Željko Šimunac i gradonačelnica Šibenika Neda Klarić primili su danas veleposlanika UK u nj.e. Sir John Ramsdena

13.04.2007, 00:00   /   Ispiši članak

Gradonačelnica Grada Šibenika Neda Klarić i zamjenik župana Šibensko-kninske županije Željko Šimunac primili su danas veleposlanika Ujedinjenog Kraljevstva u Republici Hrvatskoj nj.e. Sir John Ramsdena, koji je došao u pratnji svojih suradnika, glasnogovornice Tesse Fras i III političkog tajnika Jamie Carrolla. Gospodin Ramsden boravi u Šibeniku, točnije u Solarisu u sklopu 15. godišnje konferencije profesora engleskog jezika iz Hrvatske.

Veleposlanik Ramsden koristi prigodu, tijekom svog boravka u gradu i županiji, obići predstavnike lokalne vlasti ali i neke gospodarstvenike. Gradonačelnica Klarić i dožupan Šimunac upoznali su veleposlanika s aktualnim projektima u sektoru gospodarstva, s posebnim naglaskom na turizam, ali i ulaganja u infrastukturu, gdje ona prometna prednjači. Gosp. Ramsden je zahvalio na prijamu te iznio svoj stav prema kojem je vidljiv pomak na bolje od njegova zadnjeg boravka u našoj sredini.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Ukrajinski veleposlanik Vasilj Kirilić u posjeti Šibensko-kninskoj županiji i gradu Šibeniku

NJ.E. Vasilja Kirilića, izvanrednog i opunomoćenog veleposlanika Ukrajine u Republici Hrvatskoj primili su danas u Šibeniku župan Goran Pauk i gradonačelnik Šibenika Željko Burić.
06.08.2020, 15:16

Uz 25. obljetnicu VRO „Oluja“ odana počast hrvatskim braniteljima

U povodu obilježavanja 25. obljetnice vojno-redarstvene operacije „Oluja“, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja župan Goran Pauk i njegovi zamjenici Nikola Blažević i Darija Puljić položili su vijence i zapalili svijeće kod Središnjeg križa na gradskom groblju Kvanj te položili cvijeće i zapalili svijeću kod Spomen obilježja smrtno stradalim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata na Baldekinu.
04.08.2020, 10:35

Župan Pauk primio maturante koji su se svojom izvrsnošću pozicionirali na prvih pet mjesta na listi Državne mature u Republici Hrvatskoj

Sad već bivši maturanti Gimnazije Antuna Vrančića Šibenik: Marko Miljković, Marija Vuletić, Adrian Jablan, Franka Sunjka i Magdalena Zrnić te maturant Opće gimnazije Lovre Montija Knin Dioklecijan Jakovčević Brečić pozicionirali su se na prvih pet mjesta na listi državne mature u Republici Hrvatskoj. Tim povodom primio ih je župan Goran Pauk u svom uredu kako bi im često na iznimnim rezultatima.
03.08.2020, 13:06