Nives Radić i Toni Nakić među nagrađenima za najbolje sportaše Grada Šibenika u 2018. godini

31.01.2019, 14:07   /   Ispiši članak

U Hrvatskom narodnom kazalištu svečano dodijeljene nagrade najboljim sportašima Grada Šibenika u protekloj godini.

U prepunom kazalištu okupljene su uvodnim govorom pozdravili šibensko – kninski župan Goran Pauk, gradonačelnik Grada Šibenika Željko Burić, predsjednik Zajednice sportova Grada Šibenika Joško Jurić i pomoćnik glavnog tajnika Hrvatskog olimpijskog odbora Siniša Krajač te uputili čestitke svim nagrađenima.

„Grad Šibenik je sportski grad, a naši sportaši prepoznatljivi po natjecateljskom duhu i sportskom žaru velikih pobjednika. Želja mi je da sportski profesionalci svojim entuzijazmom i ljubavlju prema sportu razvijaju raznovrsne sportske discipline, kako bi se u njima pronašli naši mladi talenti.“  kazao je župan Pauk dodavši kako Šibensko – kninska županija posebno potiče razvoj sporta na svom području te je u ovogodišnjem proračunu za sportaše osigurano gotovo 2 milijuna kuna.

Nominirani sportaši  nagrađeni su u kategorijama: najbolja muška momčad, najbolji ženski sastav, najbolji trener, najbolji sportaš, najbolja sportašica, posthumna nagrada za rad u sportu, dugogodišnji zaslužni sportski djelatnik, nagrada za izniman rezultat u veteranskom sportu, nagrada za izniman rezultat u amaterskom  sportu,  nagrada za iznimna dostignuća za sportaše s invaliditetom, nagrada za međunarodna dostignuća šibenskih sportaša i nagrada za perspektivne sportaše. Također, dodijeljena su priznanja za dugogodišnje djelovanje, za promociju šibenskog sporta i za pokroviteljstvo.

Nagradu za najbolju sportašicu 2018. ponijela je Nives Radić dok je za najboljeg sportaša u prošloj godini proglašen Toni Nakić.

Popis svih nagrađenih možete pronaći na linku ovdje.

Zaslužnim sportašima nagrade su uz župana Pauka, uručili i predsjednik Gradskog vijeća Grada Šibenika dr.sc. Dragan Zlatović, zamjenici gradonačenika Grada Šibenika Danijel Mileta i Paško Rakić, predsjednik Županijske skupštine Nediljko Dujić, pročelnica za društvene djelatnosti Grada Šibenika Mirjana Žurić te zamjenik župana Nikola Blažević.

  FOTO GALERIJA: Nives Radić i Toni Nakić među nagrađenima za najbolje sportaše Grada Šibenika u 2018. godini

  31.01.2019 15:02  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Konferencija „Doprinos JLP(R)S demografskoj revitalizaciji Šibensko-kninske i Zadarske županije “

Danas je u dvorani Studentskog doma „fra Lujo Marun“ u Kninu održana treća po redu Konferencija na temu demografske revitalizacije i doprinosa JLP(R)S-a, koja je obuhvatila područje Šibensko-kninske i Zadarske županije izlažući demografske izazove s kojima se ova područja suočavaju, kao i moguća rješenja i primjere dobre prakse.
prije 9 sata

Župan Goran Pauk ponovo imenovan za člana Odbora regija EU

Vlada RH imenovala je članove i zamjenike članova u Odbor regija Europske unije u mandatnom razdoblju 2020.-2025., sukladno Odluci o postupku imenovanja članova i zamjenika članova u Odbor regija Europske unije.
prije 13 sata

Potpisan Sporazum o sufinanciranju Sanacijskog programa lagune na području „Bare“ u gradu Kninu

Sporazum o sufinanciranju Sanacijskog programa s prijedlogom mjera za otklanjanje štete u okolišu-laguna na području „Bare“ u gradu Kninu potpisali su danas u Ministarstvu zaštite okoliša i energetike generalni direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković, zamjenik župana Nikola Blažević, gradonačelnik Knina Marko Jelić i član Uprave DIV Grupe Darko Pappo.
12.12.2019, 18:45