Dodijeljene ovogodišnje „Zlatne boule“ najboljima u turizmu

19.12.2018, 13:32   /   Ispiši članak

Treću godinu zaredom uručena priznanja najzaslužnijim turističko - ugostiteljskim djelatnicima Šibensko - kninske županije

Povodom Dana turizma Šibensko – kninske županije danas su u šibenskoj Gradskoj vijećnici, treću godinu zaredom, dodijeljene „Zlatne boule“ turističko-ugostiteljskim djelatnicima Šibensko - kninske županije koji su svojim radom doprinijeli unaprjeđenju turističke ponude i podizanju njezine kvalitete u 2018. godini.

Nagrade su i ove godine dodijelili šibensko - kninski župan Goran Pauk ujedno i predsjednik Turističke zajednice Šibensko-kninske županije i direktorica Turističke zajednice Šibensko - kninske županije Željana Šikić.

„Pozicionirali smo se u jednu od najperspektivnijih turističkih destinacija u Republici Hrvatskoj i to ne samo zbog svog velikog turističkog potencijala u prirodnim i kulturnim bogatstvima već upravo zbog ljudskih potencijala koji svojim predanim radom, angažmanom i entuzijazmom uspješno odgovaraju na izazove turističkog poduzetništva i zahtjeve današnjih gostiju te su među  najzaslužnijima za fantastične turističke rezultate kojima se iskreno ponosimo“, kazao je župan Pauk prilikom dodjele.

Svečanost je svojim nastupom uveličala klapa „Sebenico“ te su zaslužnim turističko – ugostiteljskim djelatnicima uručena ukupno 23 priznanja od čega 3 posebna priznanja.

Listu dobitnika „Zlatne boule“ po kategorijama pogledajte ovdje.

  FOTO GALERIJA: Dodijeljene ovogodišnje „Zlatne boule“ najboljima u turizmu

  19.12.2018 14:04  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Održana 4. proširena sjednica Gospodarskog vijeća Županijske komore Šibenik

Zamjenica župana Darija Puljić nazočila je danas na proširenoj sjednici Gospodarskog vijeća Županijske komore Šibenik koja se održala u Razvojnoj agenciji Šibensko - kninske županije.
19.07.2019, 14:28

Svečanom sjednicom obilježen Dan Općine Kijevo

Zamjenik župana Nikola Blažević nazočio je svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Kijevo, koja se jučer održala u kijevskom Domu kulture u povodu obilježavanja Dana Općine i blagdana Gospe od Karmela, zaštitnice Kijeva.
16.07.2019, 13:46

Župan Goran Pauk sudjelovao na sjednicama povjerenstava Europskog odbora regija

Predsjednik Hrvatske zajednice županija i župan Šibensko-kninske županije Goran Pauk boravio je 10. i 11. srpnja u Bruxellesu na sastanku Povjerenstva za politiku teritorijalne kohezije i proračun EU-a (COTER), te Povjerenstva za socijalnu politiku, obrazovanje, zapošljavanje, istraživanje i kulturu (SEDEC), koji se održao u organizaciji Europskog odbora regija
12.07.2019, 14:24