Održan Kolegij gradonačelnika gradova i načelnika općina

29.03.2007, 00:00   /   Ispiši članak

Šibensko-kninski župan, Goran Pauk održao je Kolegij s gradonačelnicima gradova i načelnicima općina Šibensko-kninske županije. Na kolegiju se raspravljalo o aktivnostima vezanim za pripremu izmjena i dopuna Prostornog plana Šibensko-kninske županije. Također se razgovaralo i o županijskim razvojnim projektima i to pripremnim studijama plinofikacije županije, Planu navodnjavanja i Rudarsko- geološkoj studiji.

Župan je izvijestio nazočne da će se navedene studije koristiti, između ostalog, kao stručne podloge za izradu izmjena i dopuna Prostornog plana Šibensko-kninske županije u segmentima energetike, rudarstva i vodoopskrbe. Prostorni plan, sukladno novim okolnostima, mijenjat će se i u segmentu gospodarenja otpadom. S obzirom na činjenicu da je postupak izmjena i dopuna Prostornog plana dugotrajan proces, župan je zatražio od svih nazočnih da u roku od petnaest dana dostave prijedloge svojih jedinica lokalne samouprave za izmjene i dopune Prostornog plana županije, a sve u cilju kvalitetne pripreme.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

U Muzeju grada Šibenika održana završna konferencija projekta Hercultour

Danas se u Muzeju grada Šibenika održala završna konferencija projekta HERCULTOUR - strateškog projekta vrijednog 1,17 milijuna eura koji se financira putem Standard + poziva na dostavu projektnih prijedloga u sklopu INTERREG Programa prekogranične suradnje Italija-Hrvatska 2014.-2020.
prije 14 sata

Župan Goran Pauk sudjeluje na 8. forumu poljskih i hrvatskih regija

Župan Šibensko-kninske županije i predsjednik Hrvatske zajednice županija Goran Pauk sudjeluje na osmom susretu poljskih i hrvatskih regija koji se održava od 12. do 14. rujna u gradu Zielona Góra u Lubuškom vojvodstvu.
13.09.2019, 13:28

Lovcima Šibensko-kninske županije podijeljena biosigurnosna sredstva

Dana 10. rujna 2019. godine, pročelnica Upravnog odjela za poljoprivredu i ruralni razvoj, Višnja Marasović podijelila je sredstva za provođenje biosigurnosnih mjera lovačkim društvima sa područja naše županije.
12.09.2019, 09:43