Međunarodna brdska utrka

24.09.2007, 09:28   /   Ispiši članak

Šibensko-kninski župan Goran Pauk jučer je u Skradinu otvorio dvodnevnu brdsku utrku "Sljeme nad Krkom-Nagrada Grada Skradina 2007" na kojoj se okupilo gotovo stotinu vozača iz Hrvatske, BiH, Mađarske, Crne Gore i Makedonije.

Organizator auto trke je AK Delta iz Zagreba i AK Mihovil iz Šibenika, a suorganizator Grad Skradin. Brojni posjetitelji po prekrasnom vremenu pratili su auto utrku koja se odvijala na 3440 metara obnovljene i odlično pripremljene skradinske staze. Svi sudionici skradinske utrke na vozila su nalijepili natpis: ŠI Vatrogasna zajednica Županije Šibensko-kninske U SRCU, u počast tragično preminulim vatrogascima na Kornatima. A sav prihod od ulaznica namjenjen je pomoći obiteljima nastradalih vatrogasaca. Važno je napomenuti da od slijedeće godine ovo natjecanje ulazi u kalendar natjecanja Republičkog prvenstva i time poprima tradicionalni karakter, što je od velike važnosti za promicanje turizma u gradu Skradinu i cijeloj županiji.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Obilježen Dan logoraša, Dan logora Knin i Prva razmjena logoraša u Tepljuhu

U Kninu i Tepljuhu jučer je obilježen Dan logoraša, Dan logora Knin i datum prve razmjene logoraša u Tepljuhu koja se dogodila u noći između 13. i 14. kolovoza 1991. godine. Tom prilikom slobodu su dočekala 54 hrvatska vojnika i policajca.
14.08.2019, 09:56

Župan Pauk i gradonačelnik Burić primili najtrofejnijeg izbornika Ivicu Tucka

Povodom osvajanja brončane medalje na Svjetskom prvenstvu u Gwangjuu u Južnoj Koreji, župan Goran Pauk i gradonačelnik Željko Burić primili su danas izbornika Hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivicu Tucka.
07.08.2019, 12:45

Svečano obilježena 24. obljetnica VRO „Oluja“

Povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 24. obljetnice VRO „Oluja“ u Kninu je 5. kolovoza održana središnja svečanost na kojoj je prisustvovao župan Goran Pauk sa zamjenicima Darijom Puljić i Nikolom Blaževićem.
06.08.2019, 11:24