Nives Radić i Toni Nakić među nagrađenima za najbolje sportaše Grada Šibenika u 2018. godini

31.01.2019, 14:07   /   Ispiši članak

U Hrvatskom narodnom kazalištu svečano dodijeljene nagrade najboljim sportašima Grada Šibenika u protekloj godini.

U prepunom kazalištu okupljene su uvodnim govorom pozdravili šibensko – kninski župan Goran Pauk, gradonačelnik Grada Šibenika Željko Burić, predsjednik Zajednice sportova Grada Šibenika Joško Jurić i pomoćnik glavnog tajnika Hrvatskog olimpijskog odbora Siniša Krajač te uputili čestitke svim nagrađenima.

„Grad Šibenik je sportski grad, a naši sportaši prepoznatljivi po natjecateljskom duhu i sportskom žaru velikih pobjednika. Želja mi je da sportski profesionalci svojim entuzijazmom i ljubavlju prema sportu razvijaju raznovrsne sportske discipline, kako bi se u njima pronašli naši mladi talenti.“  kazao je župan Pauk dodavši kako Šibensko – kninska županija posebno potiče razvoj sporta na svom području te je u ovogodišnjem proračunu za sportaše osigurano gotovo 2 milijuna kuna.

Nominirani sportaši  nagrađeni su u kategorijama: najbolja muška momčad, najbolji ženski sastav, najbolji trener, najbolji sportaš, najbolja sportašica, posthumna nagrada za rad u sportu, dugogodišnji zaslužni sportski djelatnik, nagrada za izniman rezultat u veteranskom sportu, nagrada za izniman rezultat u amaterskom  sportu,  nagrada za iznimna dostignuća za sportaše s invaliditetom, nagrada za međunarodna dostignuća šibenskih sportaša i nagrada za perspektivne sportaše. Također, dodijeljena su priznanja za dugogodišnje djelovanje, za promociju šibenskog sporta i za pokroviteljstvo.

Nagradu za najbolju sportašicu 2018. ponijela je Nives Radić dok je za najboljeg sportaša u prošloj godini proglašen Toni Nakić.

Popis svih nagrađenih možete pronaći na linku ovdje.

Zaslužnim sportašima nagrade su uz župana Pauka, uručili i predsjednik Gradskog vijeća Grada Šibenika dr.sc. Dragan Zlatović, zamjenici gradonačenika Grada Šibenika Danijel Mileta i Paško Rakić, predsjednik Županijske skupštine Nediljko Dujić, pročelnica za društvene djelatnosti Grada Šibenika Mirjana Žurić te zamjenik župana Nikola Blažević.

  FOTO GALERIJA: Nives Radić i Toni Nakić među nagrađenima za najbolje sportaše Grada Šibenika u 2018. godini

  31.01.2019 15:02  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Otvoren Simpozij agronoma u 2019. godini

Hrvatski i inozemni agronomski stručnjaci borave u Vodicama
prije 14 sata

Od monitoringa Ušća Krke do postava budućeg posjetiteljskog centra

Započela znanstvena istraživanja Ušća Krke u sklopu 2. faze projekta Turističke valorizacije Kanala sv. Ante u Šibeniku
18.02.2019, 07:42

Obilježen Dan sjećanja na 26. godišnjicu razaranja franjevačkog samostana i crkve u Donjem Karinu

Nikola Blažević, zamjenik šibensko - kninskog župana sudjelovao na obilježavanju
14.02.2019, 11:54