Ivan Bujas iz Šibensko-kninske županije odlazi na profesionalno i jezično usavršavanje u Liege (Belgija)

18.04.2019, 13:31   /   Ispiši članak

Eurodyssee – program razmjene mladih Skupštine europskih regija

Belgijska regija Wallonie u ožujku 2019. godine, odabrala je kao najboljeg među prijavljenima, kandidata iz Šibensko-kninske županije, Ivana Bujasa, magistra ekonomije, za profesionalno i jezično usavršavanje u Liegeu.

U svibnju ove godine Ivan će započeti svoje šestomjesečno stažiranje u tvrtki GRANUTOOLS u Liegeu u Belgiji. U tvrtki Granutools koja se bavi jedinstvenim instrumentima za zrnate materijale, Ivan će biti zadužen za marketinski dio aktivnosti te suradnju tvrtke s inozemnim partnerima. Tijekom svog stažiranja, Ivan će pohađati tečaj francuskog jezika te sudjelovati u brojnim kulturnim aktivnostima, a sve to u organizaciji programa Eurodyssee.

Ovom prilikom Šibensko-kninska županija poziva sve kandidate da aktivno pretražuju stažiranja ponuđena na stranici programa (www.eurodyssee.eu) obzirom da je sezona oglašavanja u tijeku. Pozivaju se i svi ostali mladi s područja Šibensko-kninske županije koji su zainteresirani za sudjelovanje u programu razmjene mladih „Eurodyssee“, da se uključe u program i prijave na Javni poziv za iskaz interesa koji je trajno objavljen na web stranici Šibensko-kninske županije.

Šibensko-kninska županija se u travnju 2012. godine uključila u program „ Eurodyssee“ međunarodni program razmjene mladih između regija članica Skupštine europskih regija (Assembly of European Regions - AER).  Svrha Eurodyssée programa je omogućiti mladim ljudima (u dobi od 18 do 32 godine) da obavljanjem prakse u tvrtkama ili institucijama iz različitih područja, steknu profesionalno iskustvo i nauče jezik zemlje domaćina. Ciljevi programa su stvaranje svijesti o Europi građana, povezivanje regija i poticanje tvrtki te institucija da nalaze radna mjesta na kojima mladi mogu obaviti vježbenički staž i steći radno iskustvo.

  FOTO GALERIJA: Ivan Bujas iz Šibensko-kninske županije odlazi na profesionalno i jezično usavršavanje u Liege (Belgija)

  18.04.2019 13:34  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Obilježen Dan logoraša, Dan logora Knin i Prva razmjena logoraša u Tepljuhu

U Kninu i Tepljuhu jučer je obilježen Dan logoraša, Dan logora Knin i datum prve razmjene logoraša u Tepljuhu koja se dogodila u noći između 13. i 14. kolovoza 1991. godine. Tom prilikom slobodu su dočekala 54 hrvatska vojnika i policajca.
14.08.2019, 09:56

Župan Pauk i gradonačelnik Burić primili najtrofejnijeg izbornika Ivicu Tucka

Povodom osvajanja brončane medalje na Svjetskom prvenstvu u Gwangjuu u Južnoj Koreji, župan Goran Pauk i gradonačelnik Željko Burić primili su danas izbornika Hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivicu Tucka.
07.08.2019, 12:45

Svečano obilježena 24. obljetnica VRO „Oluja“

Povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 24. obljetnice VRO „Oluja“ u Kninu je 5. kolovoza održana središnja svečanost na kojoj je prisustvovao župan Goran Pauk sa zamjenicima Darijom Puljić i Nikolom Blaževićem.
06.08.2019, 11:24