Ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović u Šibeniku

14.05.2008, 15:31   /   Ispiši članak

Ministar zdravstva Darko Milinović danas je posjetio Šibenik i Opću bolnicu Šibensko-kninske županije gdje je održao sastanak s šibensko-kninskim županom Goranom Paukom, saborskim zastupnikom Antom Kulušićem, predsjednikom UV OB Šibenik Josipom Odakom, ravnateljem bolnice g. Željkom Burićem te gradonačelnicom Knina Josipom Rimac i zamjenikom gradonačelnice Šibenika Tomislavom Ninićem. Na sastanku je dogovoreno da će se Odjel ORL-a obnoviti prije zakazanog roka (2009. g.) tj. da njegova obnova počinje odmah, projektna dokumentacija je pripremljena i uskoro će biti raspisan natječaj za izvođača radova. Također se razgovaralo o procesu razdvajanju šibenske i kninske bolnice, te je zaključeno da će u roku mjesec dana UV OB Šibensko-kninske županije dati ministarstvu prijedlog rješenja za razdvajanje ovih dviju bolnica. Nakon sastanka ministar je obišao Odjel ORL-a na kojem je nedavno došlo do onečišćenja vode. 

949

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Ukrajinski veleposlanik Vasilj Kirilić u posjeti Šibensko-kninskoj županiji i gradu Šibeniku

NJ.E. Vasilja Kirilića, izvanrednog i opunomoćenog veleposlanika Ukrajine u Republici Hrvatskoj primili su danas u Šibeniku župan Goran Pauk i gradonačelnik Šibenika Željko Burić.
06.08.2020, 15:16

Uz 25. obljetnicu VRO „Oluja“ odana počast hrvatskim braniteljima

U povodu obilježavanja 25. obljetnice vojno-redarstvene operacije „Oluja“, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja župan Goran Pauk i njegovi zamjenici Nikola Blažević i Darija Puljić položili su vijence i zapalili svijeće kod Središnjeg križa na gradskom groblju Kvanj te položili cvijeće i zapalili svijeću kod Spomen obilježja smrtno stradalim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata na Baldekinu.
04.08.2020, 10:35

Župan Pauk primio maturante koji su se svojom izvrsnošću pozicionirali na prvih pet mjesta na listi Državne mature u Republici Hrvatskoj

Sad već bivši maturanti Gimnazije Antuna Vrančića Šibenik: Marko Miljković, Marija Vuletić, Adrian Jablan, Franka Sunjka i Magdalena Zrnić te maturant Opće gimnazije Lovre Montija Knin Dioklecijan Jakovčević Brečić pozicionirali su se na prvih pet mjesta na listi državne mature u Republici Hrvatskoj. Tim povodom primio ih je župan Goran Pauk u svom uredu kako bi im često na iznimnim rezultatima.
03.08.2020, 13:06