Na Poljani prezentirani izvorni proizvodi i gastronomska tradicija

17.05.2008, 18:17   /   Ispiši članak

U povodu obilježavanja županijskih dana, Obrtnička komora i Udruženje obrtnika Šibenika, Murtera-Pirovca-Tisnog, Vodica, Drniša i Zlarina organizirali su izložbu izvornih proizvoda i gastro tradiciju našega kraja. Tunjevina i svinjski kotleti s roštilja, kao i pidoće spremljene na tradicionalan način, obrtnici su besplatno dijelili građanima u petak na šibenskoj Poljani. Građani su mogli obići i štandove na kojima su izlagali svoje proizvode Cvjećarnica DEA vl. Andrea Škugor iz Šibenika; Deni Design, vl. Danijel Hrg iz Šibenika; D.V. Etnoatr, vl. Vedrana i Damir Živković iz Zatona; Obrt VENERE, vl. Ivana Bratić iz  Šibenika; Obrt MADIT, vl. Gordana Madunić iz Šibenika; Igor Labura, inovator; Antikviteti Srećko Vukšić iz Šibenika; Obrt «DALMATINO», vl.Mirjana Kukrić iz Pirovaca; Obrt «VeNel», vl. Nelica Knežević iz Vodicea; Obrt «LIPA», vl. Loposava Kuštović iz Vodicea, Obrt «ARKA», vl. Viktorio Marin iz Drniša i Obrt «NISA», vl. Zoran Sinobad iz Knina.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Ukrajinski veleposlanik Vasilj Kirilić u posjeti Šibensko-kninskoj županiji i gradu Šibeniku

NJ.E. Vasilja Kirilića, izvanrednog i opunomoćenog veleposlanika Ukrajine u Republici Hrvatskoj primili su danas u Šibeniku župan Goran Pauk i gradonačelnik Šibenika Željko Burić.
06.08.2020, 15:16

Uz 25. obljetnicu VRO „Oluja“ odana počast hrvatskim braniteljima

U povodu obilježavanja 25. obljetnice vojno-redarstvene operacije „Oluja“, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja župan Goran Pauk i njegovi zamjenici Nikola Blažević i Darija Puljić položili su vijence i zapalili svijeće kod Središnjeg križa na gradskom groblju Kvanj te položili cvijeće i zapalili svijeću kod Spomen obilježja smrtno stradalim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata na Baldekinu.
04.08.2020, 10:35

Župan Pauk primio maturante koji su se svojom izvrsnošću pozicionirali na prvih pet mjesta na listi Državne mature u Republici Hrvatskoj

Sad već bivši maturanti Gimnazije Antuna Vrančića Šibenik: Marko Miljković, Marija Vuletić, Adrian Jablan, Franka Sunjka i Magdalena Zrnić te maturant Opće gimnazije Lovre Montija Knin Dioklecijan Jakovčević Brečić pozicionirali su se na prvih pet mjesta na listi državne mature u Republici Hrvatskoj. Tim povodom primio ih je župan Goran Pauk u svom uredu kako bi im često na iznimnim rezultatima.
03.08.2020, 13:06