Izaslanstvo Šibensko-kninske županije otputovalo u Francusku

18.05.2008, 16:33   /   Ispiši članak

Na poziv Alana Gérarda, predsjednika Skupine francusko-hrvatskog prijateljstva u Senatu, izaslanstvo Šibensko-kninske županije predvođeno županom Goranom Paukom otputovalo je jutros u Francusku. Izaslanstvo županije, koje pored župana, čini pročelnik Ureda župana Novica Ljubičić, pročelnica Upravnog odjela za pomorstvo, promet, otočni i područni razvoj Jadranka Fržop i predsjednik Hrvatske gospodarske komore-Županijske komore Šibenik Petar Škender primit će veleposlanik RH u Parizu Mirko Galić. U ponedjeljak, 19. svibnja posjetit će francuski grad Quimper i ribarsku luku Le Guilvinec. Naime, visoki dužnosnici francuskog Senata posjetili su Županiju u ožujku prošle godine kada je dogovoreno da izaslanstvo Šibensko-kninske županije posjeti Francusku radi razmjene iskustava i pomoći u razvoju ribarskih luka.

905

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Ukrajinski veleposlanik Vasilj Kirilić u posjeti Šibensko-kninskoj županiji i gradu Šibeniku

NJ.E. Vasilja Kirilića, izvanrednog i opunomoćenog veleposlanika Ukrajine u Republici Hrvatskoj primili su danas u Šibeniku župan Goran Pauk i gradonačelnik Šibenika Željko Burić.
06.08.2020, 15:16

Uz 25. obljetnicu VRO „Oluja“ odana počast hrvatskim braniteljima

U povodu obilježavanja 25. obljetnice vojno-redarstvene operacije „Oluja“, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja župan Goran Pauk i njegovi zamjenici Nikola Blažević i Darija Puljić položili su vijence i zapalili svijeće kod Središnjeg križa na gradskom groblju Kvanj te položili cvijeće i zapalili svijeću kod Spomen obilježja smrtno stradalim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata na Baldekinu.
04.08.2020, 10:35

Župan Pauk primio maturante koji su se svojom izvrsnošću pozicionirali na prvih pet mjesta na listi Državne mature u Republici Hrvatskoj

Sad već bivši maturanti Gimnazije Antuna Vrančića Šibenik: Marko Miljković, Marija Vuletić, Adrian Jablan, Franka Sunjka i Magdalena Zrnić te maturant Opće gimnazije Lovre Montija Knin Dioklecijan Jakovčević Brečić pozicionirali su se na prvih pet mjesta na listi državne mature u Republici Hrvatskoj. Tim povodom primio ih je župan Goran Pauk u svom uredu kako bi im često na iznimnim rezultatima.
03.08.2020, 13:06