Dodijeljene ovogodišnje „Zlatne boule“ najboljima u turizmu

19.12.2018, 13:32   /   Ispiši članak

Treću godinu zaredom uručena priznanja najzaslužnijim turističko - ugostiteljskim djelatnicima Šibensko - kninske županije

Povodom Dana turizma Šibensko – kninske županije danas su u šibenskoj Gradskoj vijećnici, treću godinu zaredom, dodijeljene „Zlatne boule“ turističko-ugostiteljskim djelatnicima Šibensko - kninske županije koji su svojim radom doprinijeli unaprjeđenju turističke ponude i podizanju njezine kvalitete u 2018. godini.

Nagrade su i ove godine dodijelili šibensko - kninski župan Goran Pauk ujedno i predsjednik Turističke zajednice Šibensko-kninske županije i direktorica Turističke zajednice Šibensko - kninske županije Željana Šikić.

„Pozicionirali smo se u jednu od najperspektivnijih turističkih destinacija u Republici Hrvatskoj i to ne samo zbog svog velikog turističkog potencijala u prirodnim i kulturnim bogatstvima već upravo zbog ljudskih potencijala koji svojim predanim radom, angažmanom i entuzijazmom uspješno odgovaraju na izazove turističkog poduzetništva i zahtjeve današnjih gostiju te su među  najzaslužnijima za fantastične turističke rezultate kojima se iskreno ponosimo“, kazao je župan Pauk prilikom dodjele.

Svečanost je svojim nastupom uveličala klapa „Sebenico“ te su zaslužnim turističko – ugostiteljskim djelatnicima uručena ukupno 23 priznanja od čega 3 posebna priznanja.

Listu dobitnika „Zlatne boule“ po kategorijama pogledajte ovdje.

  FOTO GALERIJA: Dodijeljene ovogodišnje „Zlatne boule“ najboljima u turizmu

  19.12.2018 14:04  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

„Policajac prijatelj pomagač“ – učenici Osnovne škole Jurja Šižgorića educirali se o prometnim pravilima

Policijska uprava provodi akciju kojom se djeca na edukativan način upoznaju s prometnim pravilima i ulogom policajaca.
22.03.2019, 15:03

U okviru projekta HERCULTOUR održana godišnja skupština međunarodne udruge HERA

Domaćin skupštine bila je Šibensko - kninska županija
21.03.2019, 08:56

Novo trajektno pristanište za Kaprijane od idućeg ljeta

Preko 85 posto projekta financirano sredstvima EU
20.03.2019, 15:16