Međunarodna brdska utrka

24.09.2007, 09:28   /   Ispiši članak

Šibensko-kninski župan Goran Pauk jučer je u Skradinu otvorio dvodnevnu brdsku utrku "Sljeme nad Krkom-Nagrada Grada Skradina 2007" na kojoj se okupilo gotovo stotinu vozača iz Hrvatske, BiH, Mađarske, Crne Gore i Makedonije.

Organizator auto trke je AK Delta iz Zagreba i AK Mihovil iz Šibenika, a suorganizator Grad Skradin. Brojni posjetitelji po prekrasnom vremenu pratili su auto utrku koja se odvijala na 3440 metara obnovljene i odlično pripremljene skradinske staze. Svi sudionici skradinske utrke na vozila su nalijepili natpis: ŠI Vatrogasna zajednica Županije Šibensko-kninske U SRCU, u počast tragično preminulim vatrogascima na Kornatima. A sav prihod od ulaznica namjenjen je pomoći obiteljima nastradalih vatrogasaca. Važno je napomenuti da od slijedeće godine ovo natjecanje ulazi u kalendar natjecanja Republičkog prvenstva i time poprima tradicionalni karakter, što je od velike važnosti za promicanje turizma u gradu Skradinu i cijeloj županiji.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Okupljanje žena aktivnih u lokalnoj i regionalnoj politici u Šibeniku

Edukacija za žene u lokalnoj i regionalnoj politici u Šibeniku nastavak je inicijative Hrvatske zajednice županije pokrenute početkom 2017. godine.
prije 12 sata

Otpočeo projekt PEPSEA

Početna konferencija projekta PEPSEA – Protecting the Enclosed Parts of the Sea in Adriatic from Pollution održana je u srijedu 22. svibnja 2019. godine u prostoru Code Hub-a Zadar. Organizator konferencije bila je Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA koja je ujedno i vodeći partner na projektu.
prije 15 sata

Međuresorna vježba „SIGURNOST 19“ održana u splitskim Divuljama

Župan Goran Pauk jučer je u Divuljama nazočio Međuresornoj vježbi „SIGURNOST 19“ koja je na najbolji način prikazala snagu, spremnost i koordiniranost vatrogasnih, vojnih i policijskih snaga te njihove tehnike u provedbi zadaća tijekom nadolazeće ljetne požarne sezone.
22.05.2019, 08:51