnicima općina Šibensko-kninske županije. Na kolegiju se raspravljalo o aktivnostima vezanim za pripremu izmjena i dopuna Prostornog plana Šibensko-kninske županije. Također se razgovaralo i o županijskim razvojnim projektima i to pripremnim studijama plinofikacije županije, Planu navodnjavanja i Rudarsko- geološkoj studiji.

Župan je izvijestio nazočne da će se navedene studije koristiti, između ostalog, kao stručne podloge za izradu izmjena i dopuna Prostornog plana Šibensko-kninske županije u segmentima energetike, rudarstva i vodoopskrbe. Prostorni plan, sukladno novim okolnostima, mijenjat će se i u segmentu gospodarenja otpadom. S obzirom na činjenicu da je postupak izmjena i dopuna Prostornog plana dugotrajan proces, župan je zatražio od svih nazočnih da u roku od petnaest dana dostave prijedloge svojih jedinica lokalne samouprave za izmjene i dopune Prostornog plana županije, a sve u cilju kvalitetne pripreme.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Dodijeljene nove subvencije poljoprivrednicima

Župan Goran Pauk i poljoprivrednici s područja Šibensko-kninske županije potpisali su ugovore o dodjeli subvencija u poljoprivredi kojima su odobrena sredstva po Programu potpora poljoprivrednicima za 2019. godinu.
prije 24 sata

Hrvatska zajednica županija i Udruga poslodavaca u zdravstvu o organizaciji primarne zdravstvene zaštite

Na sastanku se raspravljalo o otvorenim pitanjima u provedbi Zakona o zdravstvenoj zaštiti (NN 100/18) te njegovom utjecaju na poslovanje i funkcioniranje domova zdravlja
11.11.2019, 15:55

Otvoren Stručni skup ravnatelja osnovnih škola RH

Župan Goran Pauk i pročelnica UO za prosvjetu, znanost, kulturu i šport Diana Ercegović, danas su u Vodicama prisustvovali otvaranju trodnevnog Stručnog skupa ravnatelja osnovnih škola na temu „Rukovođenje i promjene u osnovnoj školi“.
11.11.2019, 13:35