Likovna radionica za djecu predškolskog uzrasta „Boje moga zavičaja“

15.05.2008, 10:47   /   Ispiši članak

U povodu obilježavanja 17- svibnja-Dana Županije, djeca Gradskih vrtića Šibenik, privatnih i vjerskih vrtića sa svojim voditeljima-odgajateljima, danas su na šibenskoj Poljani sudjelovali u likovnoj radionici za djecu predškolske dobi „Boje moga zavičaja“. Veliku radionicu crtanja kredama vodila je prof. Zdenka Bilušić, voditeljica Centra za vizualnu kulturu djece i mladih. Tema ove velike dječje crtarije je naša županija koja je iznimna po svom prirodnom bogatstvu i raznolikosti, kako biljnog tako i životinjskog svijeta. Cilj radionice je da djeca kroz međusobno druženje i dobro raspoloženje razvijaju maštu i kreativnost putem likovnog izraza, te da se uče međusobnom uvažavanju i organizaciji rada od najmlađih dana. Šibensko-kninski župan Goran Pauk posjetio je djecu/sudionike radionice na šibenskoj Poljani i uručio im zahvalnice za sudjelovanje u programu obilježavanja Dana županije.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Ukrajinski veleposlanik Vasilj Kirilić u posjeti Šibensko-kninskoj županiji i gradu Šibeniku

NJ.E. Vasilja Kirilića, izvanrednog i opunomoćenog veleposlanika Ukrajine u Republici Hrvatskoj primili su danas u Šibeniku župan Goran Pauk i gradonačelnik Šibenika Željko Burić.
06.08.2020, 15:16

Uz 25. obljetnicu VRO „Oluja“ odana počast hrvatskim braniteljima

U povodu obilježavanja 25. obljetnice vojno-redarstvene operacije „Oluja“, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja župan Goran Pauk i njegovi zamjenici Nikola Blažević i Darija Puljić položili su vijence i zapalili svijeće kod Središnjeg križa na gradskom groblju Kvanj te položili cvijeće i zapalili svijeću kod Spomen obilježja smrtno stradalim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata na Baldekinu.
04.08.2020, 10:35

Župan Pauk primio maturante koji su se svojom izvrsnošću pozicionirali na prvih pet mjesta na listi Državne mature u Republici Hrvatskoj

Sad već bivši maturanti Gimnazije Antuna Vrančića Šibenik: Marko Miljković, Marija Vuletić, Adrian Jablan, Franka Sunjka i Magdalena Zrnić te maturant Opće gimnazije Lovre Montija Knin Dioklecijan Jakovčević Brečić pozicionirali su se na prvih pet mjesta na listi državne mature u Republici Hrvatskoj. Tim povodom primio ih je župan Goran Pauk u svom uredu kako bi im često na iznimnim rezultatima.
03.08.2020, 13:06